- 22 Kasım 2010
- 11.038
- 19.320
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Yaşı küçük olduğu için çiğneme tableti değil de şase formunda verdiler, yiyeceklerine katıyorum. 6 ay boyunca kullanmak üzere hava ilacımız da var. Öksürük durumunda bir hava daha devreye giriyor. 7 ve 10ar gün kullanmak üzere surup da var atak dönemlerinde devreye giriyor. Hava harici olanlar yeni yazıldı, onları düzenli kullanıp okula göndersem, 5 değil 3 gün gitse belki daha hafif geçer mi acaba diyorum.Konuyla alakalı olmayabilir ama bir şey söylemek istiyorum maalesef benim kızım da alerjik bir çocuk sizin yaşınızdayken bir dönem kreşe başladı ve çok kötü oldu hastanede yattık maalesef alerjik anne olmayan bu durumu bu derdi çok anlayamıyor. Bu yıl okula başladık anaokul olduğu için mecbur zaten ama ataklarimız yine geliyor… doktor her gece bir çiğneme tablet verdi çok şükür daha sakin atlatıyor acaba sizde kullanıyor musunuz bir danışsanız mı doktorunuza??
Ben sizi anlıyorum kayınvaldenize vermek istememişsinizi ama eğer sadece sizlik bir problemse çocuğu yollamayı bırakın babaannesi baksın sonuçta onun canı o. Psikolojik bir sorun olmadıktan sonra bir babaanne torununu bağrına basar,sizde en azından marta kadar rahat edersiniz.