- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
malesef bikmeyeceği benziyor ama hiç değilse yetiştirdiklerimiz düzgün olsaBu aldatmalar kadin affettikce sürer.
Erkek keyfinde yaşar. Kadında kocasının metreslerini yolmakla gecer hayati..
yani aldatma bitmez kardesim..
aslında düzelmesi için çok basit bir adım atmak lazım... kadınlarımız ilk önce erkek evlatlarını yetiştirirken dikkat edecek... ahlaki dini toplumsal kuralların sadece kadınlar için olmadığını oğluna öğretmekle başlayacak... kurtarılmış bir oğul gelecek için çok önemli...
ama bu zor bir şey... ezik kadınlar erkek evlatlarını kurtarıcı olarak görüyorlar... her yönden. maddi... manevi... bu nedenle şımarık yetişiyor. aman paşam canım paşamla büyüyor çocuk.. eh sonuçta böle oluyor... boş beyinli erkek. her şeyi kendine hak olarak gören erkek...
aklı başında kadınlar olalım yeter...
Ben mesela karsiyim cocuk sussun diye her istediginin alinip yapilmasina ama malesef dunya genel kotu yerlere suruklemiyor..evet bide bu var batının cahillerinin oyununa geliyor milletimiz. Anne baba engel koyamıyorb Yanlış olan ne varsa doğruymuş gibi gösteriliyor.
hem kıyamet alameti hem insanlığın saflığımı sapkınlığımı ne diyim bilmiyorum çok insan bu olaylara karşı düzgün çevrede ama buna rağmen ahlaksızlık diz boyuBen mesela karsiyim cocuk sussun diye her istediginin alinip yapilmasina ama malesef dunya genel kotu yerlere suruklemiyor..
Kendi kocasidir o utanmistir soylemeye.
kizi yolucagina kocasini yolsun.
iğrenç ya.
kadinin tavrida igrenc.o kadinla muhattab olmus rezil olmuslar herkese.
erkekler sonuna kadar suçlu ama benim nacizane bir fikrimde şu kadının en büyük düşmanı kadındır . yani evli erkekle , sevgilisi olan erkekle bunu bile bile beraber olan kadınlar var. 2.kadın olmayı tercih eden çok karaktersiz gurursuz kadın var . en az erkekler kadar o kadınlarda suçlu bana göre. Allah doğru yoldan şaşırtmasın babalarımızı eşlerimizi kardeşlerimizi abilerimizi.
Erkek ve kadın cinsi olduğu sürece ,insanlarda bu tuketme değer bilmeme vefasızlık olduğu sürece bitmezzzz
en çok ona şşaırdım ztn ve kadının haberi yok adam normalde bayram diye kendi evine götürcekmiş ama anahtarı yokmuş götürememiş kuzeninin evine getirmiş aldatcağı ors...oğullarımızın sevgilisi olduğunda aslan parçası , kızlarımızın olduğunda aman baban duymasın etraf duymasın yaparak erkeklere bunu ta çocukluktan aşılıyoruz erkeğin doğası oluyor sonrada yetiştirme tarzı ile çok alakalı bence ve adamlıkta ayrı bir şey birde hamile karısını aldatmış dayanamamışmı 3-5 ay beyefendi ?
ne anneler babalar var bazen oğullarını dizginleyemiyor dün bende aileye bahane buldum ama sonra düşündümde kimbilir belkide alimden zalim doğdu sınav dünyası bi yndan bakılacak olursa kimse başıma gelmez demesin Allah şaşırmasın desin. Kadının düşmanı gene kadın. kadın erkeği sıkmıcak yok kadın erkeğe düşkün olcak e kadın kadın kadın bütün yük kadındamı canım aldattığıda kadın bunlar doyumsuzluk hep başka bişey değilbence kadınlar kendıne çeki düzen verınce bıtecek,yanı ,kayınvalide oğluna karışmayacak,kadın eşine eş gibi davranacak,tapmayacak,kölede olmayacak,ezikde durmayacak,kadınlar elin evli adamalarına bakmayacak(evliliğe ve çocuğa saygılı olacak),anne oğlunu duzgun yetiştırıecek,adam olur oğlum dıye sorumluluk almayan ergen oğlunu evlendırmeyecek,yanı kadınlarda suç,kadınlar okur,hırslardan arınırsa duzelecek
kızını ezik yetiştir,oğlana paşam de,kızın dayak yer kocadan,o senın kocan sus de,oğlunada dov karını de,bu duzen hep böle gelmiş,tersıde var,kadın kocasına dıyorki,anan bacın şöle,senle yatmam böle,kızın gezıyor kızına bişey de,oğluna bacın erkeklerle konuşuyor de doldur,ayyy şiştim valla,butun bunların arasında erkeklerın alıcıları bozuluyor,adam düzgünce ayrılmak yada boşanmak istiyor,oda yasak,kadın asla bırakmam ölünde benım,tapun bende,off ne sıkıcıne anneler babalar var bazen oğullarını dizginleyemiyor dün bende aileye bahane buldum ama sonra düşündümde kimbilir belkide alimden zalim doğdu sınav dünyası bi yndan bakılacak olursa kimse başıma gelmez demesin Allah şaşırmasın desin. Kadının düşmanı gene kadın. kadın erkeği sıkmıcak yok kadın erkeğe düşkün olcak e kadın kadın kadın bütün yük kadındamı canım aldattığıda kadın bunlar doyumsuzluk hep başka bişey değil
Adam da ne tuhafmis. Kuzenin zaten evli ki evli olmasa bile sen hangi kafayla evine kadin getirmesine izin veriyorsun. Karinla çocuklarınla yaşadığın ev be adam bekar da değilsin. Bu versiyonu da ilk kez duydum. Sonuc böyle olur iste.
ona yardım ve yataklık yapan adamdan da hayır gelmez ama komşun belki benim koca değil nede olsa diyordur ama göz yumması bile yeter.en çok ona şşaırdım ztn ve kadının haberi yok adam normalde bayram diye kendi evine götürcekmiş ama anahtarı yokmuş götürememiş kuzeninin evine getirmiş aldatcağı ors...
zaten kocasıyla arası açıldı nasıl izin verdin diye adam dan evde yoktu kadın yalnızdıona yardım ve yataklık yapan adamdan da hayır gelmez ama komşun belki benim koca değil nede olsa diyordur ama göz yumması bile yeter.