Eşine ve hem de diğer kadına tazminat davası açabilirsiniz. Evlendikten sonra elde edilen mallar ortaktir. Ev araba vs.çocuklar kaç yaşında.çocuklar ve kendiniz için nafaka.Slm kizlar esim beni aldatti(gayri mesru bi cocuk yapmis) bosanmayi düşünüyorum iki cocugum var bi de 6 aylik hamileyim mahkemede bana verilecek haklar nelerdir nafaka tazminat vs.. Yardim edin lutfen
Aldattigini biliyodum ben sadece telefon gorusmeleri saniyodum cocuklarim icin sabrediyodum bu hamileligim de kaza oldu zaten nasibi varmis ama cocuk oldugunu duyunca kesin kararim birakicam onuAldatmayı gecmiş cocugu bide var ikinci aile hic mi farketmedin .mallarin yarısı alirsiniz bildigim kadarıyla
Kadin beni kandirmis diyo korundugunu soylemis diyo ki zaten fark etmez veraver olmus sonuctaKadınla zaten huzurlu ki çocuk bile yapmış yapmadığı birşey yok ki adamın, evli olmak kısıtlamıyo yani
Kadin beni kandirmis diyo korundugunu soylemis diyo ki zaten fark etmez veraver olmus sonucta
Aldattigini biliyodum ben sadece telefon gorusmeleri saniyodum cocuklarim icin sabrediyodum bu hamileligim de kaza oldu zaten nasibi varmis ama cocuk oldugunu duyunca kesin kararim birakicam onu
kızım 6 oglum 4 yasinda bide geliri 4500 tl civarinda bize ne kadar duser acaba sonra cocuklarimla magdur olmayalimEşine ve hem de diğer kadına tazminat davası açabilirsiniz. Evlendikten sonra elde edilen mallar ortaktir. Ev araba vs.çocuklar kaç yaşında.çocuklar ve kendiniz için nafaka.
Kadin beni kandirmis diyo korundugunu soylemis diyo ki zaten fark etmez veraver olmus sonucta
B
kızım 6 oglum 4 yasinda bide geliri 4500 tl civarinda bize ne kadar duser acaba sonra cocuklarimla magdur olmayalim
Slm kizlar esim beni aldatti(gayri mesru bi cocuk yapmis) bosanmayi düşünüyorum iki cocugum var bi de 6 aylik hamileyim mahkemede bana verilecek haklar nelerdir nafaka tazminat vs.. Yardim edin lutfen
4500 gelirle 4 çocuğa bakacak adam pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?