- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
yok bu şekilde söylemek istemedim.... olay sadece kilolu olmak değil. günlere odaklanmak erkeğine ilgiyi kesmek... ha derseniz ki ben keserim kardeşim erkek değilmi her türlü bana bakacak hak veriyorum ama bu devirde işler öyle gitmiyor malesef...
yok bu şekilde söylemek istemedim.... olay sadece kilolu olmak değil. günlere odaklanmak erkeğine ilgiyi kesmek... ha derseniz ki ben keserim kardeşim erkek değilmi her türlü bana bakacak hak veriyorum ama bu devirde işler öyle gitmiyor malesef...
Cevap veriyorum : Hiçbir zaman.Burda sürekli okuyorum kocam aldattı o aldattı bu aldattı. Çok duyuyorum çevremden. Ve bayramın ikinci gecesi bu kadar yakınımda duyduklarım beni alt üst etti. bir binanın bahçe katında oturuyorum. karşımda berden bir yaş büşük, biri 1 diğeri 5 yaşında iki çocuk sahibi dünyalar iyisi bir komşum var. Eşi biraz deli dolu ailesine düşkün ama keyfinede düşkün içici bi tip. gözlerinden belli hoş ben dikkat etiğimden değil eşim ilk gün tanıştığımızda demişti bu adamdan komşu olmaz diye. selam verip alır o kadar bi samimiyeti yok ama ben komşumu çok seviyorum bi tatlı yaparız ona bana ben ona hemen veririz. ztn sürekli bahçede camda yolda karşılaşıyoruz. Neyse burayı geçiyim. C.tesi gece uzun yoldan gelmiş uzanmış dinleniyorduk eşimle muhabbet ediyorken Ors........ diye çığlık ve bamgüm bi sesler karşı daireden ve birden ayak sesleri kapı sesleri ben ilk evde tartışma çıktı sandım eşim kapı dürbününden baktı ve ben komşumun sesini duyuyordum ahlaksız terbiyesiz utanmıyomusun vs aklınıza gelebilecek bi sürü sözler. bi erkek sesi geliyo si.... gidin be karışmayın diye ama yani hem haksız hem üste çıkmaya çalışıyo. eşim eve kadın atmışlar dedi beynimden vurulmuşa döndüm. o an kendime yapılmış gibi hissettim. Öyle iğrendimki herşeyden ışık filan herşey kapalıydı ztn. açmadıkta olay sokağa yansıdı sokaktan sesler geliyordu artık (Allahım sen kimseye böyle rezillik yaşatma) olayı ilk çözemedik komşumu eşimi aldatmıştı? anlamadık. Ertesi gün oldu çamaşır toplamaya çıkıcaktım baktım komşumda çamaşır asmaya çıktı baktım bu evde, demekki onunla ilgili değildi diye rahatladm ama eve gelen kimdi? Muhabbet muhabbeti açtı anlatmaya başladı. O gece Komşum annesine gitmiş. Eşide dışardaymış. komşumun eşi EVLİ kuzenini yabancı bir kızla eve getirmiş kendi çıkmış. Ve bu bütün olayları komşunun kayınvalidesi duyup öğrenmiş fakat olayı onlarda yanlış anlamış yani oğullarıda evde kızla sanmış hemen komşumu aramış bunlarda baskın yapmak için evin yakınında bi yere gizlenmiş. Komşum eve gelip kapıyı dinlemiş ki kız sesi var hemen aanahtarla kapıyı açmış ki tam o sıra kıyamet koptu ztn kızın saçını başını yolmuş tabi eşi evde deil evde eşinin kuzeni var bi kızla. ve bu kuzen evli eşi de hamileymiş. ve kadının haberi yok. belkide olmicak. Belki komşumun eşide gelicekti Allah evlerden ırak etsin. Kimseyi o hale getirmesin.Olayı tam olarak bende aydınlağa kavuşturamasamda kafamda. Dün evde ister istemez kendime bi çeki düzen verdim eşimde bunu farkedip böyle yapmana gerek yok dedi. bilinçaltı işte... bugun halen kafam deli gibi. Ne zaman biticek bu aldatmalar
herkesin anlayacağı şekilde örnek veremiyorum kusura bakmayın açıklama istediniz yaptım ...verilen örneklerde de dikkatli olmak lazım... ilgili kesersin... şurada o kadar çok konu okuyoruz ki kocam ilgilenmiyor vs. hiç bir şekilde haklı sebebi olamaz... ben onu demek istiyorum. aldatmanın haklı bir tarafı yok...
tamam erkeğinize ilginiz kesin o zman ayda bir belki uğrayın yanına, kendinize bakmayın, konuşmayın hayatınız pasta börek olsun... tecrübelerinizi bizimle de paylaşırsınız sonrasında diyeceğim ama kıyamıyorum vallahi... hiç çirkin tecribeler yaşamayın inş. hepimiz çok mutlu olalımNe sacmalik, evlilik iki kisiliktir. Eger bir sorun varsa bu konusulup, cözüm bulunmasi lazim. Yok cözüm yoksa bosanilir ve ondan sonra yeni biriler ile tanisilir.
Zaten "Karim kendine bakmiyor, pasaklinin teki" felan hep erkeklerin metresine karsi kullandiklari bir yalan. Yani madem öyle, bosan? Degilmi? Aldatmanin hic bir mazareti, bahanesi yoktur!
yalnız bir şey diyeyim mi kızlar cidden kimsenin yanına kalmaz çevremde çok insan oldu böyle halt karıştıran. Hattâ 20 sene sonra artık bir ilgim kalmadı bitti deyip sözüm ona adabıyla gidip başka hatunla yuva kuran suçlu olsun suçsuz olsun iki tarafa da patlıyor çooookkk feci şekilde ya millet gösterip kendine güldürmek istemiyor ya da 5-6 sene sonra ayrılıyorlar. Aldatma da değil bak haaa!!! haksız yere terkedip, eşini zorla boşşatırıp sözüm ona yuva kuranlarda da bu böyle çok gördüm 1 kişiden de sapsın ... imkânı yok..
Misal, böyle karaktersiz bir adamla komşunuz evliliğini sürdürürse aldatılır da bir çok aldatmaya vesile de olur. Kendine yapılmadı diye sakin sakin çamaşır asıyormuş, ne güzel...
- Karaktersiz insan var oldukca aldatmalarda bitmeyecektir .. ama komsunuzun esi hepsinden daha suclu , resmen aldatmalarina canak tutmus bide...
Millet konuşsa ne olur konuşmasa ne? Komşulara ne gibi bir ispat gereği duyuyor ki?O eve dönüp komşularına kendisine bişey yapılmadığını göstermek zorunda ben olsam bende aynısını yapardım gecesi ztn kıyamet kopmuş sabahına kendi evinde olmak zorundaki millet konuşmasın önümde gördüğüm halde duyduğum halde acaba eşimi diye ben üzüldüm
iyiki eve gelmiş çünkü sabah üst komşusu (hacı teyzemiz) karşı komşusuna böyle insanların binamızda ne işi var ne biçim ahlaksızlık bu gibi laflar etti ya kocası duysa?Millet konuşsa ne olur konuşmasa ne? Komşulara ne gibi bir ispat gereği duyuyor ki?
tamam erkeğinize ilginiz kesin o zman ayda bir belki uğrayın yanına, kendinize bakmayın, konuşmayın hayatınız pasta börek olsun... tecrübelerinizi bizimle de paylaşırsınız sonrasında diyeceğim ama kıyamıyorum vallahi... hiç çirkin tecribeler yaşamayın inş. hepimiz çok mutlu olalım
Duysun, neticede ahlaksızlık değil mi yaptığı; ya da ben olayı yanlış mı anladım?iyiki eve gelmiş çünkü sabah üst komşusu (hacı teyzemiz) karşı komşusuna böyle insanların binamızda ne işi var ne biçim ahlaksızlık bu gibi laflar etti ya kocası duysa?
Duysun, neticede ahlaksızlık değil mi yaptığı; ya da ben olayı yanlış mı anladım?
Benim kocam böyle zihniyette olsa, evimi yuvamı böyle pis bir iş için açsa ne o eve girerim ne de o kocaya bakarım. Zihniyet belli çünkü.
Komşulara gelince de kim sallar onları...
Ne sacmalik, evlilik iki kisiliktir. Eger bir sorun varsa bu konusulup, cözüm bulunmasi lazim. Yok cözüm yoksa bosanilir ve ondan sonra yeni biriler ile tanisilir.
Zaten "Karim kendine bakmiyor, pasaklinin teki" felan hep erkeklerin metresine karsi kullandiklari bir yalan. Yani madem öyle, bosan? Degilmi? Aldatmanin hic bir mazareti, bahanesi yoktur!
doğru anlamışsında kadına dokunuyo ucu... büyük konuşmamak lazım.
e işte bizde komşular olarak şunu algılıyoruz sen eve öyle insan getirirsen senin de orda olmican ne malum ne garanti vardı senin de girmicenin? anlıcna çok sevdiğim komşum rezil oldu
Oncelikle sakin ol. Ben bati mati demedim ama her bebenin elinde ipad diziler sacma sapan. Ogretiler kotu. Eger buna itirazin varsa bilemem oda senin dusuncen. Ama anlamadan tam okumadan destan yazmana gerek yoktu...brezilya dizisi falan demissinde o zaman kac dizi vardi kac tanesi bu kadar yaygindi? Cinsellik tabuya atlamissin o konuya girmem ayri bir polemik konusu cunku.şimdi bakın teknolojinin gelişimi ve batının ahlakını almakla bu olayın bi ilgili yok. üvey kardeşlerin öpüşmesi teknolojiyle hayatımıza giren bişey değil. senelerdir bi çok 2.evliliğini yapan insanların ilk eşlerden olan çocuklarına uygun gördüğü birşeydir. çoğunlukla yapmasalar bi taraf razı olmasa da bu düşünce hep vardır batıyla alakalı değil. tabi ki teknoloji kötü anlamlara çekiliyor ancak biz teknolojiden almak istediğimiz kadarını alıyoruz. ve size bir sürü örnek çıkarırım seneler öncesine ait olup brezilya dizilerini hayrete düşürecek olaylar. batının ahlaksızlığı fikri ise keşke onu alsak. adamlarda cinsellik ve evlenmek bir tabu olmadığı için "25 yaşına geldim askerliğimi yaptım evleneyim de düzenli bi hayata geçeyim 2 de çocuk sonrada emekliliği beklerim" gibi bi durum yok. "sevgilimle bi noktaya kadar yakınlaşıyoruz evlenelim de hiç değilse rahat rahat görüşürüz" modu yok. isterlerse sadece birlikte yaşayabiliyorlar. adamlar gerçekten sevip ömür boyu birlikte olmak istedikleri kadınla / erkekle evleniyorlar. aşk sevgi bitti mi ayrılıp aslanlar gibi yollarına bakıyorlar. batıda hiç aldatma yok mu derseniz bi yüzdeye vurup kıyaslayalım bakalım bizdeki oranla onlardaki oranları. bizde kadın boşanmak istese bile mahalle baskısından boşanmış kadın olmaktan çekinip bi kere daha deniyim,bi kere daha,bi kere daha... diye diye ömür bitiyor. hiç evlenmese 30 una gelmiş kadın evde kalmış, 35 ine gelen erkek "acaba sıkıntılı mı şimdiye kadar çoktan biri kafeslerdi" modundayız.
teknolojinin nimetlerine gelince zaten bizler bile interneti açtığımızda facebook-youtube-dizi izleme-gazete(magazin)..vs kısmından kurtulup ta fiber bağlantılarımızı kendimizi geliştirmek adına kullansak "üvey kardeşlerin evliliği öpüşmesi yasal kanunlar gereği enseste girer", evine kuzeninin kız atmasına izin veren erkeğinde kuzen değil farklı bi sıfat alması gerektiğini bilirdik.
zeyzey3428 konuyu ilk açtığınızda size hak verdim ancak düşünceleriniz hala daha kadını gören türde. kadının ne olduğunu nerden biliyosunuz. "beraberinde getirdiği kadın" deyip geçin kadının mesleğini biliyomusunuz da sıfat koyuyosunuz bide önüne.