- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
yerden sonra anlamamaya başladım
soruna cevap vereyim en iyisi, aldatma bitmez
Alkol almıyor başka şeyler yapıyor. öyle bi kadına öyle bir adam hiç yakışmıyor yani o tavırda bi adam. Kadın erkek ayırmıyorum. Çok iğrenç şeyler ya.Adamin alkol almasini neden belirttin ki burda? Almayanlar muta nikahi adi altinda neler yapiyor? Yani iciyor diyemi yapmis bu pisligi? Erkek her yerde erkektir. Yapacagi varsada yapar
Çok şükür ki öyle. erkek yapsa şerefsiz olup affediliyordu kadın yaparsa öldürülüyordu. Zinaysa zina ikiside günah erkek kadın ayrımı olmasın onlarda çeksinömür biter ihanet bitmez. tek iyi olan şey önceden erkeğin aldatmasının önemi yoktu herkes erkek yapar kafasındaydı ama artık çoğu kadınımız bilinçlendi aldatmayı önemsiz saymıyor ve ayrılıyor .
Dunya o kadar pis olduki...teknoloji elbette gelissin ama dun dizide iki uvey kardes opusuyordu. Yani medya cok cok cok kotu etkiliyor karaktersiz insanlariAlkol almıyor başka şeyler yapıyor. öyle bi kadına öyle bir adam hiç yakışmıyor yani o tavırda bi adam. Kadın erkek ayırmıyorum. Çok iğrenç şeyler ya.
evet bide bu var batının cahillerinin oyununa geliyor milletimiz. Anne baba engel koyamıyorb Yanlış olan ne varsa doğruymuş gibi gösteriliyor.Dunya o kadar pis olduki...teknoloji elbette gelissin ama dun dizide iki uvey kardes opusuyordu. Yani medya cok cok cok kotu etkiliyor karaktersiz insanlari
aynen ya erkek aldatınca normal gözüyle bakılıyordu özellikle aileler izin vermiyordu mesela boşanmaya , bahaneleri de her erkek yaparmış , onlarında başına gelmiş , uyarırız bırdaha yapmaz gibi saçmalıklarla kadınların beynnini yıkıyordu , boşansa kadın suçlu oluyor neden affetmemiş! şimdi öyle değil Allahtan.Çok şükür ki öyle. erkek yapsa şerefsiz olup affediliyordu kadın yaparsa öldürülüyordu. Zinaysa zina ikiside günah erkek kadın ayrımı olmasın onlarda çeksin
aynen ya erkek aldatınca normal gözüyle bakılıyordu özellikle aileler izin vermiyordu mesela boşanmaya , bahaneleri de her erkek yaparmış , onlarında başına gelmiş , uyarırız bırdaha yapmaz gibi saçmalıklarla kadınların beynnini yıkıyordu , boşansa kadın suçlu oluyor neden affetmemiş! şimdi öyle değil Allahtan.
gecen haftalarda bende bır komsumun boyle mahalle boyu aldatıldıgını bagrıs cagrıs ogrnedım cok etkılenmıstım
insanda değerler olmalı. Ahlaki, toplumsal vs... bizim toplumumuzda (bazılarında desek daha doğru olur) bu değerler yozlaşmış - işine gelindiği şekilde algılanmış... bunlar düzelmeden düzelmez...
Düzelmeyeceği içinde bu böyle gidecek.