• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmanın bahanesi olurmu

Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Ve o benim bu hareketimi o ülkeden kaçmak olarak algıladı
Ve çocukları buraya izinsiz getirdiğim için beni asla affetmiceni benden nefret ettiğini soyluyo
Canım ülkeden kaçmakla ne ilgisi var? Adamın aldatıp durmasından bıkıp ailene gitmişsin. Tövbe yarabbim ya üste çıkmasın hem suçlu hem güçlü

Ay kesin aşık.
Buna inanmak istiyorsunuz ama dürüst olarak söylüyorum böyle kadın goren her sapik erkek evli kalır. Evli ama bekar! Bekar hayatını gonlunce yaşarken evde bir kadın bekleyecek. Bu tiynetteki adamın en büyük hayalidir.
Sevgiden değil çıkardan o işine geliyor? Böyle gurursuz kadın bulan her çapkın oh der boşanmak istemez. Niye istesin? Hem ütüsünü yapan karısı yemeğini yapan karısı var hem de herkesle yatıp kalkıyor oh ne ala. Hii çok seviyor bir de sevmese eve getirirdi kuma diye.
Hani yorum yapmıcaktın artık noldu

Valla ben seven insan aldatmaz diye düşünmüyorum ama bu adam zaten istemiyor ki kadını nasıl seviyor dicez hey Allahım ya sinirim bozuldu :KK70: kendi gidiyor adam evden yalvar yakar dönüyor geri o da isteyerek değil hem başka kadınlara da aşıkmış kendi söyledi konu sahibi hatice yani :KK53:
Hatce kovalasın sizi ya nedir bu

Canım ülkeden kaçmakla ne ilgisi var? Adamın aldatıp durmasından bıkıp ailene gitmişsin. Tövbe yarabbim ya üste çıkmasın hem suçlu hem güçlü
Yalnız 3. Evden gidişinde aldatma yok benim çıkardığım kavga yı büyütüp yüzüne tükürmemden gittiğini soyledi

Valla ben seven insan aldatmaz diye düşünmüyorum ama bu adam zaten istemiyor ki kadını nasıl seviyor dicez hey Allahım ya sinirim bozuldu :KK70: kendi gidiyor adam evden yalvar yakar dönüyor geri o da isteyerek değil hem başka kadınlara da aşıkmış kendi söyledi konu sahibi hatice yani :KK53:

AY bi de aşık diyor bibi ya.
Allah kimseyi bu hale düşürmesin gerçekten
Ben utandım kadın adına kadın utanmıyor bir de yazıyor ya.
Rezillik

Birde kimileri hakketti sana onca cektirdiğinden sonra cocuklarından oldu kimide yaptıgın cok agır seni affetmesi cok zor diyo

Bir de çocuklar yine ikiye düşmüş :KK70:

Evlilik,iliskiler vs.hep mi kadinin fedakarligi ile ilerler ? Hep ve sadece kadin mi özverili davranir ?
Kayinvalidem ne var yani ben de aldatildim abartma demisti şoka girmistim.
Iste boyle anneler ogullari aldatinca
Offff hayat cok zor

Cok bunalımdayım bu adamın dedikleri yuzunden kendimi suclar kıvamdayım acaba hata bendemi diye dusunuyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
ayy ne büyük fedakarlık yapmış canım benım:KK50: Ay boyle naif ince dusunceli sırf karısıyla barısmak için segılısınden ayrılan kocayı , bu devırde bulmak cok zor kacırma sarıl sımsıkı:KK45:

Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Ve o benim bu hareketimi o ülkeden kaçmak olarak algıladı
Ve çocukları buraya izinsiz getirdiğim için beni asla affetmiceni benden nefret ettiğini soyluyo
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Abla bu uye @haticeakan ile ayni uye %99.99. Bakar misiniz rica etsem?

Back