Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın gözü dışarda siz hala nasıl düzeltebilirim derdinde misiniz?7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Ayrılmak cok iyi fikir.7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Boşanma niyetiniz yoksa hiç görmemiş gibi yapıp devam edeceksiniz adamı bedavadan arsızlaştırmayın7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Maddi destek olabilecek birisi var mı çalışıyor musunuz ailenizle aranız nasıl? Bence kanıt varsa ve başkalarıyla yazistiğindan eminseniz kendinize yazık etmeyin7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Memsire noldu?Maddi destek olabilecek birisi var mı çalışıyor musunuz ailenizle aranız nasıl? Bence kanıt varsa ve başkalarıyla yazistiğindan eminseniz kendinize yazık etmeyin
7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Memsire noldu?
Sen degil esin düzeltmeye çabalaması lazim. Eger boşanmayi dusunmuyosan konusmalarin ekran goruntusunu al mailine falan da yedekle, ve esinle konuş sakince baskalariyla konustugunu gorustugunu biliyorum biseyler bittiyse ayrilalim yok kacamakti hataydi derse o zaman telafi et bi daha yapma dersiniz.7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
1 çocuk daha olursa bu adam net düzelir7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm
Hayr calismiyrm malesef malesef bosanmam cocuklarimin sonu olur şimdilik hiç bı beklentim yok kimseden kapısını calacgim kimse de yok ne yapicagimi bilemiyrmMemsire noldu?
Calisiyor musunuz?
Bosanabilecek misiniz?
Hiç bı şekilde kabul etmiyr yaptığını asıl sen bana guvenmedigin böyle şeyler düşündüğün beni tanimamssin diyor ben yapmadim böyle düşündüğün icn asıl şimdi yapicam seni aldaticam diyor telefonun şifresini değişti ve bna soylemiyr şifreyi neredeyse sen bna yaptın boyutuna getirip beni susturuyor resmenSen degil esin düzeltmeye çabalaması lazim. Eger boşanmayi dusunmuyosan konusmalarin ekran goruntusunu al mailine falan da yedekle, ve esinle konuş sakince baskalariyla konustugunu gorustugunu biliyorum biseyler bittiyse ayrilalim yok kacamakti hataydi derse o zaman telafi et bi daha yapma dersiniz.
7yillikevliyim iki kızım var ve eşim beni aldatıyo baskarariyla mesajlasiyor severek evlendik nasıl ilişkimizi duzeltebilirm hiç bı fikrim yok bı arkadism öneriyle yaziyrm