Aldatmalar ne zaman bitecek!

Büyük konusmak degil ki bu. Evini kuzenin aldatmasi icin acan adam, kendiside aldatir. Hatta aldatmistir bile fakat komsu bilmiyor. Düsün adam yengesini taniyor, biliyor ve ona ragmen ona karsi en büyük kötülügü yapiyor. Bundan daha igrenc birsey olamaz. Ben olsam derhal bosanirdim. Komsulari da o düsünseydi madem, ben niye düsünim..:KK14:

ben sizin için büyük konuşmamak lazım demedim herkes için genele söyledim. belkide biliyor bilmiyorum yapmıştır yada yapmamıştır onların ailevi problemi aslında ben sadece bi üzüntüdür diye anlattım

Bdv'yi okumasaydim,inanirdim fakat bu konuda burda cok sasirmistim. "Bak 1 seferlik olmus, adam pisman, cocuklarini düsün, yuva kolay kurulmuyor, yuva'yi disi kus yapar" laflarini cok okudum burda. Ve bu laflar hem aldatmada, hem siddet'te kullaniliyor. Hatta artik kadinlar'in "iyi erkek" ten anladigi sey söyle "beni aldatmiyor ve dövmüyor, hatta evin icinde biraz yardim ediyor". Yani sanki sadik kalmak, dövmemek lütüf gibiymis gibi.

Mesela bu konuda o kadinin esinin af edeceginden eminim. Esi kivirir "hep kuzenin sucu, bak ben birsey yapmadim ya" biraz özür dilemek, ve birazcik aglamak tamamdir. Kadin esini af eder ve sadece o kuzene tavir alir, tüm sucu ona yükler cünkü esi sütten cikmis ak kasik ya...:KK14:
Burada bir kaç yorum yapan oluyor bu şekil ama bence çoğunluyuz canım yani ben öyle düşünüyorum istatistiklere bakar sakta boşanma oranları kadınların bilinçlendiğini gösteriyor, ben boşanma diyenlerden degılım çok şükür, hatta adımız burada kadınları kocasından boşandırma timine çıkmıştı bi ara , neden boşan diyormuşuz yuva kolay kurulmuyormuş vs. zırvalıklar.. kendilerine o hayatı layık görüyorlarsa ne diyelim ki akıl var mantık var , kullanmak lazım , evet haklı olabilirsin o kadın da susup oturucaktır çocuk vs. bahane edip çünkü her zamanda bır bahaneleri hazırdır, bu işin kolayına kaçmak , onlarda kolayına kaçıyor.

O zaman sana tek bir soru: o erkek karisini niye bosamiyor, madem karisi bu kadar igrenc?

Ben seks'in azalmasinin, bakimsizligin evliligin üzerine etki yapmaz demiyorum. Ben bunun tepkisi asla aldatma olamaz diyorum. Evlendiginde iyi ve kötü günde söz veriliyor. Kötü günde seni aladatirim sözü verilmiyor :KK14:

Ha bu arada bende evet bi aralar cok kilo aldim, canim hic birsey istemiyordu, depresyondaydim. Esim ne yapti biliyormusun? Mücadele etti, beni tekrar mutlu etmek icin hersey yapti ve halen yapiyor. Bak az sonra isten geldikten sonra yürüyes'e gidecegiz. Hem formu korumak icin, hem beraber gezmek icin. Adam buna mecbur degil ki, ama benim ve ikimiz icin yapiyor.

Merak ettim, erkeklerin aldatmasini bu denli normal bulup, hatta korudugun icin soruyorum, bir evli erkek ile mi berabersin? O mu sana "karim cirkin,cinsellik yok" diyor?
herşeysen önce bana sen diye hitab etme hakkını nereden buluyorsunuz?

İkinci olarak yazdıklarınızın aynısını ben bir cümleyle özetlemiştim zaten.... saldırıya geçmeden önce dikkatli oksaydınız şu anda arkamnda kahkaha atan 4 kişi olmazdı

O zaman sana tek bir soru: o erkek karisini niye bosamiyor, madem karisi bu kadar igrenc?

Ben seks'in azalmasinin, bakimsizligin evliligin üzerine etki yapmaz demiyorum. Ben bunun tepkisi asla aldatma olamaz diyorum. Evlendiginde iyi ve kötü günde söz veriliyor. Kötü günde seni aladatirim sözü verilmiyor :KK14:

Ha bu arada bende evet bi aralar cok kilo aldim, canim hic birsey istemiyordu, depresyondaydim. Esim ne yapti biliyormusun? Mücadele etti, beni tekrar mutlu etmek icin hersey yapti ve halen yapiyor. Bak az sonra isten geldikten sonra yürüyes'e gidecegiz. Hem formu korumak icin, hem beraber gezmek icin. Adam buna mecbur degil ki, ama benim ve ikimiz icin yapiyor.

Merak ettim, erkeklerin aldatmasini bu denli normal bulup, hatta korudugun icin soruyorum, bir evli erkek ile mi berabersin? O mu sana "karim cirkin,cinsellik yok" diyor?
bir de o erkek derken hangi erkek??

herşeysen önce bana sen diye hitab etme hakkını nereden buluyorsunuz?

İkinci olarak yazdıklarınızın aynısını ben bir cümleyle özetlemiştim zaten....

Tüm yazdiklarimdan sadece bunu mu cikarttin? Pardon cikartiniz? :KK14:

Bu arada o cümleyi görmek isterim, nerede yazdiniz?

Son soruma niye cevap vermediniz? Merak ettim acikcasi..:KK14:

yok bu şekilde söylemek istemedim.... olay sadece kilolu olmak değil. günlere odaklanmak erkeğine ilgiyi kesmek... ha derseniz ki ben keserim kardeşim erkek değilmi her türlü bana bakacak hak veriyorum ama bu devirde işler öyle gitmiyor malesef...

burada canım saldırıya odaklanmayaydınız iyiydi..... ayyhh dur gülme krizi var burada. kendini neden bu duruma soktunuz ki siz şimdi.

bu arada hayatımda yalnızca kocam var ...

Siz neden bu konuda bu kadar saldırgan oldunuz hayırdır??? Sizin bir derdiniz falan mı yoksa... n'oolur paylaşın bakın bizbizeyiz burada ... Hayır okuduğunuzu anlamayacak raddeye gelmişsiniz canım... Bir sakinleşin isterseniz bir su falan için ya da sonra yeniden girersiniz

Tüm yazdiklarimdan sadece bunu mu cikarttin? Pardon cikartiniz? :KK14:

Bu arada o cümleyi görmek isterim, nerede yazdiniz?

Son soruma niye cevap vermediniz? Merak ettim acikcasi..:KK14:

yok bu şekilde söylemek istemedim.... olay sadece kilolu olmak değil. günlere odaklanmak erkeğine ilgiyi kesmek... ha derseniz ki ben keserim kardeşim erkek değilmi her türlü bana bakacak hak veriyorum ama bu devirde işler öyle gitmiyor malesef...
burada canım saldırıya odaklanmayaydınız iyiydi..... ayyhh dur gülme krizi var burada. kendini neden bu duruma soktunuz ki siz şimdi.

Bu arada siz neden bu konuda bu kadar saldırgan oldunuz hayırdır??? sizin bir derdiniz falan mı yoksa... noolur paylaşın bakın bizbizeyiz burada ... Hayır okuduğunuzu anlamayacak raddeye gelmişsiniz canım... bir sakinleşin isterseniz.sonra yeniden girersiniz

Son düzenleme:

Bu arada siz neden bu konuda bu kadar saldırgan oldunuz hayırdır??? sizin bir derdiniz falan mı yoksa... noolur paylaşın bakın bizbizeyiz burada ... Hayır okuduğunuzu anlamayacak raddeye gelmişsiniz canım... bir sakinleşin isterseniz.sonra yeniden girersiniz

Asil siz anlamayacak radde ye gelmisiniz. Daha önceki yorumumu tekrar oku isterseniz. Ilgi alaka kesildiginde bile bu ALDATMAK ICIN NEDEN DEGI! Degil iste. Erkek sorununu paylasmasi lazim esi ile. Beraber cözüm aranmasi lazim. Evlilik bu'dur. Ilk gördügün kötü günde aldatmak degildir.

Ha es bu sorunlari önemsiyor ise ve halen ayni tas ayni hamam ise, o zaman bosanip herkes kendi yoluna.

Yoksa siz simdi ilgi verdiginizi düsünup, esiniz bir gün sizi aldatsa ve o ilgi yetmedigi icin yaptigini söylese siz "evet kocaciigiim, cok haklisin, bundan sonra daha daha da ilgilenirim senin ile" mi diyeceksiniz ? :KK14:

Erkekleri bu kadar pohpohlamaya gerek yok. Kadin aldattiginda hic bir erkek kendisini suclamaz. Yada hic bir erkek kadin erkegi aldatma vakasini duydugunda "yaaaa iste karina ilgi vermeyince böyle olur" demez. O kadin derhal namussuz yaftasini yer, ve bu yaftayi hem kadin hem erkekten yer. Ki dogru aldatmak daima yalnistir.

Tekrarliyorum kendimi: aldatmanin bahanesi, mazareti yoktur. Aldatmak ihanettir, 1 degil. En az 2 kisiyi kandirmaktir.

Bundan sonrasi yazmayacagim size, artik polemik'e dogru gidiyor bu ve ben Mune abla'yi fazla zorlamak istemiyorum. Iyi günler :KK14:

Burda sürekli okuyorum kocam aldattı o aldattı bu aldattı. Çok duyuyorum çevremden. Ve bayramın ikinci gecesi bu kadar yakınımda duyduklarım beni alt üst etti. bir binanın bahçe katında oturuyorum. karşımda berden bir yaş büşük, biri 1 diğeri 5 yaşında iki çocuk sahibi dünyalar iyisi bir komşum var. Eşi biraz deli dolu ailesine düşkün ama keyfinede düşkün içici bi tip. gözlerinden belli hoş ben dikkat etiğimden değil eşim ilk gün tanıştığımızda demişti bu adamdan komşu olmaz diye. selam verip alır o kadar bi samimiyeti yok ama ben komşumu çok seviyorum bi tatlı yaparız ona bana ben ona hemen veririz. ztn sürekli bahçede camda yolda karşılaşıyoruz. Neyse burayı geçiyim. C.tesi gece uzun yoldan gelmiş uzanmış dinleniyorduk eşimle muhabbet ediyorken Ors........ diye çığlık ve bamgüm bi sesler karşı daireden ve birden ayak sesleri kapı sesleri ben ilk evde tartışma çıktı sandım eşim kapı dürbününden baktı ve ben komşumun sesini duyuyordum ahlaksız terbiyesiz utanmıyomusun vs aklınıza gelebilecek bi sürü sözler. bi erkek sesi geliyo si.... gidin be karışmayın diye ama yani hem haksız hem üste çıkmaya çalışıyo. eşim eve kadın atmışlar dedi beynimden vurulmuşa döndüm. o an kendime yapılmış gibi hissettim. Öyle iğrendimki herşeyden ışık filan herşey kapalıydı ztn. açmadıkta olay sokağa yansıdı sokaktan sesler geliyordu artık (Allahım sen kimseye böyle rezillik yaşatma) olayı ilk çözemedik komşumu eşimi aldatmıştı? anlamadık. Ertesi gün oldu çamaşır toplamaya çıkıcaktım baktım komşumda çamaşır asmaya çıktı baktım bu evde, demekki onunla ilgili değildi diye rahatladm ama eve gelen kimdi? Muhabbet muhabbeti açtı anlatmaya başladı. O gece Komşum annesine gitmiş. Eşide dışardaymış. komşumun eşi EVLİ kuzenini yabancı bir kızla eve getirmiş kendi çıkmış. Ve bu bütün olayları komşunun kayınvalidesi duyup öğrenmiş fakat olayı onlarda yanlış anlamış yani oğullarıda evde kızla sanmış hemen komşumu aramış bunlarda baskın yapmak için evin yakınında bi yere gizlenmiş. Komşum eve gelip kapıyı dinlemiş ki kız sesi var hemen aanahtarla kapıyı açmış ki tam o sıra kıyamet koptu ztn kızın saçını başını yolmuş tabi eşi evde deil evde eşinin kuzeni var bi kızla. ve bu kuzen evli eşi de hamileymiş. ve kadının haberi yok. belkide olmicak. Belki komşumun eşide gelicekti Allah evlerden ırak etsin. Kimseyi o hale getirmesin.Olayı tam olarak bende aydınlağa kavuşturamasamda kafamda. Dün evde ister istemez kendime bi çeki düzen verdim eşimde bunu farkedip böyle yapmana gerek yok dedi. bilinçaltı işte... bugun halen kafam deli gibi. Ne zaman biticek bu aldatmalar

tüm mesajları okuyamadım, belki yazılmıştır
aldatma bir yana
eşi ile yaşadığı evi, eşinin yokluğunu fırsat bilip
evli kuzeni ile yabancı bir kadına sex için açan adama
"adam" denir mi?
denmez!

tüm mesajları okuyamadım, belki yazılmıştır
aldatma bir yana
eşi ile yaşadığı evi, eşinin yokluğunu fırsat bilip
evli kuzeni ile yabancı bir kadına sex için açan adama
"adam" denir mi?
denmez!
işte en başında konuyu yazmadan öncede eşimin komşumun kocasıyla ilk tanışmasında bundan komşu olmaz demesini o yüzden açıkladım zaten rahat bi adam olmasa bu duruma düşürmezdi eşinide kendinide

Asil siz anlamayacak radde ye gelmisiniz. Daha önceki yorumumu tekrar oku isterseniz. Ilgi alaka kesildiginde bile bu ALDATMAK ICIN NEDEN DEGI! Degil iste. Erkek sorununu paylasmasi lazim esi ile. Beraber cözüm aranmasi lazim. Evlilik bu'dur. Ilk gördügün kötü günde aldatmak degildir.

Ha es bu sorunlari önemsiyor ise ve halen ayni tas ayni hamam ise, o zaman bosanip herkes kendi yoluna.

Yoksa siz simdi ilgi verdiginizi düsünup, esiniz bir gün sizi aldatsa ve o ilgi yetmedigi icin yaptigini söylese siz "evet kocaciigiim, cok haklisin, bundan sonra daha daha da ilgilenirim senin ile" mi diyeceksiniz ? :KK14:

Erkekleri bu kadar pohpohlamaya gerek yok. Kadin aldattiginda hic bir erkek kendisini suclamaz. Yada hic bir erkek kadin erkegi aldatma vakasini duydugunda "yaaaa iste karina ilgi vermeyince böyle olur" demez. O kadin derhal namussuz yaftasini yer, ve bu yaftayi hem kadin hem erkekten yer. Ki dogru aldatmak daima yalnistir.

Tekrarliyorum kendimi: aldatmanin bahanesi, mazareti yoktur. Aldatmak ihanettir, 1 degil. En az 2 kisiyi kandirmaktir.

Bundan sonrasi yazmayacagim size, artik polemik'e dogru gidiyor bu ve ben Mune abla'yi fazla zorlamak istemiyorum. Iyi günler :KK14:
çok uzun yazmışsın tatlım okumadım, okuyamam, aynı dili konuşmuyoruz, daha okuduğunu anlamıyorusun...

ben de aynı şeyi söyledim dedim sen hala erkeklere saydırmaktasın

ama bugün bizi çok güldürdün yaa ilahi

hala daha haklı çıkartmaya çalışıyormuşsun kendini arkadaş aradı telefonundan bağlan bak diye haber verdi (şu anda proje teslimine geldim dediğim gibi ) ama vallaha hayat çok güzel yaa senin gibi bana saldırganlık taslayanla hiç kaybedemem vaktimi

bundan sorna da beni engelle yazma bana allah aşkına poülaritemi arttırma ...

herkes kendi yoluna Allah aşkına yazma bana önce bir okuma kursuna git. Olabilir bunlar ayıp şeyler değil, insanlar okuduklarını anlamayabilirler. Ya da kitap oku bol ben de de vardı bu problemler kitapları devirdikçe geçiyor..

Son düzenleme:

ne yazdığını hala okumadım ama proje teslimi falan hikaye oldu, adını öğrenmek istiyor patron işe almayacaklarmış seni ola ki karşılaşırız falan diyorlar... okuduğunu anlamayan eleman istemiyorlarmış... ilahi sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün tatlı kız...

X