• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

Ya herkese ne kadar kolay bosanmak yani bi salak benim heralde 2 cocuk varsa çabalamam gerekir yinede diye düşünen

Evet anlattıklarının karşılığı var
Eşinin bahanesi olabilir hatta siz hatalı olabilirsiniz ve hatta eşinize yenetemiyorsan eşiniz başka bir kadınla evlenebilir sizde rıza gösterip oturabilirsiniz
Olmayan imkansız durumlar değil

Ben de bunu anlamıyorum,adam sizi sevmiyor apaçık ortada.Niye ısrarla kendini kabullendirmeye çalışırki kadınlar

Dusunun ki diye basladiginiz onuyu dusunemedim. Cunku ilk aldatmadan sonra affetmez ayrilirdim. Ki posman bile degilmis tekrar birlesmek icin ne sebep var ki?

Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
Bence haklı ama o dediği davranışlardan dolayı değil. Terkedip gitmeyip sanki ona mecburmuş gibi davrandığınız, hiç gururunuz olmadığı ve aldatmasına razı olduğunuz için haklı o da. Siz zaten razısınız. Adam sizi sevmiyor. Aileleri araya sokup sokup birleşiyorsunuz her seferinde. Adam pisliği teki zaten. Yapar tabi böyle fırsatlar eline verilmişse.
Ama dominant olmak vs. dediği onun aslında "bana köle olup ne dersem yapmadığın için" anlamına geliyor ki bu bariz bahane ve zaten aldatmanın bahanesi olmaz. Ki zaten daha ne kadar kölesi gibi davranabilirdiniz ki?
Daha aldatmanın mazereti olmayacağını sokamamışsınız kendi kafanıza bile, eşinizin kafasına sokmanızı beklemiyorum.
Her zaman söylüyorum: Bir derdi varsa boşansaydı, o zaman haklı olabilirdi.
Aman kocanıza sıkı sarılın. Başkasına kaptırmayın.

öncelikle üzüldüm konunuza ortada cocukta var eşinizin yaptığı affedilir birşey değiil ve bunun bahanesi olmaz bunu bi kabul edin kendinizde hata aramyın siz aldatsaydınız o affedermiydi cocuklarım var diye sineye cekermiydi tabiki hayır madem bu kadar şikayetçiydi konuşup boşasaydı sizi yada bu bu huylarını düzelt deseydi neyse olan olmuş.. insanın bu hayatta herşey başına geliyor yapmam dediği şeyleri yapabiliyor sürekli sineye cekip affetmenizi doğru bulmadım ama belliki bi çıkmaza girmişsiniz allah yardımcınız olsun daha fazla taviz vermeyin diyorum

Çocukları bahane etmeyin Allah aşkına. Birazcık gururlu olun. Adamın gözünde ne haldesiniz hiç düşündünüz mü? :KK20:

İste boyle konularda turk filmi girsin araya istiyorum. Kadin sabah kalkar saclarini muhtesem yaptirir ve cok bakimli giyinir suslenir. Adami arar sifir sinirle tatlim bosanmak istemeni anliyorum bende cocuklarimin daha iyi bir aileyi hakettigini dusunuyorum ikimizde genciz der kapatir. Adam sok adam iptal. Sonra hic sallamaz sosyallesir, whatsappta guzel bir foto. Adami izle o zaman :)

Bence illa barismak istiyorsan tek cozum bu.
Ama arkadasim ayni sizin gibi yapti, en son adamin sevgilisi kizin evi basti sevgilimin pesini birak diye. Adam sevgilisiyle yasiyor kadin evde tek basina cocukla. Zafer falan kazandim saniyor heralde. Adamin her yaptigina bas ege ege de bit kadardegeri yok kocasinin gozunde.

Ha bana sorarsan, basasina ilgisi olan bir adami bosamaman sacmaligin alasi. Hersey icin sabret ama kalbi sende olmayan biriyle ne yapabilirsin...

İste boyle konularda turk filmi girsin araya istiyorum. Kadin sabah kalkar saclarini muhtesem yaptirir ve cok bakimli giyinir suslenir. Adami arar sifir sinirle tatlim bosanmak istemeni anliyorum bende cocuklarimin daha iyi bir aileyi hakettigini dusunuyorum ikimizde genciz der kapatir. Adam sok adam iptal. Sonra hic sallamaz sosyallesir, whatsappta guzel bir foto. Adami izle o zaman :)

Bence illa barismak istiyorsan tek cozum bu.
Ama arkadasim ayni sizin gibi yapti, en son adamin sevgilisi kizin evi basti sevgilimin pesini birak diye. Adam sevgilisiyle yasiyor kadin evde tek basina cocukla. Zafer falan kazandim saniyor heralde. Adamin her yaptigina bas ege ege de bit kadardegeri yok kocasinin gozunde.

Ha bana sorarsan, basasina ilgisi olan bir adami bosamaman sacmaligin alasi. Hersey icin sabret ama kalbi sende olmayan biriyle ne yapabilirsin...
İşte bu adam oyle demiyo ama senin yuzunden dısarı gittim sen yaptın senin huylarından dırdırından ben şimdi kendimi suçlu hissediyorum bunları diyo ama derken sen ve ben diye bişey yok artık biz bittik dönüşü yok da diyo

İşte bu adam oyle demiyo ama senin yuzunden dısarı gittim sen yaptın senin huylarından dırdırından ben şimdi kendimi suçlu hissediyorum bunları diyo ama derken sen ve ben diye bişey yok artık biz bittik dönüşü yok da diyo
Aldatmanın bahanesi olmaz. Çok mutsuz olduğum ilişkimde oldu. Son ana kadar sabrettim, düzeltmeye çalıştım. Asla başka biri fikri aklıma bile gelmedi. En sonunda dayanamadım ve bitirdim. Ve aylar sonra biri girebildi ancak hayatıma. Bakın sizde aşırı mutsuzsunuz evliliğinizde. Başka biri geldi mi aklınıza, denediniz mi? Cevap muhtemelen hayır. Çünkü seviyorsunuz. İşte mantık bu kadar kolay. Sevilmiyorsunuz kabullenin ve bu acıya son verin. Çünkü ortada ne yuva kalmış ne bir şey. Yazık evlatlarınıza mutlu bir anne bile olamıyorsunuz bu şekilde, ne acı.

Vallahi aldatan karaktersiz de aldatılanın da iyi midesi var. Çünkü oldukça mide bulandırıcı. Çocuk olması bahane olamaz.

Her aldatılan cocuga ragmen bosanmalı ilk seferinde ozmn
bakın sizin eşinizin suratınıza suratınaza soyluyor herşeyi bu durumda evet boşanmalısınız ben kmseye kolay kolay bnu demem ama sizin durumda diyorum. adam pişkin pişkin sucu size atıyor gönlünü eglendiriyor madem razısınız adamı savunuyorsunuz nedn konu açıyorsnz affedin tkrar yda böle hayatınaza devam edin millet fkrini söylüyor ve genelde herkes hemfikir bnce dikkate alın kmse sizin kötülüğüne söylemiyor bir düşünün

Bunl
Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
Bunlarin hepsi bahane adamin karakteri bu

Back