Aldatma

gultusem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
9
-2
35
7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm

7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Adam halka arz olmuş. Senin hisselerden bir halt olmaz artık.

Hiç bı şekilde kabul etmiyr yaptığını asıl sen bana guvenmedigin böyle şeyler düşündüğün beni tanimamssin diyor ben yapmadim böyle düşündüğün icn asıl şimdi yapicam seni aldaticam diyor telefonun şifresini değişti ve bna soylemiyr şifreyi neredeyse sen bna yaptın boyutuna getirip beni susturuyor resmen
Yukarıda biri demiş arsızlaştırmayın aynen öyle olmuş :KK43:( bu saatten sonra bırakın düzelmeyi daha beteri olacak çünkü artık gizlemek zorunda değil.illa kurtarmak istiyorsanız evliliğinizi ciddi bir şekilde yokluğunuzla sınamanız lazım ayrılacağınıza inandırın yani Ona rağmen değişmiyorsa zaten bir an önce kurtulmaya bakın o saatten sonra anca bela olur çünkü , dedikleri gibi kuma sevgili herşey olabilir artık her türlü hakaret aşağılama :KK43:( Allah yardımcınız olsun

Onun icn destek olursanız sevinirim neler yapabilirm kendime tekrardan baglayabilrm
O iş yaş bir kere adam suçunu kabul etmiyor, sadakat yoksunu bir adamı kendinize baglayamazsınız her zaman dışardaki daha tatlı ve cazip gelecek.Madem boşanmak sizin için bir tercih değil görmeyecek,duymayacak çocuklarınıza odaklanacak kocadan sevgi ilgi dilenmeyi bırakacaksınız.Kadınlik gururunuz olsun adamı didikleyip sonra önüne yemek koyup gece de koynuna girmeyin.Hic bir şey bilmeyen,normal evinde çocuklarıyla ilgilenen masum kadın gibi davranın, en azından bilsede gidemiyor dedirtmeyin, işe mi girersiniz,okur musunuz,kocanizdan gizli yatırım , birikim mi yaparsınız bilemem. gelecek için birşeyler yapın bu adam birine fena tutulup sizi bırakıp gider, güvenmeyin.....

Hayr calismiyrm malesef malesef bosanmam cocuklarimin sonu olur şimdilik hiç bı beklentim yok kimseden kapısını calacgim kimse de yok ne yapicagimi bilemiyrm
Bosanmak neden cocuklarinizin sonu olur hanimefendi? Tehdit mi ediyor esiniz? Bosanirsan cocuklari oldururum mu diyor? Rehin mi alındı cocuklar? Neden sonlari oluyer bosanmaniz?

Arkadaşın ilişkini düzeltmek hemde aldattıldğınız bir ilişkiyi düzeltmeniz için burayı nasıl oluyorda öneriyor şaşırdım doğrusu. Belli ki bu platformu bilese de hiç okumamış. Neyse vereceğim tek tavsiye ilişkiyi düzeltmemeniz yönünde olacak, zaten düzelecek bir bir şeyde yok ortada. Adam çoktan yolunuz çizmiş sadece uyun aday bulma kısmı kalmış.

Eşimi nasıl kendime tekrardan dondurebilirm onun yollarını öğrenmek istyrm
Buralarda leopar tayt giyip halıyı gırgırlayın önerisi vardı ama bilemedim :/

Yaa neyse üzüldüm aslında psikolojinize, belli ki zor durumdasınız. Ama düzeltebileceğinizi sanmıyorum, bir insanın düzelmesi ve değişmesi için bunu kendisinin istemesi lazım, kendi istemedikten sonra siz ya da feriştahı gelse çare olmaz. Hele de sizin gitmeyeceğinizi ya da gidemeyeceğinizi zaten bilen bir adam değişmeye gerek de duymayacaktır.

Üzüldüğünüzü anlıyorum ama hayatta güçlü olmak lazım, neticede her şey biz insanlar için. Evlilikler de ömür boyu sürecek diye bir şey yok. Ben insanların bir gün ben artık istemiyorum deme hakkı olduğunu düşünüyorum ama bunu yaparken tabi çocuklarını mağdur etmemeli.
Kadınlar da her daim bir gün bitebileceği ihtimaline göre hayatını dizayn etmeli. Belki iki değil bir çocuk yapmalı, mesleğini bırakmamalı. Ayrılık var, ölüm var, hastalık var, hayatta her şey var. Bu kadar önlemsiz yaşamak, sonra da el elde baş başta çaresiz kalmak çok trajik.

X