• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma teşebbüsü mü???

Eşinizin olaya yaklaşımı iğrenç kendini bilen bir adam asla böyle muhabbetler yapmaz.belliki arkadasının durumundan oda etkilenmiş.
Bu konuyu ince eleyip sık dokumak lazm

Ben açtığınız maddi konuları da oldukça doğru buluyorum yani sonuçta kaybedeceklerini hatırlasın. Yazdıkları hoş şeyler değil belki gerçekten geyik bence bir şey yapmayacak ama ağzından çıkanlara dikkat etsin. Bunu bir şekilde ödetin ona yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama tepkisiz kalırsanız aman zaten kızmıyor deyip gerçekten aldatabilir.
Neyimiz varsa ikimiz yaptık. Ay sonunda bozukluklarla kalakaldığımız çok oldu. Sonra gece gündüz çalışıp durumumuzu düzelttik. Şu an maddi gelirimiz ortalamanın üstünde. Tabiki de onun hatası yüzünden yolun başına dönmeyi kabul edemem. Risk alıyorsa sıfırdan başlamasını bilecek kadar erkek olacak.

Malesef tekrar güvenimi kazanması imkansız. Şu andan itibaren hep açığını yakalamAya çalışacağım.

Neyimiz varsa ikimiz yaptık. Ay sonunda bozukluklarla kalakaldığımız çok oldu. Sonra gece gündüz çalışıp durumumuzu düzelttik. Şu an maddi gelirimiz ortalamanın üstünde. Tabiki de onun hatası yüzünden yolun başına dönmeyi kabul edemem. Risk alıyorsa sıfırdan başlamasını bilecek kadar erkek olacak.

Malesef tekrar güvenimi kazanması imkansız. Şu andan itibaren hep açığını yakalamAya çalışacağım.
Allah yardımcın olsun zor bi durum ama bı devirde acıgı yakalanmamiş hiç bi erkek yok bazen bi bakış bazen kadınlara karsı ilgi alaka bi seklde yakalyoruz yani..

Ben burdaki bazı arkadaşları katılmıyorum, sürpriz yapsaydın bassaydın otel odasında falan bunlar çocuksu hareketler. Ya eşiniz gerçekten sandığınız gibi değil de masum ise karşısında otelde sizi gördüğünde vereceği tepki? Bence her zaman sakinliğinizi koruyun. Kocanız sizi aldatacaksa zaten aldatır ve bu bir gün ortaya çıkar merak etmeyin. Evlilikte yapılan en büyük yanlış eşinizin açığını yakalamaya çalışmaktır, bunu yapmayın.

Aldatma teşebbüsü mü demişsin?
Evet aldatmaya teşebbüs bu...
Başka açıklaması yok.

Ni çirkin muhabbetler..lafa gelince de geyik yaptık.bu muhabettleri yapmaya utanmazlar ama "ne diyosun ben evliyim böyle konuşulur mu "demeye utanirlar. sözde erkekliklerine b..k surdurmemek için.

Sizin de direk nafakayla tehdit etmeniz çok çirkin. İlk tepki bu oluyorsa, evliliğe de ortaklık falan diyorsanız sıkıntı sizde bence. Üstelik evi falan üzerinize yapmak zorunda değil. Evlendikten sonraki mallar ikiye bölünür o kadar. Ki bu adamlar salak değil, boşanma meselesi ufukta gözükünce üzerindeki malları devredebilirler güvendikleri birine. Yani boşanırsanız ve kocanız akıllı biriyse sizin hayat standardınız yerlebir olabilir.

geyik olması hiç inandırıcı gelmedi bana... :KK43:
keşke imkanınız olsaydı ve tepki vermeden önce onu gizlice takip edebilseydiniz

Sizi kirmak kesinlikle istemiyorum...
Bu konu yuzyuze konuşulmuş karar verilmis gibi. Esininizin cvp vermemesi cok normal aramistir muhtemelen. Ayrica esinizin geyik yapma gbi bir imkani yok
Bu cok ciddi bir konu... bana da daha once olmuş gibi geldi nedense... yoksa bu kadar rahat kabul edilebilecek birsey degil. Aldatmaktan bahsediyoruz cunku... bende kizlarla cok ozel seyler konusuyorum twlefonumda hep ortadadir esim her istediginde gonul rahatligiyla al hayatim derim cunku kizlarla konusmamiz arssivlerde. Ve esim oralara girmez. Esinizde boyle dusundugu icin silmemiş olabilir...

Bu adamla ilk kez birlikte seyahat ediyorlar. Daha önce tek bir kes bile birlikte biryerlerde kalmış olsalardı bir aydınlanma yaşayabilirdim. Asla acaba mı diye düşünmezdim ama dediğim gibi ilk..

Bundan emin misiniz? Eşinizin size söylediği kadarından mı bahsediyorsunuz yoksa bizzat öğrenmiş miydiniz?

Insallah yaniliyorumdur ama esinizin masum oldugunu katiyen dusunmuyorum verdigi cevaplar hareketleride ispati gibi yersiz tabikide geyik makara yaptik der sizin onun uzerinizde gozunuz oldugunu da biliyo artik daha tedbirli davranir bir sey yokmus gibi rahat davranip da takibe baslayabilirsiniz ama esiniz bi haltlar karistiriyo o kesin.

Sikintili bir durum insan ister istemez daha once de mi oldu diye dusunur bu kadar rahat muhabbetleri var karsidaki esinizin dedgini yadirgamams yok ya sen yapamazsin dememis burnuna kotu kokular geliyor

Ooooooo esinizz yolun yolcusuu...size gecmis olsunn...artik kac defa aldatildiniz siz dusunun gerisini...geyik meyik bos laflar bunlar...farz edelim ki geyikkk ....hangi adam gibi adam erkek arkadasiyla boyle muhabbetlere girer sadece yavsaklar girer...miden kaldiriyorsa devam et..

Bayağı planlanmış. Bence net teşebbüs. Evli bi adama böyle bişeyin şakası bile yapılamamalı. Ki burdanmı ayarlayalım gidincemi falan hiç şaka gibi değil.

Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.

Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..

Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..

Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.

Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..

Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???

Canım bence sadece bir geyik muhabbeti zaten esin yapacak olsa o mailleri orda bırakmazdı Erkekler arada böyle gereksiz konuşmalar yapabiliyorlar. Ve karsı taraf öyle diyince esinde ben yapamam deseydi erkekliği incinir diye düşünmüş olabilir ama tepki belli et sınırı asmadan bence

Yatak muhabbeti geyik muhabbeti olabilir ama şu cümle" Buradan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız" cümlesi, arkadaşların da dediği gibi pek geyik muhabbetine malzeme olacak bir cümle gibi değil, planlama var.

Bunun dışında sizin söyledikleriniz de sizin açınızdan hoş olmamış. Aldatmaya niyeti olan adamı, maddi değerleri kaybetme tehdidi ile aldatmaktan vazgeçirmek gibi olmuş. Hani bir "Aldatırsan beni tamamen kaybedersin" demek var ve kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçen adam var bir de " Aldatırsan maddi olarak kaybın olur" demek var ve maddi değerleri kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçen adam var. Aldatmaya niyetli bir insan, maddi değerleri kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçiyorsa şahsen ben bunu gururuma yediremezdim.

Aldatırsa tabii siz yine söylediklerinizi yapın ama bunu "Aldatırsan bak maddi kaybın olur" diye söylemeniz sizin kendinize olan öz güveniniz açısından hoş olmamış. Sizi kaybetmekten korktuğu için aldatmasın, maddi değerleri kaybetmekten korktuğu için değil.

Back