Aldığım halıyı beğenmedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi h199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h199

Malatyalıı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
52
4
3
Kızlar merhaba yeni evime halı aldım orada çok beğendim iskandinav tarzı baya hoşuma gitti mobilyalarım da kırık beyaz uyar diye ama eve gelince keşke almasaydım diyorum sipariş verdim ölçülerini gittiğim yer de uzakta. sizce napmalıyım halıyla ilgili fikirleriniz neler kötü mü 🫠

Eklentiler

• 1506C675-42C3-491E-9B05-5099757F5A76.webp
    1506C675-42C3-491E-9B05-5099757F5A76.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 119
  • 4B9C105C-296A-4F97-8FE2-6442CAC96ECD.webp
    4B9C105C-296A-4F97-8FE2-6442CAC96ECD.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 122
Çok kötü

Iskandinav kullanışlı bi model değil gerçek bi halı değil aynı paraya gerçek bir halı alın :)

Ben aldım pişmanım

Iskandinav tarzi diye onlar mi dedi?

Degistirme/iptal etme hakkiniz vardir mutlaka.

Çiçekli halı İskandinav durmuyor ki hiç. Modern, minimal desenler olması gerekmiyor mu İskandinav diyebilmemiz için? Güneydoğuda savan olur genelde köy evlerinde, yere serilen örtü. Onlara benziyor. Bence değiştirin.

İçine sinmediyse ara belki değiştirirler. Biz ne söylersek söyleyelim senin içine sinmiyorsa bir önemi yok.
Aradım değiştirdiler daha sade bi model seçtim teşekkürler

Iskandinav kullanışlı bi model değil gerçek bi halı değil aynı paraya gerçek bir halı alın :)

Ben aldım pişmanım
Hangi halıcıya baksam aynı şeyi söylediler ama bilemedim ne gibi şikayetiniz oldu

Desenleri çok küçük olduğu için yoğun göz yorucu duruyor. Alttaki modeli alsaydınız keske. Bence konusun değişim yapabilirler. Genelde mağazalar yardımcı oluyor.
Ben 2model beğenmiştim ikisini de alın götürün beğenmediğinizi gelip alalım evinizden demişlerdi bana
Kızlar merhaba yeni evime halı aldım orada çok beğendim iskandinav tarzı baya hoşuma gitti mobilyalarım da kırık beyaz uyar diye ama eve gelince keşke almasaydım diyorum sipariş verdim ölçülerini gittiğim yer de uzakta. sizce napmalıyım halıyla ilgili fikirleriniz neler kötü mü 🫠

Desenleri çok küçük olduğu için yoğun göz yorucu duruyor. Alttaki modeli alsaydınız keske. Bence konusun değişim yapabilirler. Genelde mağazalar yardımcı oluyor.
Ben 2model beğenmiştim ikisini de alın götürün beğenmediğinizi gelip alalım evinizden demişlerdi bana
Evet az önce aradım değiştirdiler alttaki modeli aldım teşekkürler 🙏🏻

Evet az önce aradım değiştirdiler alttaki modeli aldım teşekkürler 🙏🏻
Tamda onu yazacaktım yaaa keşke altdaki modeli alsaydınız diye 🫶
Tühhh keşke başka bişey isteseymişim 🥴🥴🥴

Attım da iskandinav dediler bana valla halı dövücü olmasın süpürürken falan başa bela girinti çıkıntı modeli .bide misafirler kalabalık olunca desenlerden namaz kılarken insanın dizleri rahatsız olur 😀
ay zor mu süpürmesiii🥲🥲

Back
X