• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

Kesinleşti mi? dün bana demişti hatçalar kovalasın seni diye :110:
Neyse dün bıraktığım gibi bir gr ilerleme yok kendisinde zaten :KK66:
Demekki yonetimden izin almış bibim.biz sorunca da yönetim birleştirmiş hesapları: ) ne inkar etti be amma azimliymis :)

Eşiniz iyi bahane üretiyor çocuk için bile olsa bu insan ile aynı evde yaşanmaz .. șıp sevdi bir eşiniz varmış

Bende aynı kanıdayım ama yılların alıskanlıgı beraber gecirdigimiz zamanları silip atamıyorum özlüyorum hala onu
Savaşmayı seviyorsan dönmesine izin vereceksin ama ona ilgiyi artıracaksın oyle bir hazırlık içine gireceksin ki sonucunda o seni kıskanır hale gelecek ve kaybetme korkusu onda olacak bunu yaparım diyorsan vazgeçme ama savaşamam dersen hic başlama gecen zamana yazık

Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazere

allah aşkına böyle bir adam asla afedilmez kov onu otur çocuklarına ver onu mahkemeye defolsun gittsin bence bayanlarda ayaklaşımı üstünde durmalı oh adama bak ya ne yüzsüz hem evde kinden olmak istemiyor hem dışarda kinden

Ama işte ben haksız durumuna düşmüş oldum cckları alıp getirdim habersiz
Sindiremiyo o da çocukları kaçırdın diyo aslında niyetim kotu degildi o evi terkedince biraz ailemin yanına geliyim kafam dağılsın istedim geri doncektim düzen orda diye Ama o oraya dönmeme de engel oldu yani tr de bizi bıraktı bi nevi şimdide dert yanıyo bana bunu niye yaptın cocuklarsız bıraktın beni cok ozluyorum onları seni hiç affetmicem diyo

Ama işte ben haksız durumuna düşmüş oldum cckları alıp getirdim habersiz
Sindiremiyo o da çocukları kaçırdın diyo aslında niyetim kotu degildi o evi terkedince biraz ailemin yanına geliyim kafam dağılsın istedim geri doncektim düzen orda diye Ama o oraya dönmeme de engel oldu yani tr de bizi bıraktı bi nevi şimdide dert yanıyo bana bunu niye yaptın cocuklarsız bıraktın beni cok ozluyorum onları seni hiç affetmicem diyo

nasıl engel oldu?
kendin gittin kendin dön bu kadar basit..
ülkeye giriş yasağı koydurtmadı ya..

Şey yapalım mı.Güvenilir çilingir numarası verelim mi?
Bir de tabi ki evine dön kafanı dinledin yeter adam aldatmalarından keyif almıyordur belki derhal evine dön.

nasıl engel oldu?
kendin gittin kendin dön bu kadar basit..
ülkeye giriş yasağı koydurtmadı ya..
Nasıl engel oldu anlatıyım
Ben buraya gelince ev sahibini aradım
Yurtdısındayım suan bikaç haftaya dönecez dedim ev sahibide iyi ama ben sizi evden cıkarcam tanıdıgım birine vercem evi kiralık 2 haftanız var baska ev bulun dedi bende bunu dedim esıme ama o oralı olmadı
Sonuc kurulu evimi bosalttı
Geri ev tut dedim tutmadı param yok dedi
Haftalarca yalvardım o evi tutmadı
Bende orda işsiz oldugum icin kiralık kimse vermez bana diye geri donemedim üstelik biletlerde asırı pahalı

Back