ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

selm arkadaslar, istanbul'da bir üniversitede akademik personel olarak calısan bırı olarak, sıze yardımcı olmak ıstedım.. ales zorlu bır sınaw deıldır; istanbul akmar pasajında 25 ytl'lık bır kıtaba calısarak bıle en az 75 alırsınız... ben anadolu lısesı fen bölümü mezunuyum, ilk girişimde tek kelime bile bilmeden 75 almıstım...demek ıstedıgım gözünüzde büyütmeyin... yardımcı olabıleceğim bir konu olursa seve seve... kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr

selm arkadaslar, istanbul'da bir üniversitede akademik personel olarak calısan bırı olarak, sıze yardımcı olmak ıstedım.. ales zorlu bır sınaw deıldır; istanbul akmar pasajında 25 ytl'lık bır kıtaba calısarak bıle en az 75 alırsınız... ben anadolu lısesı fen bölümü mezunuyum, ilk girişimde tek kelime bile bilmeden 75 almıstım...demek ıstedıgım gözünüzde büyütmeyin... yardımcı olabıleceğim bir konu olursa seve seve... kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr

ben de edebıyat mezunuyum.fakat en yuksk 58 aldım yanı basaramıyorum edebıyat mezunuyum mayısta tekrar gırecegım nasıl basarılı olabılırım

ben de edebıyat mezunuyum.fakat en yuksk 58 aldım yanı basaramıyorum edebıyat mezunuyum mayısta tekrar gırecegım nasıl basarılı olabılırım

canım, alese hazırlık için kitaplar war, bence onlardan birtane edinmelisin...edebiyat için zaten çalışmana gerek yok, sen daha iyi bilirsin kitap oku bol bol, çünkü hızlı okuma ve paragrafları anlama ve süreni iyi kullanman önemli neticede... zaten tahmin ettiğim kadarı ile, sayısalda zorlanıyosundur bir edebiyatçı olarak, onun için de temel matematik sorularını yapsan, sayısal-mantık sorularına girmesen de iyi bir puan alıcağını yürekten umuyorum.. Ama dediğim gibi bence bir kitap edin ve yawas yawas benzer veya cıkmıs soruları çöz, zaten temel mantık aynı...

bende 2009 alese gireceğim.öğretim görevliliği için düşünüyorum.yükseğim hayırlısıyla bir sunsam..doktora için ayrıca ekim üdsyede hazırlnıyorum.

ben öğretim görevlililği için kaç puan almak gerekiyo onu soracaktım ve başka neler gerekiyo..bir de ben ilçede değil merkezde çalışmak istiyorum..bilgi verirseniz sevinirima.s.

bununla ilgili sağlam bilgilere yökün sayfasından ulaşabilirsin.
mesela meslek yüksek okullarında öğr. gör. olmak için ales 70 ve 2 yıl tecrübe (eğer yüksek lisasn mezunuysan tecrübe aranmaz) ayrıca dilde aranmaz.

merhaba herkesee bende ilk defa gircem alese mayısta basvurular da bugün basladı ama nasıl calısacağımı bilemiyorum hem kpss calısmak hem
alese bilmiyorum kafam çok dolu sanki bişey almıyor. nasıl çalısacam ben bu alese ya bilen var mı:1no2:

merhaba herkesee bende ilk defa gircem alese mayısta basvurular da bugün basladı ama nasıl calısacağımı bilemiyorum hem kpss calısmak hem
alese bilmiyorum kafam çok dolu sanki bişey almıyor. nasıl çalısacam ben bu alese ya bilen var mı:1no2:

aynen cnm ben de ilk defa giricem ve ben de kpss ye de hazırlanıyorum ve bunun yanında üds ve kpds ye debenneyaptımki
ben soru çözmeye çalışıyorum bol bol..önemli olan vaktini iyi kullanmak çünkü.üniversitede 3 saatlik sınavlarda her sorunun cevabını yarım saat bi saat düşünmekten bu konuda çok köreldim kendi adıma..

tesekkürler misa bende aynı durumdayım bikac sınava claısmak ayrı ayrı soru işareti kafada:1no2: sadece cıkmıs sorular üzerinden bi aşinalık olsun diyorum çabukluk kazanmak adına.ama malesef en çok yoğunluğuk kpss de..

Ben ales ıcın kursa gıdıyorum. Bugun deneme sınavı olduk. sozel 74 net sayısal toplam 38. 70 puanı gecıyorda ben akademısyen olmak ıstedıgım ıcın ne kadar yuksek olursa okadar ıyı. Ama maalesef matematık bolumde cok da ılerleyemıyorum :KK43:

Son düzenleme:
bu sınavda da üds gibi yanlış doğruyu götürmüyordru değil mi arkadaşlar...boş bırakmaya gerek yok yani..

Ben ales ıcın kursa gıdıyorum. Bugun deneme sınavı olduk. sozel 74 net sayısal toplam 38. 70 puanı gecıyorda ben akademısyen olmak ıstedıgım ıcın ne kadar yuksek olursa okadar ıyı. Ama maalesef matematık bolumde cok da ılerleyemıyorum :KK43:

merhaba ALES e kendi çabalarımla hazırlanıyorum bende çok ii sayılmam. birşey sorcaktım sınavda :uhm:hangi konulardan kaç tane geliyor bir fikrin varmı?

bu sınavda da üds gibi yanlış doğruyu götürmüyordru değil mi arkadaşlar...boş bırakmaya gerek yok yani..

aman diyim sakın oyle bişey yapmayın arkidişler..yanlışlar doğruyu götürüyo..

naptınız ya 9gün kaldı.. ben baya bi stres oldum çıkmış soruları çözdüm bitek..onlarda çöz çöz bitmiyo zatenkaydirigubbakcemile5

bende gecen deneme cözeyim dedim midem bulandi oturamadim 3 saat cok bunaldim artik bütün enerjimi sinava sakliyorumm sengözlerimebaksanab

X