İki kızım var yetmez mi ona bide 3 gelsin istiyr ama ben o duzelmeden asla dusunmuyrm1 çocuk daha olursa bu adam net düzelir
Sey yap o yazismalari gormezden gel ve kaldigin yerden evliligine devam et
Neye dayanarak bunu soyluyrsn1 çocuk daha olursa bu adam net düzelir
Evet çünkü başka çarem yok simdilikAdamın gözü dışarda siz hala nasıl düzeltebilirim derdinde misiniz?
Eşimi nasıl kendime tekrardan dondurebilirm onun yollarını öğrenmek istyrmİki kızım var yetmez mi ona bide 3 gelsin istiyr ama ben o duzelmeden asla dusunmuyrm
Onun icn destek olursanız sevinirim neler yapabilirm kendime tekrardan baglayabilrmEşimi nasıl kendime tekrardan dondurebilirm onun yollarını öğrenmek istyrm
Adam halka arz olmuş. Senin hisselerden bir halt olmaz artık.7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Yukarıda biri demiş arsızlaştırmayın aynen öyle olmuşHiç bı şekilde kabul etmiyr yaptığını asıl sen bana guvenmedigin böyle şeyler düşündüğün beni tanimamssin diyor ben yapmadim böyle düşündüğün icn asıl şimdi yapicam seni aldaticam diyor telefonun şifresini değişti ve bna soylemiyr şifreyi neredeyse sen bna yaptın boyutuna getirip beni susturuyor resmen
O iş yaş bir kere adam suçunu kabul etmiyor, sadakat yoksunu bir adamı kendinize baglayamazsınız her zaman dışardaki daha tatlı ve cazip gelecek.Madem boşanmak sizin için bir tercih değil görmeyecek,duymayacak çocuklarınıza odaklanacak kocadan sevgi ilgi dilenmeyi bırakacaksınız.Kadınlik gururunuz olsun adamı didikleyip sonra önüne yemek koyup gece de koynuna girmeyin.Hic bir şey bilmeyen,normal evinde çocuklarıyla ilgilenen masum kadın gibi davranın, en azından bilsede gidemiyor dedirtmeyin, işe mi girersiniz,okur musunuz,kocanizdan gizli yatırım , birikim mi yaparsınız bilemem. gelecek için birşeyler yapın bu adam birine fena tutulup sizi bırakıp gider, güvenmeyin.....Onun icn destek olursanız sevinirim neler yapabilirm kendime tekrardan baglayabilrm
Bosanmak neden cocuklarinizin sonu olur hanimefendi? Tehdit mi ediyor esiniz? Bosanirsan cocuklari oldururum mu diyor? Rehin mi alındı cocuklar? Neden sonlari oluyer bosanmaniz?Hayr calismiyrm malesef malesef bosanmam cocuklarimin sonu olur şimdilik hiç bı beklentim yok kimseden kapısını calacgim kimse de yok ne yapicagimi bilemiyrm
Öyle bir yol yok hele bu düşünce yapınızla imkansız.Eşimi nasıl kendime tekrardan dondurebilirm onun yollarını öğrenmek istyrm
Buralarda leopar tayt giyip halıyı gırgırlayın önerisi vardı ama bilemedim :/Eşimi nasıl kendime tekrardan dondurebilirm onun yollarını öğrenmek istyrm
Sizi aldatan adamla neyi düzelteceksiniz?7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm