Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

her kocasını aldatan kadın öldürülmüyor merak etmeyin. Kaldı ki aldatan kadın kendi düşünmeli değil miydi bunu. Kocası böyle birisi yapacak mitelikte değil kuvvetle muhtemel ki, onu aldattabildi.

Anladığım kadarıyla aldatma nedeniyle öldürülen kadın sayısı sizi tatmin etmemiş.
Bir tane kadının bile bu sebeple öldürülmesi çenemizi kapalı tutmamız için yeterli.

Cezalandirilma nerden cikti?
Yurtdişinda avukatim ve coğu erkek boşanmayi "cezalandirilma" olarak görmüyor.
Oh kurtuldum kafasi yaşiyorlar. Karisini seven ve kurduğu aileye değer veren Adam zaten aldatmiyor
Bunun konu ile ne alakası var. Amaç zaten bireylerin onları aldatan insanlardan kurtarmak.

Sizi anlamadım niye karisiyorsunuz ki sizi ilgilendiren bir durum yok . Aldatılan kişi bile olsam elalemin pislik kadınıyla ve onun ailesiyle işim olmazdı . B*ku yiyen kocamı bosardim. O kadını merak dahi etmezdim. Ayrıca adam zarar verse sonra niye dönüp birde bu insanlarla muhattap olayım ?
Sizde başınıza bela almayın . Aldatma olaylarında hiç duyulmama ihtimali olduğunu da düşünmüyorum . Eninde sonunda herkes duyar

Anladığım kadarıyla aldatma nedeniyle öldürülen kadın sayısı sizi tatmin etmemiş.
Bir tane kadının bile bu sebeple öldürülmesi çenemizi kapalı tutmamız için yeterli.
O zaman her olayda erkek kadın farketmeksizin çenenizi kapalı tutmalıyız. Ama nedense konu erkek olunca söyle diyoruz b rada. Kadın olunca sus.

Hani diyorsunuz ya savunma kurumu musunuz diye. Siz savunma kurumu musunuz aynı soruyu size sorayım.

Evet bir insanın hayatı söz konusu olduğunda savunma kurumu olurum.
Sırf söyleme gününüzü tatmin etmek için savunuyorsunuz başak hiç bir şey için değil

Teyzeciğim!!!! Kadın kocasını aldatmış. Farkında mısın sen bunun? Kadın kendi “DÜŞÜNMEMİŞ” sonuçlarını. Böyle bir şey saklanır mı?

Evet bir insanın hayatı söz konusu olduğunda savunma kurumu olurum.
Sırf söyleme gününüzü tatmin etmek için savunuyorsunuz başak hiç bir şey için değil
Bence siz sırf kadının aldattığı öğrenilmesin yanına kalsın diye savunuyorsunuz. Sırf kadın olduğu için savunuyorsunuz ve aldatmayı görmezden geliyorsunuz.
Ayrıca yapan kişi sonuçlarını düşünmüyor
o nolacak.

O zaman her olayda erkek kadın farketmeksizin çenenizi kapalı tutmalıyız. Ama nedense konu erkek olunca söyle diyoruz b rada. Kadın olunca sus.

Hanım efendi çevremde eşini aldatan bir çok erkek tanıyorum. Hiç birinin eşine gidip kocanız sizi aldatıyor demedim. Ne zaman kadın kendi görür boşanmak isterse ve gelip sorarsa söylerim o da canım isterse.

Teyzeciğim!!!! Kadın kocasını aldatmış. Farkında mısın sen bunun? Kadın kendi “DÜŞÜNMEMİŞ” sonuçlarını. Böyle bir şey saklanır mı?
Erkek misiniz? ekşici bazı erkekler kadınları yaşında dolaylı aşağılamak için teyzecim dersler genelde.

O zaman hep susalım mı?
Erkek yapıncada susalım o zaman.
Ee sus banane. Eşinin aldatmasını farkedip görmezden gelen kadınlar da var. Ben arkadaşıma nişanlısını söylemiştim mesela aldattığını ama iftira attığımı nişanlısına göz koydugumu ima edince Allah'ından bul dedim ve şuan evliler bu kaçıncı aldatılması özür dilemek için geldi evime almadım niye hala adama göz yumuyor çünkü. O zamandan sonra kimsenin hayatına müdahil olmadım herkes kendi öğrensin banane.

Son düzenleme:
Bir kadın ne yaparsa yapsın mübah görüyorlar. Zannımca kendilerini feminist ve falan sanıyorlar ancak feministliğin esas temeli ile bile alakaları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…