- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Adam seni aldatırken bildiğin halde bi de kazara çocuk mu yaptın.o pis adamla aynı yatağı nasıl paylaşabildin anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum...bi de hep kazara olur zaten,ya da korunurken olur...kimse de çıkıp istedim de oldu demez...
Adam seni aldatırken bildiğin halde bi de kazara çocuk mu yaptın.o pis adamla aynı yatağı nasıl paylaşabildin anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum...bi de hep kazara olur zaten,ya da korunurken olur...kimse de çıkıp istedim de oldu demez...
Biliyormuş ama sadece telefonla sınırlı sanıyordum diyor.yani telefon ile aldatmasına göz yummuş.bence konu sahibi aldatma sonucu doğan çocuğu öğre nmeseydi herşeye göz yumacaktı.biliyormuymuş konu sahibi aldatıldığını..
Kizlar nolur üstüme gelmeyin sadece yardımcı olun nolurşimdi gördüm konu sahibi neden bunu kendinize yaptınız bile bile..
1500 civarı olur belki daha fazlasını zannetmiyorum tabi yinede hakim belirler. 4500 aldığını belgeleyen biliyorsun değil mi sigortasi falan nasıl yatıyor.B
kızım 6 oglum 4 yasinda bide geliri 4500 tl civarinda bize ne kadar duser acaba sonra cocuklarimla magdur olmayalim
Kadın korunsa ne olacak ki? Ya hastalık varsa kadında. sana da taşısaydı. Hiç mi düşünmüyor. Kondom kullanmak bu kadar mı zor? Küçücük bir lastikle hem hastalıktan korunacak hem de çocuk olayını kafaya takmicak.
En çok korktuğum şey şu hastalık olayı. Eşime hep diyorum ne halt edersen et umrumda değilsin. Bana bir hastalık taşırsan pislik birinden seni öldürürüm diyorum..
Kizlar nolur üstüme gelmeyin sadece yardımcı olun nolur
Sen bilirsin arkadasim ama bence boyle deme
Anlamadım ne demiyim :)
Ne halt yersen ye ama bana hastalik getirme demissin ya ... bence bunu deme :)
Erkek milleti ufacik bi aralik bulmaya gelmez biz gibi olmaz yani ...
Gevsetebilir Allah korusun :)
Baska anlam cikarmasin yani :)
Kadin beni kandirmis diyo korundugunu soylemis diyo ki zaten fark etmez veraver olmus sonucta
Öyle yapicam zatenİyi bir avukat tut ve Boşan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?