mantık sorularını çıkarınca peki canım?kpssde mantık alesteki gibi değil yani o zaman denk diyebilir misin matematiğe ve geometriye?
saolasın canım verdiğin cevaplar için bende bir ales korkusu varda o nedenle bu kadar ısrarla sordum
mantık sorularından da çok çok çözünce onlar da yapılıyor korkulacak bir şey yok gerçekten ben her gün bir deneme çözerek 1 ay kadar çalışmıştım 95 aldım ALESten zor olsa alamazdım dimi :)) Demek ki çalışınca yapılıyor :))
yetişir tabi ki temelin iyiyse.Sırf deneme çözersin bir ay çok uzun bir süre.ben de daha çalışmaya başlamadımhatta kitap bile almadım:26:yetişir mi ki
yetişir tabi ki temelin iyiyse.Sırf deneme çözersin bir ay çok uzun bir süre.
Kızlar şimdi ALES'e başvuru yaptım ama hangi okulda falan gireceğimiz ne zaman ve nasıl belli olacak :26::18:
Kızlar bugün yargının çıkmış sorular kitabını aldım içinde baya bir soru var deneme çözmek yerine çıkmış soruları çözseniz yeterli olur kitabın resmini de ekleyim :
Eki Görüntüle 519956
çıkmış sorulardan daha iyi bir kaynak olamaz bencebende girmeyi düşünüyorum alese. tavsiye edeceğiniz çalışma kitaplarınız var mı kızlar.
baya sıkı çalışıyorsun tebrik ederimTekrar yapıyorum ama bir türlü bitmiyor. Sözel bölümü 1 günde bitirdim matematikleri çok hızlı çözmeme karşın daha bitiremedim. Resmen 2 test kitabı bitiricem 1 haftadır ama hala eksiklerim var gibi, daha çıkmış sorulara bakamadım elimde 15 tane de deneme sınavı var çok mı kasıyorum ne, ama en az 90 alamazsam içim rahat etmicekAyrıca tavsiye edeceğim kitaplar var ama reklama giriyor mu ki isimlerini yazsak :18:
2012 sonbahar alese gircek olan yok mu aranızda kızlar hadi gazlayalım birbirimizi sıkılmaya başladım ben