- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.954
- 598
- Konu Sahibi lavinia1232012
-
Bence tepkileriniz komik. Diğer üyeye de dediğim gibi bu kadar içselleştirmeye gerek yok. Aldatmak, aldatılmak da dünyanın sonu değil. Az relax.Bu eğlence konusu değil. Farkındasınız umarım.
Hani diyorsunuz ya savunma kurumu musunuz diye. Siz savunma kurumu musunuz aynı soruyu size sorayım.Ne iması! Bunlar hayatın gerçekleri.
O zaman hep susalım mı?Biz "ihtimalleri" söylüyoruz ima değil.
her kocasını aldatan kadın öldürülmüyor merak etmeyin. Kaldı ki aldatan kadın kendi düşünmeli değil miydi bunu. Kocası böyle birisi yapacak mitelikte değil kuvvetle muhtemel ki, onu aldattabildi.
Bunun konu ile ne alakası var. Amaç zaten bireylerin onları aldatan insanlardan kurtarmak.Cezalandirilma nerden cikti?
Yurtdişinda avukatim ve coğu erkek boşanmayi "cezalandirilma" olarak görmüyor.
Oh kurtuldum kafasi yaşiyorlar. Karisini seven ve kurduğu aileye değer veren Adam zaten aldatmiyor
Kadınlar gidip herifleri vurmuyorlar genelde.O zaman hep susalım mı?
Erkek yapıncada susalım o zaman.
O zaman her olayda erkek kadın farketmeksizin çenenizi kapalı tutmalıyız. Ama nedense konu erkek olunca söyle diyoruz b rada. Kadın olunca sus.Anladığım kadarıyla aldatma nedeniyle öldürülen kadın sayısı sizi tatmin etmemiş.
Bir tane kadının bile bu sebeple öldürülmesi çenemizi kapalı tutmamız için yeterli.
Hani diyorsunuz ya savunma kurumu musunuz diye. Siz savunma kurumu musunuz aynı soruyu size sorayım.
Teyzeciğim!!!! Kadın kocasını aldatmış. Farkında mısın sen bunun? Kadın kendi “DÜŞÜNMEMİŞ” sonuçlarını. Böyle bir şey saklanır mı?Anladığım kadarıyla aldatma nedeniyle öldürülen kadın sayısı sizi tatmin etmemiş.
Bir tane kadının bile bu sebeple öldürülmesi çenemizi kapalı tutmamız için yeterli.
Bence siz sırf kadının aldattığı öğrenilmesin yanına kalsın diye savunuyorsunuz. Sırf kadın olduğu için savunuyorsunuz ve aldatmayı görmezden geliyorsunuz.Evet bir insanın hayatı söz konusu olduğunda savunma kurumu olurum.
Sırf söyleme gününüzü tatmin etmek için savunuyorsunuz başak hiç bir şey için değil
Mümkünse…O zaman hep susalım mı?
O zaman her olayda erkek kadın farketmeksizin çenenizi kapalı tutmalıyız. Ama nedense konu erkek olunca söyle diyoruz b rada. Kadın olunca sus.
Erkek misiniz? ekşici bazı erkekler kadınları yaşında dolaylı aşağılamak için teyzecim dersler genelde.Teyzeciğim!!!! Kadın kocasını aldatmış. Farkında mısın sen bunun? Kadın kendi “DÜŞÜNMEMİŞ” sonuçlarını. Böyle bir şey saklanır mı?
Ee sus banane. Eşinin aldatmasını farkedip görmezden gelen kadınlar da var. Ben arkadaşıma nişanlısını söylemiştim mesela aldattığını ama iftira attığımı nişanlısına göz koydugumu ima edince Allah'ından bul dedim ve şuan evliler bu kaçıncı aldatılması özür dilemek için geldi evime almadım niye hala adama göz yumuyor çünkü. O zamandan sonra kimsenin hayatına müdahil olmadım herkes kendi öğrensin banane.O zaman hep susalım mı?
Bir kadın ne yaparsa yapsın mübah görüyorlar. Zannımca kendilerini feminist ve falan sanıyorlar ancak feministliğin esas temeli ile bile alakaları yok.Bence siz sırf kadının aldattığı öğrenilmesin yanına kalsın diye savunuyorsunuz. Sırf kadın olduğu için savunuyorsunuz ve aldatmayı görmezden geliyorsunuz.
Ayrıca yapan kişi sonuçlarını düşünmüyor
o nolacak.
Bunun konu ile ne alakası var. Amaç zaten bireylerin onları aldatan insanlardan kurtarmak.
Mümkünse…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?