Aldatmanın bahanesi olurmu

Canım ülkeden kaçmakla ne ilgisi var? Adamın aldatıp durmasından bıkıp ailene gitmişsin. Tövbe yarabbim ya üste çıkmasın hem suçlu hem güçlü

Hani yorum yapmıcaktın artık noldu

Hatce kovalasın sizi ya nedir bu

Canım ülkeden kaçmakla ne ilgisi var? Adamın aldatıp durmasından bıkıp ailene gitmişsin. Tövbe yarabbim ya üste çıkmasın hem suçlu hem güçlü
Yalnız 3. Evden gidişinde aldatma yok benim çıkardığım kavga yı büyütüp yüzüne tükürmemden gittiğini soyledi

AY bi de aşık diyor bibi ya.
Allah kimseyi bu hale düşürmesin gerçekten
Ben utandım kadın adına kadın utanmıyor bir de yazıyor ya.
Rezillik

Birde kimileri hakketti sana onca cektirdiğinden sonra cocuklarından oldu kimide yaptıgın cok agır seni affetmesi cok zor diyo

Bir de çocuklar yine ikiye düşmüş

Evlilik,iliskiler vs.hep mi kadinin fedakarligi ile ilerler ? Hep ve sadece kadin mi özverili davranir ?
Kayinvalidem ne var yani ben de aldatildim abartma demisti şoka girmistim.
Iste boyle anneler ogullari aldatinca
Offff hayat cok zor

Cok bunalımdayım bu adamın dedikleri yuzunden kendimi suclar kıvamdayım acaba hata bendemi diye dusunuyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
ayy ne büyük fedakarlık yapmış canım benım Ay boyle naif ince dusunceli sırf karısıyla barısmak için segılısınden ayrılan kocayı , bu devırde bulmak cok zor kacırma sarıl sımsıkı

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Abla bu uye @haticeakan ile ayni uye %99.99. Bakar misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…