ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

yargının kitabı iyidir, sıkılırsın ama biliyorum ben bunları dediğin yerlerde bile yanlışın çıkabilir. bende soru bankası ile başladım bakalım ama haftada 1 de deneme yapmak istiyorum

bi ağırlık veremedim yaz okulu derken şimdi de aöf var başlıcam ama artık bugün başlıyorum kesin kararlıyım:KK31:

açıkcası bende hergün bugün başlıyorum diyorum ve kitaplarımı yanımdan ayırmıyorum ama başlayamadım

matematiğim berbattır:KK43: napcam bilmiyorum kızlar ya bi anlıyor gibi oluyorum soruya gelince dank diye takılıyorum off:KK5:

canım yapamadığın soruyla uğraş isterse saatler sürsün dön dolaş ye iç otur o soruyu kendin çöz çözdüğünde var ya dünyaya yeni bir keşif yapabilirmişsin hissi oluyor içinde:KK34:

merhaba kızlar bende geldim topiğinize :)

bende sakarya üniversitesi 4. sınıftayım kasımdaki alese gircem inşallah :KK34: yavaş yavaş matematikte eksik olduğum konuları bitirmeye başladım ama benim için problemler çok problem :KK53: onları da yılmadan çözmeye çalışıyrmm :44: şu an için yargı akademi ales konu anlatımlı kitabını kullanıyorum cicişler :KK31:

@ziraat halledebiliriz problemleri ben netten videolu konu anlatımlarını dinliyorum dinlerken de bir yandan kendim denklem kurmaya ve çözmeye çalışıyorum bu arada çözemediğimiz problemleri muhakkak birilerine çözdürelim böylece daha yararlı olur diye düşünüyorum videolu konu anlatımlarını da ekol hocadan dinliyorum össye yönelik anlatıyo ama ne farkeder :KK16:

@ziraat halledebiliriz problemleri ben netten videolu konu anlatımlarını dinliyorum dinlerken de bir yandan kendim denklem kurmaya ve çözmeye çalışıyorum bu arada çözemediğimiz problemleri muhakkak birilerine çözdürelim böylece daha yararlı olur diye düşünüyorum videolu konu anlatımlarını da ekol hocadan dinliyorum össye yönelik anlatıyo ama ne farkeder :KK16:

ben şimdi sayı problemlerine bakıyorum hiç de fena değil teşekkür ederim :))))

bend edün test çözdüm kızlar bugünde çözdüm biraz acayip yavaşlamışım anlatamam rakam kaçtan başlıyodu 0dan mı 1 den mi falan diye dan kaldım bi iki saniye dedim o kadar vahim miyim yaa:KK37:sonra topladım tabi hakimiyetimi kendime geldimm:KK51:problemler ve mantık soruları aleste mesele zaten kızlar ama bence çok video konu anlatım tarzı işlere girmeyin kendiniz çözmeye çalışın konuyu biliyosunuz zaten boşa vakit kaybetmeyin kendiniz çözdükçe güveniniz gelir:KK34:

ekol hoca kısa çözümlerini anlatmıyor malesef ama biz soru çözdükçe zaman problemlerini atlatırız diye düşünüyorum ben ilk defa alese gircem bu arada :KK42:

kızlar bu soruyu az önce başka bir konuda da sordum burada da sormak istiyorum ben baya bir zorlandım geometri çözerken benden kaynaklı o tabi de ben size soruyorum şimdi kpssdeki matematik ve geometri mi zor alesteki matematik ve geometri mi zor yoksa her ikiside eşit zorlukta mı, bana ales daha zormuş gibi geliyor kıyaslama yapabilecek varsa yaparsa sevinirim:KK16:

kızlar bu soruyu az önce başka bir konuda da sordum burada da sormak istiyorum ben baya bir zorlandım geometri çözerken benden kaynaklı o tabi de ben size soruyorum şimdi kpssdeki matematik ve geometri mi zor alesteki matematik ve geometri mi zor yoksa her ikiside eşit zorlukta mı, bana ales daha zormuş gibi geliyor kıyaslama yapabilecek varsa yaparsa sevinirim:KK16:

bence ales matematiği daha zor özellikle mantık sorularında insanın kafası karışabiliyor, kpss matematiği ise oldukça basit geliyor bana ALESe kıyasla.

mantık sorularını çıkarınca peki canım?kpssde mantık alesteki gibi değil yani o zaman denk diyebilir misin matematiğe ve geometriye?

X