• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

Hala normal değil diyorum canım. Nasıl bir erkek karısının seni aldatsam ne yaparsın sorusuna "evi terkederim kendimi sorgularım sonra çocuklar için aldatılmayı yutup geri dönerim" diye cevap verebilir? Bence seninle derdi çok büyük. Kusura bakma özel sorucam ama cinsel hayatınız var mı? Eve geri dönmelerinde sana nasıl davranır? Sarılır mı sıcak mıdır yoksa uzak mı durur?
Bence seninle derdi çok büyük derken?

Üzgünüm ama seni sevmiyor gibi :KK43:
Gibisi sence de fazla olmamış mı ?:ukala::ukala: Konu sahibi , hayretler içerisin de bıraktın beni. Bu adam kimdir neyın necısıdır , yanı bu kadar hıpnoz olmus vazıyette adama kol kanat acmıssın ne olursan ol yıne gel kafasındasın.

Adam seni defalarca aldatmis ve hep affedilmis neden ozur dilesin ki neden pisman olsunki artik onu senin kocan olarak gormen bile hata zaten

Nerden bu kanıya vardın sdce aldattıgı içinmi yoksa baska bir sebeptemi var bunu dusunduren sana

Adam sizi üç Kere aldatmış üç!
Dalga mı geçiyorsunuz?
Seven adam aldatmaz.
Hadi aldattı pişman olur özür diler.
Affedildikten sonra pişkin gibi yine yapmaz.
Adam sizi kaybetmekten korkmuyor ki, seven insan kaybetmekten korkar!
Eşiniz sizi bir gıdım sevmiyor emin olabilirsiniz!
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık bir kadın bu kadar saf olamaz.

Üzgünüm ama seni sevmiyor gibi :KK43:
Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Ve o benim bu hareketimi o ülkeden kaçmak olarak algıladı
Ve çocukları buraya izinsiz getirdiğim için beni asla affetmiceni benden nefret ettiğini soyluyo

Dalga mı geçiyorsunuz?
Seven adam aldatmaz.
Ben de dalga geçtigini düşünüyorum. Tepkiler tuhaf.

Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Adam seni sevmediğini, sevgilisi terk ettiği için sana döndüğünü binlerce kez demiş zaten. Nerden anladını mı var artık bu işin.:deli:

:kusmuk::kusmuk:
hissiyatım bu konuya tam anlamıyla bu.
Bir insan saygı duymadığın birini sevmez ve siz insanda saygı duyulacak bir yan bırakmıyorsunuz. bi Böyle her şeyi kabul edip onurunuzu ayaklarınızın altına almaya devam edersiniz elin adamı için daha çok boynuz yersiniz. Hak ediyorsunuz da ya.
Okumayacagim bu konuyu ilk kez bir hemcinsimden bu kadar rahatsız oluyorum.

Kızlar kadın iki çocuğuyla nereye gitsin o kadar zor ki ben tek çocuğumla başımı bir yere sigdiramiyorum başımdaki hal ama adam da çok yuzsuz müs

Ama birleşince onlardan hep vazgeçti iki seferindede
vazgeçtiyse canı cehenneme
adama babalık duygusunu zorla mı kalbine koyabileceğini sanıyorsun şimdi küçükler anlamıyorlar
büyüyüp okul çağına geldiklerinde bu babamız niye bizi terk ediyor anamın niye sürekli gözü yaşlı diye düşünmeyeceklerini üzülmeyeceklerini mi sanıyorsun

Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
"Seni sevmiyorum, ona aşığım." demiş.
Sevgilisi tarafından da terk edilmiş, bunu siz yazdınız. Terk edilince de dönmüş işte, her şeyi demesi mi gerekiyor, mantık ve hayat akışı diye bir şey var, az düşünün ya azcık.

Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti

Ay kesin aşık.
Buna inanmak istiyorsunuz ama dürüst olarak söylüyorum böyle kadın goren her sapik erkek evli kalır. Evli ama bekar! Bekar hayatını gonlunce yaşarken evde bir kadın bekleyecek. Bu tiynetteki adamın en büyük hayalidir.
Sevgiden değil çıkardan o işine geliyor? Böyle gurursuz kadın bulan her çapkın oh der boşanmak istemez. Niye istesin? Hem ütüsünü yapan karısı yemeğini yapan karısı var hem de herkesle yatıp kalkıyor oh ne ala. Hii çok seviyor bir de sevmese eve getirirdi kuma diye.

Dalga mı geçiyorsunuz?
Seven adam aldatmaz.
Valla ben seven insan aldatmaz diye düşünmüyorum ama bu adam zaten istemiyor ki kadını nasıl seviyor dicez hey Allahım ya sinirim bozuldu :70: kendi gidiyor adam evden yalvar yakar dönüyor geri o da isteyerek değil hem başka kadınlara da aşıkmış kendi söyledi konu sahibi hatice yani :27:

Back