- Konu Sahibi lavinia1232012
-
Erkek ya da kadın farketmez empatiyi cinsiyet farketmeksizin kurmayı tercih ediyorum.
Kusura bakmayın ancak sırf hemcinsimiz diye aldatmayı savunmam ve susmam.Evet yapıyorum, yapımda. Hale ki bir kadının hayatı söz konusu olduğunda.
Ben sizden şunu anlıyorum sırf istediği pisliği yapabilir görmezden gelebilirim diyorsunuz.Erkek kadın fark eder hanım efendi anlamak istemeniz de tekrar yazıcam; bu ülkenin bazı erkekleri medeni değil ve kadınları aldatma durumunda ÖLDÜRÜYOR.
Kusura bakmayın ancak sırf hemcinsimiz diye aldatmayı savunmam ve susmam.
Hiç kimsenin ölmesini istemem. Ancak sırf hemcinsimiz diye pisliği de savunmam ve saklamak siz savunmaya saklamaya devam edebilirsiniz.Kusura sende bakma o zaman kadın zarar görürse de azmettirici sen olursun.
Siz ne feministsiniz, ne de hümanist. Siz sadece kendi hayal dünyasında sığ düşüncelere hapsolmuş bir zavallısınız.Evet yapıyorum, yapımda. Hale ki bir kadının hayatı söz konusu olduğunda.
ben olsam söylerdim sonrası tamamen kendi ilişki dinamiklerine kalmış beni bağlamazHanımlar merhaba. Kafamı kurcalayan bi konu var sizlere danışmak istedim. Benim bi arkadaşım var iş arkadaşım. Çok severim kendisini. Kendisi çok iyi bi insan. Yakın zamanda eşinden boşandı. O dönemde doğum izninde olduğu için fazla görüşemedik ve boşandıktan sonra öğrendik. Zaten çok hızlı gelişip boşanmış. Boşanmasının sebebi ihanet. Eşi arkadaşımı aldattı. İkisininde ikinci evliliği. Bu evliliğindende bi çocuğu oldu daha çok küçük. Şimdi geleyim asıl soruma. Adamın arkadaşımı aldattığı kadın evli. Onunda bi çocuğu var. Ama arkadaşım kadının eşine söylememiş bu durumu. Elinde bi sürü kanıt var. Otel kayıtlar vs. Ben biraz keşke söyleseydin falan dedim. Oda emin olamadı bi yanı söylemek istiyor bi yanı cesaret edemiyor gibi. Bende fazla baskı yapamadım bir şey olurda vicdan azabı çekerim diye. Kendimde eşimden ihanet sebebi ile boşandım belki o yüzden arkadaşım bu kadar üzgünken o kadının hiç bir şey olmamış gibi gününü gün etmesine çok sinir oldum. siz olsanız napardınız. Hangisi doğru emin olamıyorum. Kadının eşini fotoğraftan gördüm çok temiz yüzlü iyi bir insana benziyor. Belki kadını affedebilir. Başına iş mi alır söylerse. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Hiç kimsenin ölmesini istemem. Ancak sırf hemcinsimiz diye pisliği de savunmam siz savunmaya devam edebilirsiniz.
ya kocasi kadini oldururse? o zaman vicdan azabi cekmezlermi? yani simdi kadin oldurmek cok kolay olmuşKanıtlarken kendilerini ispat etmelerine ne gerek var? Gayet anonymous şekilde herşeyi ortaya dökebilirler.
Savunun diyen yok. Ama kimse aldatti diye ölmeyi haketmiyor.
Ben olsam böyle bir ihtimalin olduğu duruma dolayli yoldan neden olmak istemem, insanlar da bunu söylüyor.
Aldatilmalar er geç ortaya cikar zaten.
Yaptığı pisliği savunmadık zaten ölmesin diye yazıyoruz bunları o yüzden sanki kadının aldatmasın alkışlamışız gibi imaları bırakın.Hiç kimsenin ölmesini istemem. Ancak sırf hemcinsimiz diye pisliği de savunmam siz savunmaya devam edebilirsiniz.
Siz ne feministsiniz, ne de hümanist. Siz sadece kendi hayal dünyasında sığ düşüncelere hapsolmuş bir zavallısınız.
Söylerseniz ölebilir. Ama ne gariptir ki anlamak istemiyorsunuz.Yorumcu aldatan kadın ölmeli mi dedi yoksa?
Yorumcu aldatan kadın ölmeli mi dedi yoksa?
Kadın kendisi neden bunu düşünmedi peki afedersiniz? Diğer kadının yuvası dağıldı. Adalet olması için diğer kadının da bir derse ihtiyacı var. Saçmalamayı kesin!ya kocasi kadini oldururse? o zaman vicdan azabi cekmezlermi? yani simdi kadin oldurmek cok kolay olmuş
İmaları bırakın diyorsunuz. Ancak siz ben kadın kadının başına kötü birşey gelsin gibi imalar yapıyorsunuz.Yaptığı pisliği savunmadık zaten ölmesin diye yazıyoruz bunları o yüzden sanki kadının aldatmasın alkışlamışız gibi imaları bırakın.
Aldatılan siz misiniz? Hayır. Bırakın aldatılan düşünsün ne yapacağını, pislik mi değil mi… Bu kadar içselleştirmeye gerek yok.Aldatmak pisliktir. Normal karşılayamıyoruz.
İmaları bırakın diyorsunuz. Ancak siz ben kadın kadının başına kötü birşey gelsin gibi imalar yapıyorsunuz.
Bence siz imaları bırakın.
Biz "ihtimalleri" söylüyoruz ima değil.İmaları bırakın diyorsunuz. Ancak siz ben kadın kadının başına kötü birşey gelsin gibi imalar yapıyorsunuz.
Bence siz imaları bırakın.
her kocasını aldatan kadın öldürülmüyor merak etmeyin. Kaldı ki aldatan kadın kendi düşünmeli değil miydi bunu. Kocası böyle birisi yapacak mitelikte değil kuvvetle muhtemel ki, onu aldattabildi.Söylerseniz ölebilir. Ama ne gariptir ki anlamak istemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?