Kadın korunsa ne olacak ki? Ya hastalık varsa kadında. sana da taşısaydı. Hiç mi düşünmüyor. Kondom kullanmak bu kadar mı zor? Küçücük bir lastikle hem hastalıktan korunacak hem de çocuk olayını kafaya takmicak.
En çok korktuğum şey şu hastalık olayı. Eşime hep diyorum ne halt edersen et umrumda değilsin. Bana bir hastalık taşırsan pislik birinden seni öldürürüm diyorum..
Çokta piskinmiş..
İki tarafada tazminat davası aç. Çocklarının velayetini al.nafaka al.vee evlilikte edinilmis mallar ortaktır herseyi sölersin.ortak haneyi onun terketmesini iste böylece düzenin bozulmaz
Kesinlikle haklisin..Eşimizin aldatmasindan ziyade aldatıp hastalık kapıp bize bulastirmasindan korkmalıyız. Benim korkularım arasındadır bu.Hem aldatacak hem hastalık kaptıysa bana da bulastiracak, böyle bir durumda elbetteki beni nasıl aldatır diye dolanmam ortalıkta,hastalık bulastırmışsa ona yanarım... Sağlığım herşeyden önemli ve erkeklerin genelinin böyle bir korkusu yok,ne biliyoruz eşlerimizin bize çaktırmadan tek seferlik de olsa aldatmadığını ve risk altında olmadığımızı..Bu noktada nasıl olur aldatır değil ya hastalık kapmışsam diye düşünmek ve ona göre yol izlemek lazım. O yüzden sizin fikrinize tamamiyle katılıyorum..
Baba bebeği evli olmasa da nüfusuna alabilir ha almazsa diğer kadına da dava hakkı doğar basit bir testle babalık kesinleşir seve seve alır o zaman nüfusuna, ona da nafaka vs vermek zorunda kalır
konuyla ilgili yorum yapamıyorum sadece geçmiş olsun diyeyim
ben bu bdv yi okuya okuya ve buradaki bir çok şeyi göre göre sanırım kafayı yedim.
eşinizin kasık bölgesine dövme yaptırın bari kızlar şlaka değil ciddiyim geçiçi dövmede olur boyası var alın yazın şeyinin üzrine artık adınızımı yazarsınız ne yazarsınız benden baskasımı görüyor sanki falan deyin belki su eşimle ilişkim yok yatakları ayırdık diyebaska ilikiler kurmalarına engel olur.
konuyla ilgili yorum yapamıyorum sadece geçmiş olsun diyeyim
ben bu bdv yi okuya okuya ve buradaki bir çok şeyi göre göre sanırım kafayı yedim.
eşinizin kasık bölgesine dövme yaptırın bari kızlar şlaka değil ciddiyim geçiçi dövmede olur boyası var alın yazın şeyinin üzrine artık adınızımı yazarsınız ne yazarsınız benden baskasımı görüyor sanki falan deyin belki su eşimle ilişkim yok yatakları ayırdık diyebaska ilikiler kurmalarına engel olur.
İçinden çıkamadığım bir konu bu.
Böyle pislikler bir de çok kolay üreme gösteriyorlar.
Tek bir şeye bağlıyorum artık RAHATLIK.
Dert, stres, endişe yok tabi.
Konu sahibi Allah yardımcın olsun.
Çok üzüldüm durumuna.