• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

İşte akıl mı kaldı bunun yuzunden acaba benim yuzumdenmi aldattı haklı olabilirmi istediği tarzda kafada olsam yapmazdı belki dediği gibi diyorum ama herkes kumaşı bozuk diyo ne deyim

Her aldatılan cocuga ragmen bosanmalı ilk seferinde ozmn
Adam seni istemiyormus artik.daha ne desin hatice hnm.
Sen affetsem mi affetmesem mi bosanmasan mi filan diye bosa konusuyorsun.
Bu arada hatice degilim diye baya saydirdiydin mesajlara.
Bi ozur dile bi aciklama yap barii.

Ay fenalık geldi, hala haklı olabilir mi diyor. :mad:

Ablacım, bak allah muhammed aşkına bir doktora görün sen. Ciddiyim muhakkak psikiyatra gitmelisin. Bak boşanmayı falan geçtim normal değilsin sen yazık o sayısı belli olmayan çocuklara.

Yahu konu sahibi kafayı yedirteceksin bana
Ha bire ben dominant olduğum icin kabullenmedigim için deyip durmussun
Sen dominant olsan evde sözün gecilse kocan senden korksa seni sevmiyorum başkasına aşığım deyip farklı farklı kadınlara gidebilir terk edebilir miydi macasi yer miydi
Sen her defasında af ediyorsun adamın senden korkacagimi kalmış

Bu arada çocukların hiç yoklar sanki ne olacak bunların hali diye dusunmuyorsun hic de deme çocuk için bosanmiyorum diye

Hiç bunların psikoloji ne olacak bilmedikleri bir ülke de yanima getirdim nasil velayetlerini alicam nasil onlari etkilemeyeyim gibi dertlerin yok

Geçen konuda da yurt dışında imkan cok orada kal dediler kimseyi dinlemedin amacın çocuklari da bulamazsa adamin gelip seni buradan almasını sağlamaktı
Ama planladığın gibi gitmedi olay bu

Yahu konu sahibi kafayı yedirteceksin bana
Ha bire ben dominant olduğum icin kabullenmedigim için deyip durmussun
Sen dominant olsan evde sözün gecilse kocan senden korksa seni sevmiyorum başkasına aşığım deyip farklı farklı kadınlara gidebilir terk edebilir miydi macasi yer miydi
Sen her defasında af ediyorsun adamın senden korkacagimi kalmış

Bu arada çocukların hiç yoklar sanki ne olacak bunların hali diye dusunmuyorsun hic de deme çocuk için bosanmiyorum diye

Hiç bunların psikoloji ne olacak bilmedikleri bir ülke de yanima getirdim nasil velayetlerini alicam nasil onlari etkilemeyeyim gibi dertlerin yok

Geçen konuda da yurt dışında imkan cok orada kal dediler kimseyi dinlemedin amacın çocuklari da bulamazsa adamin gelip seni buradan almasını sağlamaktı
Ama planladığın gibi gitmedi olay bu
Asıl cocuklarımı duaundugum için hala kafa yoruyorum hep onlar içn

Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
Şaka mısın ya? Sen bunu yazarken ciddi miydin?
Adam evde çolugunu çocugunu karısını bırakıp gitmiş farkında mısın? Bu nasıl savunma mekanizması? Nasıl kabulleniş? Akla mantığa sığmıyor ya

Kendinizi bu kadar nasıl değersizleştirirsiniz..? Neden böyle kabullendiniz sorabilir miuim? Siz çocuklar için diyorsunuz da siz bu psikolojiyle çocuklarınızı nasıl yetiştireceksiniz.? Onlara iyiyi doğruyu düzgün yaşamayı öğretecek vasıfta bir baba zaten yok bir de kendinden vazgeçmiş bir anne.. Önce siz gururlu olmalısınız.. Dik ve kararlı bir duruş sergilemediğiniz sürece asla o çocuklara iyi sağlıklı bir düzen kuramazsınız... Mantıklı olun lütfen.. Kaç defa daha aldatılınca kendinize gelirsiniz acaba biraz ağır olmuş olabilir ama olsun da zaten aklınız başınıza gelir belki..

Çok uzatmaya gerek yok bence aldatmanın bahanesi olmaz. Nokta.
Doğru ozaman herkes herşeyi bahane edip aldatsın demi ozaman bende vatanımdan uzakta oldugum için gidip aldatsaydım onu yada o uzun saatler çalışırken ben evde kaldıgım icin yada beni terkettiğinde yalnız kaldım bosluktan aldattım veya kişiliğin hayal ettiğim eş kişiliği değil deseydim aldatsaydım demi ama ben niye yapmadım bunları

Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
eşiniz kusura bakmayın ama sapatmış.hadi 1 kişiy aşık oldu diyelim çıktı karnışınıza ben aşık oldum dedi hep o bayanla kalsaydı belki sizde aşık oldu ayrıldık derdiniz 1 değil 2 değil bu ne yahu ne diye bu adamın peşindesinz o kadar dominatsanız o bebekleriniz gökten inmedi ya.bir o kadar da pişkin olması beni delirtti burda.sizi asla haketmiyor.

Doğru ozaman herkes herşeyi bahane edip aldatsın demi ozaman bende vatanımdan uzakta oldugum için gidip aldatsaydım onu yada o uzun saatler çalışırken ben evde kaldıgım icin yada beni terkettiğinde yalnız kaldım bosluktan aldattım veya kişiliğin hayal ettiğim eş kişiliği değil deseydim aldatsaydım demi ama ben niye yapmadım bunları
Oooff hatice off sende ayrilcan da biz gorecez :KK3:

Konu tartışılacak bir konu bile değil bence. Ne demek ben suçlumuyum? Adam sizi avuçlarının içine almış nasıl isterse öyle düşünmenize sebep oluyor. Aşıksa defolsun gitsin. Sıkılınca gidiyor ondan sıkılıncada geri dönüyor farkında değilmisiniz.

Boşanma davası açmalımıyım sizce? Çocukları ondan habersiz tr ye getirdikten sonra birde dava açmak ağır olurmu
Boşansan çocuklara tek başına bakabilecek misin acaba? Ailenin yanına dönüp annene emanet edip çalışmak durumunda kalacaksın. Ailen umarım sorun çıkarmaz boşan bence de bu adamdan

İşte akıl mı kaldı bunun yuzunden acaba benim yuzumdenmi aldattı haklı olabilirmi istediği tarzda kafada olsam yapmazdı belki dediği gibi diyorum ama herkes kumaşı bozuk diyo ne deyim
Konunun basindan beri yüz kişi yazmış"aldatmanın bahanesi yoktur"diye siz ise takılmış plak gibi hala "adam haklı olabilirmi?"diyorsunuz.
Burada üyeler boşuna yoruyor kendilerini..
Neyse eşiniz aldatmaya sizde affetmeye devam edin.yapacak birşey yok.

Sizin ahlaklı ve erdemli bir insan olduğunuzu gösterir zor zamanlarda arkadan iş çevirmemiş olmanız.
Şu saatten sonra kendiniz için değilse bile çocuklarınız için doğru kararı vermelisiniz.
Böyle bir babayla büyümeleri ne kadar doğru olur artık karar sizin..

Back