Aldatmalar ne zaman bitecek!

Keşke olsalar ben müslümanlar için konuşuyorum. Hiç değilse ülkemde bu durum ayıp günah vs karşılanıyorken evet neden bitsin?

Açıklama mantıklı değil ki... Bunun müslümanlıkla alakası yok. Neyse dine girersem ban yerim bu konuda söylenecek çok şey var ama susuyorum.

Neden bitsin kısmına gelince. Çünkü insanlar özgür iradeleriyle bazı seçimler yaparlar, aldatmak da bir tercihtir. Bunu yasaklayarak, cezalandırarak engelleyemeyiz.

Açıklama mantıklı değil ki... Bunun müslümanlıkla alakası yok. Neyse dine girersem ban yerim bu konuda söylenecek çok şey var ama susuyorum.

Neden bitsin kısmına gelince. Çünkü insanlar özgür iradeleriyle bazı seçimler yaparlar, aldatmak da bir tercihtir. Bunu yasaklayarak, cezalandırarak engelleyemeyiz.
Aldatılmak hak mı yani? konuşmayalım.

Hakla hukukla alakası yok. Tercihtir diyorum. İşinize gelmedi mi?
madem tercih o zaman aldatılmak hak anlamına geliyor işime gelmedi değli hiç bir kadın ya da erkek gözle dahil aldatılmayı hat etmez tercih de EDEMEZ... kafamız uymuyo yanlış bişey söyleyip kalp kırmak istemem.

Dediğim gibi kuran ahlakıyla ahlaklanrsak biter.

Kuran ahlakı mı ? İnsan olmak yeterli her şeyden önce ben üniversite öğrencisiyim gel gör burada ki kuran ahlakı ile gezenleri o ablaların içinde neler dönüyor ? Karakter ile alakalı bu sadece evet biliyorum onlar gerçek müslüman değil klişesine gireceksin ama dini ülkelere bakıyorum da yine yok nerede bu gerçek müslümanlar acaba?

Din yasak çok uzatmaya gerek yok herşeyden önce insan olmayı başarırsak gerisi gelir

Kuran ahlakı mı ? İnsan olmak yeterli her şeyden önce ben üniversite öğrencisiyim gel gör burada ki kuran ahlakı ile gezenleri o ablaların içinde neler dönüyor ? Karakter ile alakalı bu sadece evet biliyorum onlar gerçek müslüman değil klişesine gireceksin ama dini ülkelere bakıyorum da yine yok nerede bu gerçek müslümanlar acaba?

Din yasak çok uzatmaya gerek yok herşeyden önce insan olmayı başarırsak gerisi gelir

Dini konu yasak ancak, sizin dediginiz kutsal kitap ahlakı ile yasayan degil yasiyormus gibi gosteren insanlar. Birbirine karistirmayalim :KK66:

Dini konu yasak ancak, sizin dediginiz kutsal kitap ahlakı ile yasayan degil yasiyormus gibi gosteren insanlar. Birbirine karistirmayalim :KK66:

Çoğunluk öyle değil mi artık ya aile baskısı ya çevre baskısı aslında kendileri öyle değil ?? Sen o ahlak ile yaşayan kaç kişi gösterebilirsin müslüman olduğunu idia edenler neler yapıyor hele son dönem kapanma şekli ? Gerçek müslümanlar nerede dedim mesela nadir değilmi ? Uzatmayalım ceza almayalım kısaca dediğim müslümanlık kılıftır çok nadir gerçek müslüman var

madem tercih o zaman aldatılmak hak anlamına geliyor işime gelmedi değli hiç bir kadın ya da erkek gözle dahil aldatılmayı hat etmez tercih de EDEMEZ... kafamız uymuyo yanlış bişey söyleyip kalp kırmak istemem.

Aldatılmak değil aldatmaktan bahsediyoruz. Ben aldatan tarafından bakıyorum olaya siz aldatılan tarafından duygu sömürüsü yapıyorsunuz.

Aldatmam, aldatılmadım şimdiye kadar ama aldatılmaktan da korkmam. Ben bunu hak ettim demem başıma gelirse, ah vah edip üzülmem de. Aldatan kendine yapmıştır, bensiz olmayı tercih etmiştir der geçerim. Bu mevzuyu bu kadar büyütmenin anlamı yok.

aldatmak keyifli sanırım biticeğini sanmıyorum heyecan arıyor erkekler

zeyzey34 zeyzey34 in vino veritas in vino veritas earth_angel9 earth_angel9 Koalina Koalina K kararsiz_2013 pembe_pirenses pembe_pirenses kucukpisi kucukpisi

şimdi bacılarım böyle bir başlık açıldı altına herkes cevap yazdı fikrini sundu ancak bu iş polemikle devam etmiş görünen o ki. ben bişey yazdım konu sahibi arkadaşımız hak vermiş diğer arkadaşlar alıntı yaparak cevaplamışlar ama sonrası ikili münakaşaya dönmüş dini muhabbetlere girilmiş. şimdi muhabbetlere girersek çıkamayız bu konuda konuşmak istiyorsak çoklu mesajlaşabiliyoruz sanırım ordan devam edebiliriz (ufkumu açacak herşeyden de mutluluk duyarım) ancak bence aslında sıkıntımız şu. dünya üzerinde evrensel etik kuralları vardır. aldatmak,hırsızlık,adam öldürmek,tecavüz,şiddet..vs bunlar dünyanın neresine gidersek gidelim ayıp karşılanan cezai yaptırım uygulanan şeyler. bu başlık altında bence hepimiz fikrimizi sunup evrensel şekilde din-ırk ayırt etmeden çözüm bulmalıyız. e biz neyiz? kadınız. nasıl tüm kadınlara ulaşabiliriz? bak işte ulaşıyoruz :)) ben herşeyi değiştiren noktanın kadın olduğuna inanıyorum. en batısında da en doğusunda da. bi kadın değişir dünya değişir. kadın öğrenir çocuğuna öğretir. çocuk etrafına uygular.

peki şimdi ne yapabiliriz bence ilk adım başlık sahibi arkadaşımızın komşu hanımıyla konuşup bunun bir aldatma vakasından öte fuhuşa yardım ve yataklık olduğunu, bunu yapan adamın Allah muhafaza ileride kendinde olmadığı bi anda karısına da pislik bulaştırabileceğini, kızı varsa onunda tehlike altında olduğunu, bunun kötü bişey olduğunun farkına varıp da kendisine çeki düzen vermezse bu işi ticarete dökmeye cesaret edebileceğinin haliyle kendisininde böyle bi adamın karısı olacağını anlatmak gerekiyor. burdan devam edebiliriz mesela :)

zeyzey34 zeyzey34 in vino veritas in vino veritas earth_angel9 earth_angel9 Koalina Koalina K kararsiz_2013 pembe_pirenses pembe_pirenses kucukpisi kucukpisi

şimdi bacılarım böyle bir başlık açıldı altına herkes cevap yazdı fikrini sundu ancak bu iş polemikle devam etmiş görünen o ki. ben bişey yazdım konu sahibi arkadaşımız hak vermiş diğer arkadaşlar alıntı yaparak cevaplamışlar ama sonrası ikili münakaşaya dönmüş dini muhabbetlere girilmiş. şimdi muhabbetlere girersek çıkamayız bu konuda konuşmak istiyorsak çoklu mesajlaşabiliyoruz sanırım ordan devam edebiliriz (ufkumu açacak herşeyden de mutluluk duyarım) ancak bence aslında sıkıntımız şu. dünya üzerinde evrensel etik kuralları vardır. aldatmak,hırsızlık,adam öldürmek,tecavüz,şiddet..vs bunlar dünyanın neresine gidersek gidelim ayıp karşılanan cezai yaptırım uygulanan şeyler. bu başlık altında bence hepimiz fikrimizi sunup evrensel şekilde din-ırk ayırt etmeden çözüm bulmalıyız. e biz neyiz? kadınız. nasıl tüm kadınlara ulaşabiliriz? bak işte ulaşıyoruz :)) ben herşeyi değiştiren noktanın kadın olduğuna inanıyorum. en batısında da en doğusunda da. bi kadın değişir dünya değişir. kadın öğrenir çocuğuna öğretir. çocuk etrafına uygular.

peki şimdi ne yapabiliriz bence ilk adım başlık sahibi arkadaşımızın komşu hanımıyla konuşup bunun bir aldatma vakasından öte fuhuşa yardım ve yataklık olduğunu, bunu yapan adamın Allah muhafaza ileride kendinde olmadığı bi anda karısına da pislik bulaştırabileceğini, kızı varsa onunda tehlike altında olduğunu, bunun kötü bişey olduğunun farkına varıp da kendisine çeki düzen vermezse bu işi ticarete dökmeye cesaret edebileceğinin haliyle kendisininde böyle bi adamın karısı olacağını anlatmak gerekiyor. burdan devam edebiliriz mesela :)

Çok teşekkürler öyle güzel yorumladınız ki ağzınıza sağlık bu yönden bakmamıştım. Ben kimsenin ailevi meselesine karışmam kendi görüyordur zaten ama hiç değilse biz eşimle adamın ahlaksızlığını tahmin ederken öğrenmiş olduk duymuş olduk. Eşiyle samimiyetim devam eder ama kocasıyla karşılaşsam kaçıcak yer ararım heralde. başlığı böyle yazmamın sebebi isyanımdan ötürü. kimse başına ne geleceğini bilemez belki komşum da eşinin bu yüzünü bilmiyordu. ve sanırım evi terketti çünkü iki gecedir eşi eve gelip gidiyor kendisi yok. belkide çamaşırları o yüzden topladı. Kendi kızı da var hiç düşünmüyor. bu tipler kadın yapsa kör testereyle keserler kendileri yapınca üste çıkmaya çalışırlar

Eşi yoktu çüntü binadan eşi çıkmadı yani eşimin gördüğü oydu başka adam çıkmış evdeh başka kadınla. E haliyle kocası sandığı içinde o hırsla kadına saldırdı kocasını da sokakta yakalamış ztn hırpalamış biraz ama o sinirle rezilliği mi düşüncek sonra çok utanmıştır ama iş işten geçti eve gelen şırpıntı haketti iyi olmuş
önemli olan o şırfıntı dediğiniz kadın değil ki .size ihaneti kocanız yapıyor . kocana hesap sorucaksın . eğer birine saldırmak istiyorsan kocan olmalı bu .işte sizin bu zihniyetinizden dolayı aldatmalar bitemez bitmeyecektir .çünkü erkeğinizi masum her an kandırılmaya hazır biri olarak görüyorsunuz .sanki dışardaki kadınlar avcı sizin kocanız masum .bırakın bu işleri .rezil laçka ilişkiler işte . elin kadınlarıyla muhattab oluyorsunuz birde . konu sahibine söylemiyorum onun arkadaşı yaşamış bu olayı . çok .ğrenç ya seviyesizlik . herkesede rezil olmuşlar .

Burda sürekli okuyorum kocam aldattı o aldattı bu aldattı. Çok duyuyorum çevremden. Ve bayramın ikinci gecesi bu kadar yakınımda duyduklarım beni alt üst etti. bir binanın bahçe katında oturuyorum. karşımda berden bir yaş büşük, biri 1 diğeri 5 yaşında iki çocuk sahibi dünyalar iyisi bir komşum var. Eşi biraz deli dolu ailesine düşkün ama keyfinede düşkün içici bi tip. gözlerinden belli hoş ben dikkat etiğimden değil eşim ilk gün tanıştığımızda demişti bu adamdan komşu olmaz diye. selam verip alır o kadar bi samimiyeti yok ama ben komşumu çok seviyorum bi tatlı yaparız ona bana ben ona hemen veririz. ztn sürekli bahçede camda yolda karşılaşıyoruz. Neyse burayı geçiyim. C.tesi gece uzun yoldan gelmiş uzanmış dinleniyorduk eşimle muhabbet ediyorken Ors........ diye çığlık ve bamgüm bi sesler karşı daireden ve birden ayak sesleri kapı sesleri ben ilk evde tartışma çıktı sandım eşim kapı dürbününden baktı ve ben komşumun sesini duyuyordum ahlaksız terbiyesiz utanmıyomusun vs aklınıza gelebilecek bi sürü sözler. bi erkek sesi geliyo si.... gidin be karışmayın diye ama yani hem haksız hem üste çıkmaya çalışıyo. eşim eve kadın atmışlar dedi beynimden vurulmuşa döndüm. o an kendime yapılmış gibi hissettim. Öyle iğrendimki herşeyden ışık filan herşey kapalıydı ztn. açmadıkta olay sokağa yansıdı sokaktan sesler geliyordu artık (Allahım sen kimseye böyle rezillik yaşatma) olayı ilk çözemedik komşumu eşimi aldatmıştı? anlamadık. Ertesi gün oldu çamaşır toplamaya çıkıcaktım baktım komşumda çamaşır asmaya çıktı baktım bu evde, demekki onunla ilgili değildi diye rahatladm ama eve gelen kimdi? Muhabbet muhabbeti açtı anlatmaya başladı. O gece Komşum annesine gitmiş. Eşide dışardaymış. komşumun eşi EVLİ kuzenini yabancı bir kızla eve getirmiş kendi çıkmış. Ve bu bütün olayları komşunun kayınvalidesi duyup öğrenmiş fakat olayı onlarda yanlış anlamış yani oğullarıda evde kızla sanmış hemen komşumu aramış bunlarda baskın yapmak için evin yakınında bi yere gizlenmiş. Komşum eve gelip kapıyı dinlemiş ki kız sesi var hemen aanahtarla kapıyı açmış ki tam o sıra kıyamet koptu ztn kızın saçını başını yolmuş tabi eşi evde deil evde eşinin kuzeni var bi kızla. ve bu kuzen evli eşi de hamileymiş. ve kadının haberi yok. belkide olmicak. Belki komşumun eşide gelicekti Allah evlerden ırak etsin. Kimseyi o hale getirmesin.Olayı tam olarak bende aydınlağa kavuşturamasamda kafamda. Dün evde ister istemez kendime bi çeki düzen verdim eşimde bunu farkedip böyle yapmana gerek yok dedi. bilinçaltı işte... bugun halen kafam deli gibi. Ne zaman biticek bu aldatmalar
şerefsiz!

önemli olan o şırfıntı dediğiniz kadın değil ki .size ihaneti kocanız yapıyor . kocana hesap sorucaksın . eğer birine saldırmak istiyorsan kocan olmalı bu .işte sizin bu zihniyetinizden dolayı aldatmalar bitemez bitmeyecektir .çünkü erkeğinizi masum her an kandırılmaya hazır biri olarak görüyorsunuz .sanki dışardaki kadınlar avcı sizin kocanız masum .bırakın bu işleri .rezil laçka ilişkiler işte . elin kadınlarıyla muhattab oluyorsunuz birde . konu sahibine söylemiyorum onun arkadaşı yaşamış bu olayı . çok .ğrenç ya seviyesizlik . herkesede rezil olmuşlar .
O kadında ihanete ortak. Erkeği yoldan çıkaran kadın. hangi kadın diyebilir ki aldanmıcak yoldan çıkmıcak erkek çok var, yoldan çıkmıcak olan sayılıdır. Benim zihniyetim belli erkekte kadında her an nefsine düşmeye hazır. Herkes avcı dün ki swing leri okuyunca burda nefret ettim iyice herşeyden. komşum hem olayı yapana hem kocasına hem de kadına saldırdı ztn evine gelmiyo rezilliği yaşatan kim gene koca Allah ıslah etsin

X