Aldatma

Demek istediklerim bunlardı, aldatıldığını bilip birlikte olmak...

biliyormuymuş konu sahibi aldatıldığını..

Aldatmada mal paylasimi ve nafaka daha fazla elde ediyorsunuz diye biliyorumm .kanitta var zaten cocukkk. Yazik yaa Allah sasirtmasin kimseyi

B
kızım 6 oglum 4 yasinda bide geliri 4500 tl civarinda bize ne kadar duser acaba sonra cocuklarimla magdur olmayalim
1500 civarı olur belki daha fazlasını zannetmiyorum tabi yinede hakim belirler. 4500 aldığını belgeleyen biliyorsun değil mi sigortasi falan nasıl yatıyor.

Sen bilirsin arkadasim ama bence boyle deme

Kizlar nolur üstüme gelmeyin sadece yardımcı olun nolur

üstünüze gelmek için değil anlayamadığım için sordum.. bile bile lades çünkü bu..
eşiniz ne diyor peki boşanma konusunda anlaşmalı boşanmaya yanaşacak mı?

1500den fazla olmaz, diger kadına tanzimat kısmı da mit gibi birşey elde eden görmedim, hadi olsun 2000, sen çalışıyor musun

Ne halt yersen ye ama bana hastalik getirme demissin ya ... bence bunu deme :)
Erkek milleti ufacik bi aralik bulmaya gelmez biz gibi olmaz yani ...
Gevsetebilir Allah korusun :)
Baska anlam cikarmasin yani :)

Hayır o benim ne demek istediğimi çok iyi biliyo. Ben bu konularda katıyımdır. Bi erkek için ömrümü çürütmem. Aldatıldığımı öğrenirsem affedebilirim de duruma göre ama sonu zaten bellidir ilişkinin artık yavaştan. Affetsem de affetmesem de hayatıma devam ederim bir şekilde.

Ama hastalık kaparsam devam edemem işte :)

O yüzden diyorum ki beni aldatırsan gıdım umrumda olmazsın o an bitersin bende. Ama bana zarar verirsen sıçtın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…