Aldatmalar ne zaman bitecek!

ben sizin için büyük konuşmamak lazım demedim herkes için genele söyledim. belkide biliyor bilmiyorum yapmıştır yada yapmamıştır onların ailevi problemi aslında ben sadece bi üzüntüdür diye anlattım

Burada bir kaç yorum yapan oluyor bu şekil ama bence çoğunluyuz canım yani ben öyle düşünüyorum istatistiklere bakar sakta boşanma oranları kadınların bilinçlendiğini gösteriyor, ben boşanma diyenlerden degılım çok şükür, hatta adımız burada kadınları kocasından boşandırma timine çıkmıştı bi ara , neden boşan diyormuşuz yuva kolay kurulmuyormuş vs. zırvalıklar.. kendilerine o hayatı layık görüyorlarsa ne diyelim ki akıl var mantık var , kullanmak lazım , evet haklı olabilirsin o kadın da susup oturucaktır çocuk vs. bahane edip çünkü her zamanda bır bahaneleri hazırdır, bu işin kolayına kaçmak , onlarda kolayına kaçıyor.

herşeysen önce bana sen diye hitab etme hakkını nereden buluyorsunuz?

İkinci olarak yazdıklarınızın aynısını ben bir cümleyle özetlemiştim zaten.... saldırıya geçmeden önce dikkatli oksaydınız şu anda arkamnda kahkaha atan 4 kişi olmazdı

bir de o erkek derken hangi erkek??

herşeysen önce bana sen diye hitab etme hakkını nereden buluyorsunuz?

İkinci olarak yazdıklarınızın aynısını ben bir cümleyle özetlemiştim zaten....

Tüm yazdiklarimdan sadece bunu mu cikarttin? Pardon cikartiniz?

Bu arada o cümleyi görmek isterim, nerede yazdiniz?

Son soruma niye cevap vermediniz? Merak ettim acikcasi..

burada canım saldırıya odaklanmayaydınız iyiydi..... ayyhh dur gülme krizi var burada. kendini neden bu duruma soktunuz ki siz şimdi.

bu arada hayatımda yalnızca kocam var ...

Siz neden bu konuda bu kadar saldırgan oldunuz hayırdır??? Sizin bir derdiniz falan mı yoksa... n'oolur paylaşın bakın bizbizeyiz burada ... Hayır okuduğunuzu anlamayacak raddeye gelmişsiniz canım... Bir sakinleşin isterseniz bir su falan için ya da sonra yeniden girersiniz

Tüm yazdiklarimdan sadece bunu mu cikarttin? Pardon cikartiniz?

Bu arada o cümleyi görmek isterim, nerede yazdiniz?

Son soruma niye cevap vermediniz? Merak ettim acikcasi..

yok bu şekilde söylemek istemedim.... olay sadece kilolu olmak değil. günlere odaklanmak erkeğine ilgiyi kesmek... ha derseniz ki ben keserim kardeşim erkek değilmi her türlü bana bakacak hak veriyorum ama bu devirde işler öyle gitmiyor malesef...
burada canım saldırıya odaklanmayaydınız iyiydi..... ayyhh dur gülme krizi var burada. kendini neden bu duruma soktunuz ki siz şimdi.

bu arada hayatımda yalnızca kocam var ...

Bu arada siz neden bu konuda bu kadar saldırgan oldunuz hayırdır??? sizin bir derdiniz falan mı yoksa... noolur paylaşın bakın bizbizeyiz burada ... Hayır okuduğunuzu anlamayacak raddeye gelmişsiniz canım... bir sakinleşin isterseniz.sonra yeniden girersiniz

Son düzenleme:

Asil siz anlamayacak radde ye gelmisiniz. Daha önceki yorumumu tekrar oku isterseniz. Ilgi alaka kesildiginde bile bu ALDATMAK ICIN NEDEN DEGI! Degil iste. Erkek sorununu paylasmasi lazim esi ile. Beraber cözüm aranmasi lazim. Evlilik bu'dur. Ilk gördügün kötü günde aldatmak degildir.

Ha es bu sorunlari önemsiyor ise ve halen ayni tas ayni hamam ise, o zaman bosanip herkes kendi yoluna.

Yoksa siz simdi ilgi verdiginizi düsünup, esiniz bir gün sizi aldatsa ve o ilgi yetmedigi icin yaptigini söylese siz "evet kocaciigiim, cok haklisin, bundan sonra daha daha da ilgilenirim senin ile" mi diyeceksiniz ?

Erkekleri bu kadar pohpohlamaya gerek yok. Kadin aldattiginda hic bir erkek kendisini suclamaz. Yada hic bir erkek kadin erkegi aldatma vakasini duydugunda "yaaaa iste karina ilgi vermeyince böyle olur" demez. O kadin derhal namussuz yaftasini yer, ve bu yaftayi hem kadin hem erkekten yer. Ki dogru aldatmak daima yalnistir.

Tekrarliyorum kendimi: aldatmanin bahanesi, mazareti yoktur. Aldatmak ihanettir, 1 degil. En az 2 kisiyi kandirmaktir.

Bundan sonrasi yazmayacagim size, artik polemik'e dogru gidiyor bu ve ben Mune abla'yi fazla zorlamak istemiyorum. Iyi günler

tüm mesajları okuyamadım, belki yazılmıştır
aldatma bir yana
eşi ile yaşadığı evi, eşinin yokluğunu fırsat bilip
evli kuzeni ile yabancı bir kadına sex için açan adama
"adam" denir mi?
denmez!

tüm mesajları okuyamadım, belki yazılmıştır
aldatma bir yana
eşi ile yaşadığı evi, eşinin yokluğunu fırsat bilip
evli kuzeni ile yabancı bir kadına sex için açan adama
"adam" denir mi?
denmez!
işte en başında konuyu yazmadan öncede eşimin komşumun kocasıyla ilk tanışmasında bundan komşu olmaz demesini o yüzden açıkladım zaten rahat bi adam olmasa bu duruma düşürmezdi eşinide kendinide

çok uzun yazmışsın tatlım okumadım, okuyamam, aynı dili konuşmuyoruz, daha okuduğunu anlamıyorusun...

ben de aynı şeyi söyledim dedim sen hala erkeklere saydırmaktasın

ama bugün bizi çok güldürdün yaa ilahi

hala daha haklı çıkartmaya çalışıyormuşsun kendini arkadaş aradı telefonundan bağlan bak diye haber verdi (şu anda proje teslimine geldim dediğim gibi ) ama vallaha hayat çok güzel yaa senin gibi bana saldırganlık taslayanla hiç kaybedemem vaktimi

bundan sorna da beni engelle yazma bana allah aşkına poülaritemi arttırma ...

herkes kendi yoluna Allah aşkına yazma bana önce bir okuma kursuna git. Olabilir bunlar ayıp şeyler değil, insanlar okuduklarını anlamayabilirler. Ya da kitap oku bol ben de de vardı bu problemler kitapları devirdikçe geçiyor..

Son düzenleme:
Konuyu okumadan başlığa istinaden sıruyorum, bu soru mantıklı mı?
Aldatmalar nasıl bitsin, neden bitsin?

ne yazdığını hala okumadım ama proje teslimi falan hikaye oldu, adını öğrenmek istiyor patron işe almayacaklarmış seni ola ki karşılaşırız falan diyorlar... okuduğunu anlamayan eleman istemiyorlarmış... ilahi sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün tatlı kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…