Aldatmalar ne zaman bitecek!

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
Burda sürekli okuyorum kocam aldattı o aldattı bu aldattı. Çok duyuyorum çevremden. Ve bayramın ikinci gecesi bu kadar yakınımda duyduklarım beni alt üst etti. bir binanın bahçe katında oturuyorum. karşımda berden bir yaş büşük, biri 1 diğeri 5 yaşında iki çocuk sahibi dünyalar iyisi bir komşum var. Eşi biraz deli dolu ailesine düşkün ama keyfinede düşkün içici bi tip. gözlerinden belli hoş ben dikkat etiğimden değil eşim ilk gün tanıştığımızda demişti bu adamdan komşu olmaz diye. selam verip alır o kadar bi samimiyeti yok ama ben komşumu çok seviyorum bi tatlı yaparız ona bana ben ona hemen veririz. ztn sürekli bahçede camda yolda karşılaşıyoruz. Neyse burayı geçiyim. C.tesi gece uzun yoldan gelmiş uzanmış dinleniyorduk eşimle muhabbet ediyorken Ors........ diye çığlık ve bamgüm bi sesler karşı daireden ve birden ayak sesleri kapı sesleri ben ilk evde tartışma çıktı sandım eşim kapı dürbününden baktı ve ben komşumun sesini duyuyordum ahlaksız terbiyesiz utanmıyomusun vs aklınıza gelebilecek bi sürü sözler. bi erkek sesi geliyo si.... gidin be karışmayın diye ama yani hem haksız hem üste çıkmaya çalışıyo. eşim eve kadın atmışlar dedi beynimden vurulmuşa döndüm. o an kendime yapılmış gibi hissettim. Öyle iğrendimki herşeyden ışık filan herşey kapalıydı ztn. açmadıkta olay sokağa yansıdı sokaktan sesler geliyordu artık (Allahım sen kimseye böyle rezillik yaşatma) olayı ilk çözemedik komşumu eşimi aldatmıştı? anlamadık. Ertesi gün oldu çamaşır toplamaya çıkıcaktım baktım komşumda çamaşır asmaya çıktı baktım bu evde, demekki onunla ilgili değildi diye rahatladm ama eve gelen kimdi? Muhabbet muhabbeti açtı anlatmaya başladı. O gece Komşum annesine gitmiş. Eşide dışardaymış. komşumun eşi EVLİ kuzenini yabancı bir kızla eve getirmiş kendi çıkmış. Ve bu bütün olayları komşunun kayınvalidesi duyup öğrenmiş fakat olayı onlarda yanlış anlamış yani oğullarıda evde kızla sanmış hemen komşumu aramış bunlarda baskın yapmak için evin yakınında bi yere gizlenmiş. Komşum eve gelip kapıyı dinlemiş ki kız sesi var hemen aanahtarla kapıyı açmış ki tam o sıra kıyamet koptu ztn kızın saçını başını yolmuş tabi eşi evde deil evde eşinin kuzeni var bi kızla. ve bu kuzen evli eşi de hamileymiş. ve kadının haberi yok. belkide olmicak. Belki komşumun eşide gelicekti Allah evlerden ırak etsin. Kimseyi o hale getirmesin.Olayı tam olarak bende aydınlağa kavuşturamasamda kafamda. Dün evde ister istemez kendime bi çeki düzen verdim eşimde bunu farkedip böyle yapmana gerek yok dedi. bilinçaltı işte... bugun halen kafam deli gibi. Ne zaman biticek bu aldatmalar

Adamin alkol almasini neden belirttin ki burda? Almayanlar muta nikahi adi altinda neler yapiyor? Yani iciyor diyemi yapmis bu pisligi? Erkek her yerde erkektir. Yapacagi varsada yapar
Alkol almıyor başka şeyler yapıyor. öyle bi kadına öyle bir adam hiç yakışmıyor yani o tavırda bi adam. Kadın erkek ayırmıyorum. Çok iğrenç şeyler ya.

ömür biter ihanet bitmez. tek iyi olan şey önceden erkeğin aldatmasının önemi yoktu herkes erkek yapar kafasındaydı ama artık çoğu kadınımız bilinçlendi aldatmayı önemsiz saymıyor ve ayrılıyor .

Çok şükür ki öyle. erkek yapsa şerefsiz olup affediliyordu kadın yaparsa öldürülüyordu. Zinaysa zina ikiside günah erkek kadın ayrımı olmasın onlarda çeksin

Alkol almıyor başka şeyler yapıyor. öyle bi kadına öyle bir adam hiç yakışmıyor yani o tavırda bi adam. Kadın erkek ayırmıyorum. Çok iğrenç şeyler ya.
Dunya o kadar pis olduki...teknoloji elbette gelissin ama dun dizide iki uvey kardes opusuyordu. Yani medya cok cok cok kotu etkiliyor karaktersiz insanlari

Dunya o kadar pis olduki...teknoloji elbette gelissin ama dun dizide iki uvey kardes opusuyordu. Yani medya cok cok cok kotu etkiliyor karaktersiz insanlari
evet bide bu var batının cahillerinin oyununa geliyor milletimiz. Anne baba engel koyamıyorb Yanlış olan ne varsa doğruymuş gibi gösteriliyor.

Çok şükür ki öyle. erkek yapsa şerefsiz olup affediliyordu kadın yaparsa öldürülüyordu. Zinaysa zina ikiside günah erkek kadın ayrımı olmasın onlarda çeksin
aynen ya erkek aldatınca normal gözüyle bakılıyordu özellikle aileler izin vermiyordu mesela boşanmaya , bahaneleri de her erkek yaparmış , onlarında başına gelmiş , uyarırız bırdaha yapmaz gibi saçmalıklarla kadınların beynnini yıkıyordu , boşansa kadın suçlu oluyor neden affetmemiş! şimdi öyle değil Allahtan.

gecen haftalarda bende bır komsumun boyle mahalle boyu aldatıldıgını bagrıs cagrıs ogrnedım cok etkılenmıstım

Rabbim kimsenin yuvasını kimseye yıktırmasın. Öyle üzüldüm ki duyduklarıma bi kadın olarak bunları duymak bile yıpratıyo insanı

insanda değerler olmalı. Ahlaki, toplumsal vs... bizim toplumumuzda (bazılarında desek daha doğru olur) bu değerler yozlaşmış - işine gelindiği şekilde algılanmış... bunlar düzelmeden düzelmez...

insanda değerler olmalı. Ahlaki, toplumsal vs... bizim toplumumuzda (bazılarında desek daha doğru olur) bu değerler yozlaşmış - işine gelindiği şekilde algılanmış... bunlar düzelmeden düzelmez...

Düzelmeyeceği içinde bu böyle gidecek.

Düzelmeyeceği içinde bu böyle gidecek.

aslında düzelmesi için çok basit bir adım atmak lazım... kadınlarımız ilk önce erkek evlatlarını yetiştirirken dikkat edecek... ahlaki dini toplumsal kuralların sadece kadınlar için olmadığını oğluna öğretmekle başlayacak... kurtarılmış bir oğul gelecek için çok önemli...

ama bu zor bir şey... ezik kadınlar erkek evlatlarını kurtarıcı olarak görüyorlar... her yönden. maddi... manevi... bu nedenle şımarık yetişiyor. aman paşam canım paşamla büyüyor çocuk.. eh sonuçta böle oluyor... boş beyinli erkek. her şeyi kendine hak olarak gören erkek...

aklı başında kadınlar olalım yeter...

Kendi kocasidir o utanmistir soylemeye.
kizi yolucagina kocasini yolsun.
iğrenç ya.
kadinin tavrida igrenc.o kadinla muhattab olmus rezil olmuslar herkese.

Bu aldatmalar kadin affettikce sürer.
Erkek keyfinde yaşar. Kadında kocasının metreslerini yolmakla gecer hayati..
yani aldatma bitmez kardesim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…