Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Erkek ya da kadın farketmez empatiyi cinsiyet farketmeksizin kurmayı tercih ediyorum.

Erkek kadın fark eder hanım efendi anlamak istemeniz de tekrar yazıcam; bu ülkenin bazı erkekleri medeni değil ve kadınları aldatma durumunda ÖLDÜRÜYOR.

ben olsam söylerdim sonrası tamamen kendi ilişki dinamiklerine kalmış beni bağlamaz

Hiç kimsenin ölmesini istemem. Ancak sırf hemcinsimiz diye pisliği de savunmam siz savunmaya devam edebilirsiniz.

Doğu tarafında bir söz kim yaptı demezler kim söyledi derler. yani söyleyen kişi suçlanır bu durumda.
Kimseyi savunduğumuz yok sadece karışmamamız gerektiğini savunuyoruz.

Savunun diyen yok. Ama kimse aldatti diye ölmeyi haketmiyor.
Ben olsam böyle bir ihtimalin olduğu duruma dolayli yoldan neden olmak istemem, insanlar da bunu söylüyor.
Aldatilmalar er geç ortaya cikar zaten.

Yorumcu aldatan kadın ölmeli mi dedi yoksa?

Hiç kimsenin ölmesini istemem. Ancak sırf hemcinsimiz diye pisliği de savunmam siz savunmaya devam edebilirsiniz.
Yaptığı pisliği savunmadık zaten ölmesin diye yazıyoruz bunları o yüzden sanki kadının aldatmasın alkışlamışız gibi imaları bırakın.

ya kocasi kadini oldururse? o zaman vicdan azabi cekmezlermi? yani simdi kadin oldurmek cok kolay olmuş
Kadın kendisi neden bunu düşünmedi peki afedersiniz? Diğer kadının yuvası dağıldı. Adalet olması için diğer kadının da bir derse ihtiyacı var. Saçmalamayı kesin!

Söylerseniz ölebilir. Ama ne gariptir ki anlamak istemiyorsunuz.
her kocasını aldatan kadın öldürülmüyor merak etmeyin. Kaldı ki aldatan kadın kendi düşünmeli değil miydi bunu. Kocası böyle birisi yapacak mitelikte değil kuvvetle muhtemel ki, onu aldattabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…