Aldatmanın bahanesi olurmu

ee tamam hatice senin yüzünden..
dön geri , yapmanı istemediklerini yapma bir daha olsun bitsin..

neyi bu kadar sorguladın anlamadım ki..
Ben de onerdim.
Ozur dileyip yalvarsin esine.
Birgun insafa gelir de affeder belki haticeyi.
Bir daha karismayacagum sesimi bile cikartmayacagim desin.
Aslinda konu esim beni nasil affeder olmaliydi.
Mazeret bulacak ta ne isine yarayacak haticenin.
Esi istemiyor ki haticeyi.
Mesele bu aslinda.
Niye aldatilmak uzerine konu actiysa

Çok takıntılı ve bağımlısınız eşinize belli ki.
Cümleleriniz dehşet verici.
Ama ne kadar kör bakıyorsanız artık hiçbir şeyin farkında değilsiniz.
Hiç gözünüz açılmamış sizin.
Adam da bi güzel kullanıyor bunu.
Gününü gün ediyor.

'Ama onları bıraktı barışınca' diye düşünmeniz nasıl bir mantık ya ?
Bu aldatan adamların çoğu zaten varolan yuvayı bozmak istemiyor. Bu size bayıldığı çok sevdiği anlamına gelmez ki. Kurulu düzenden kopmak mahkemelerle uğraşmak falan zor. Sebep bu.
Daha kaç kez bırakıp gitmesi ya da kaç kadınla olması lazım ki durumun ciddiyetini anlayasınız?

Ama anlasanız ne olur? Çocukları bahane etmeye devam edeceksiniz sürekli. Ve kocanızın yalanlarına inanıp kendinizde suç arayarak olayı normalleştirmeye çalışacaksınız. Başka kadınlara tercih edilen her insanın yapacağı şey genelde bu oluyor.
Savunma mekanizması işte.

Ne denilse boş bence. Biraz güçlü olun ve noluurr korunun ya. Korunun! Böyle erkeklere bebek vermeyin. Koca olamamış aklı başka kadına kayan adamlar bunu hak etmiyor. Çok yazık.

Boşanma davası açmalımıyım sizce? Çocukları ondan habersiz tr ye getirdikten sonra birde dava açmak ağır olurmu

Boşanma davası açmalımıyım sizce? Çocukları ondan habersiz tr ye getirdikten sonra birde dava açmak ağır olurmu

Adam seni kac kere aldatmis. Bir özür bile dilemeye kendini affettirmeye tenezül etmiyor, sen dava acmalimiyim diye hala soruyorsun. Durdugun kabahat! Alismis bir kere yine yapar, yine yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…