Aldatmalar ne zaman bitecek!

Ne sacmalik, evlilik iki kisiliktir. Eger bir sorun varsa bu konusulup, cözüm bulunmasi lazim. Yok cözüm yoksa bosanilir ve ondan sonra yeni biriler ile tanisilir.

Zaten "Karim kendine bakmiyor, pasaklinin teki" felan hep erkeklerin metresine karsi kullandiklari bir yalan. Yani madem öyle, bosan? Degilmi? Aldatmanin hic bir mazareti, bahanesi yoktur!

verilen örneklerde de dikkatli olmak lazım... ilgili kesersin... şurada o kadar çok konu okuyoruz ki kocam ilgilenmiyor vs. hiç bir şekilde haklı sebebi olamaz... ben onu demek istiyorum. aldatmanın haklı bir tarafı yok...

Cevap veriyorum : Hiçbir zaman.

Bütün erkekler Brad Pitt olsa, bütün kadınlar VS meleği gibi ortalıkta dolaşsa da olacak.

Bazıları yalanlarıyla insanların duygularından çalmaya dünden hazır olacaklar. Sonsuz bi haklılık duygusuyla, hiçbir suçluluk duymadan, keyif alarak yapacaklar bunu. Adına "çapkınlık" "o hayatı hızlı yaşamayı seviyo" falan denecek işte.

Bazıları nispeten vicdanlı olacak, suçluluk hissedecek, empati yapıp üzülecek ama eninde sonunda terazide ağır basan kendi arzuları/istekleri/egoları olunca etik değerler kapıyı çekip çıkacak, vicdan susup oturmaya mecbur kalacak. En kalabalık grup bu herhalde, içi başka dışı başka olanlar.

En karşı görünenler, tüm samimiyetleriyle "asla aldatmam" diyenlerin bi kısmı bile yanlış birkaç adımı art arda attıklarında kendilerini tanıyamayacak hale gelecekler.

Bazıları ise o köşeleri dönmekten son anda yırtıp sözlerine sadık şekilde ömürlerini bitirecekler. Bu gerçekten onları başarısı mı yoksa sadece uygun koşullarla karşılaşmamış olmaları mı tartışılır.

-Eline ahlaksızlık fırsatı geçmemiş insanların, 'ahlaklıyım' diye böbürlenme hakkı yoktur.

-İyi insan yoktur, henüz çıkarlarınızın çatışmadığı insan vardır.

-Eline kötülük yapma fırsatı geçmemiş insanları iyi zannetmek.

Bu lafların dayandıkları tecrübeler beni hep korkutur açıkçası. Büyük konuşmaktan çekinmek gerek o yüzden.

Devir değişti, dünya çok kötü bi yer oldu diyen arkadaşlara not: Dünya hep böyle bi yerdi. Sadece eskiden en fazla yan mahalledeki komşunuzun aldatılma hikayesi kulağınıza gelirken şimdi tek bi siteyi takip ederek binlercesine ulaşma imkanınız var. Yani zaten var olanı görme şansımız oldu.

yalnız bir şey diyeyim mi kızlar cidden kimsenin yanına kalmaz çevremde çok insan oldu böyle halt karıştıran. Hattâ 20 sene sonra artık bir ilgim kalmadı bitti deyip sözüm ona adabıyla gidip başka hatunla yuva kuran suçlu olsun suçsuz olsun iki tarafa da patlıyor çooookkk feci şekilde ya millet gösterip kendine güldürmek istemiyor ya da 5-6 sene sonra ayrılıyorlar. Aldatma da değil bak haaa!!! haksız yere terkedip, eşini zorla boşşatırıp sözüm ona yuva kuranlarda da bu böyle çok gördüm 1 kişiden de sapsın ... imkânı yok..

herkesin anlayacağı şekilde örnek veremiyorum kusura bakmayın açıklama istediniz yaptım ...

tamam erkeğinize ilginiz kesin o zman ayda bir belki uğrayın yanına, kendinize bakmayın, konuşmayın hayatınız pasta börek olsun... tecrübelerinizi bizimle de paylaşırsınız sonrasında diyeceğim ama kıyamıyorum vallahi... hiç çirkin tecribeler yaşamayın inş. hepimiz çok mutlu olalım

Aynen öyle mazlumun ahı yerde kalmaz derler boşuna dememişler birde yalancının mumu bir gün elbet söner

Misal, böyle karaktersiz bir adamla komşunuz evliliğini sürdürürse aldatılır da bir çok aldatmaya vesile de olur. Kendine yapılmadı diye sakin sakin çamaşır asıyormuş, ne güzel...

O eve dönüp komşularına kendisine bişey yapılmadığını göstermek zorunda ben olsam bende aynısını yapardım gecesi ztn kıyamet kopmuş sabahına kendi evinde olmak zorundaki millet konuşmasın önümde gördüğüm halde duyduğum halde acaba eşimi diye ben üzüldüm

• Karaktersiz insan var oldukca aldatmalarda bitmeyecektir .. ama komsunuzun esi hepsinden daha suclu , resmen aldatmalarina canak tutmus bide...

• Karaktersiz insan var oldukca aldatmalarda bitmeyecektir .. ama komsunuzun esi hepsinden daha suclu , resmen aldatmalarina canak tutmus bide...

Ona söylencek söz yok zaten biri aldatıyo öbürü dediğiniz gibi çanak tutuyo hemde mahreminde komşuma yazık işte daha 25 yaşında

Millet konuşsa ne olur konuşmasa ne? Komşulara ne gibi bir ispat gereği duyuyor ki?

Millet konuşsa ne olur konuşmasa ne? Komşulara ne gibi bir ispat gereği duyuyor ki?
iyiki eve gelmiş çünkü sabah üst komşusu (hacı teyzemiz) karşı komşusuna böyle insanların binamızda ne işi var ne biçim ahlaksızlık bu gibi laflar etti ya kocası duysa?

O zaman sana tek bir soru: o erkek karisini niye bosamiyor, madem karisi bu kadar igrenc?

Ben seks'in azalmasinin, bakimsizligin evliligin üzerine etki yapmaz demiyorum. Ben bunun tepkisi asla aldatma olamaz diyorum. Evlendiginde iyi ve kötü günde söz veriliyor. Kötü günde seni aladatirim sözü verilmiyor

Ha bu arada bende evet bi aralar cok kilo aldim, canim hic birsey istemiyordu, depresyondaydim. Esim ne yapti biliyormusun? Mücadele etti, beni tekrar mutlu etmek icin hersey yapti ve halen yapiyor. Bak az sonra isten geldikten sonra yürüyes'e gidecegiz. Hem formu korumak icin, hem beraber gezmek icin. Adam buna mecbur degil ki, ama benim ve ikimiz icin yapiyor.

Merak ettim, erkeklerin aldatmasini bu denli normal bulup, hatta korudugun icin soruyorum, bir evli erkek ile mi berabersin? O mu sana "karim cirkin,cinsellik yok" diyor?

iyiki eve gelmiş çünkü sabah üst komşusu (hacı teyzemiz) karşı komşusuna böyle insanların binamızda ne işi var ne biçim ahlaksızlık bu gibi laflar etti ya kocası duysa?
Duysun, neticede ahlaksızlık değil mi yaptığı; ya da ben olayı yanlış mı anladım?
Benim kocam böyle zihniyette olsa, evimi yuvamı böyle pis bir iş için açsa ne o eve girerim ne de o kocaya bakarım. Zihniyet belli çünkü.
Komşulara gelince de kim sallar onları...

doğru anlamışsında kadına dokunuyo ucu... büyük konuşmamak lazım.

insanların kalbinde iman,edep,merhamet,sadakat var olup hakkıyla muhafaza etmeye başlandığında aldatmalar biter...

bizim bir akraba sonradan öğrendik eşini aldatıyormuş adam nasıl mağdur nasıl mağduru oynuyor karım şöle pasaklı karım böle pis lavobayı ovmuyor yok yemek yapmıyor karısıda dünya iyisi olmasada gayet iyi bi kız meğer şerefsiz aldatıyormuş boşandılar adam o kadınla evlendi kadın titizlik hastası dünyayı dar ediyor kan kusturuyor dezenfektanla geziyormuş kadın evde ütüsüz don giyiyim lavobalar koksun ama mutlu oluyum diye ağlıyor şimdi ilahi adalet

doğru anlamışsında kadına dokunuyo ucu... büyük konuşmamak lazım.

Büyük konusmak degil ki bu. Evini kuzenin aldatmasi icin acan adam, kendiside aldatir. Hatta aldatmistir bile fakat komsu bilmiyor. Düsün adam yengesini taniyor, biliyor ve ona ragmen ona karsi en büyük kötülügü yapiyor. Bundan daha igrenc birsey olamaz. Ben olsam derhal bosanirdim. Komsulari da o düsünseydi madem, ben niye düsünim..

Oncelikle sakin ol. Ben bati mati demedim ama her bebenin elinde ipad diziler sacma sapan. Ogretiler kotu. Eger buna itirazin varsa bilemem oda senin dusuncen. Ama anlamadan tam okumadan destan yazmana gerek yoktu...brezilya dizisi falan demissinde o zaman kac dizi vardi kac tanesi bu kadar yaygindi? Cinsellik tabuya atlamissin o konuya girmem ayri bir polemik konusu cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…