- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyimiz varsa ikimiz yaptık. Ay sonunda bozukluklarla kalakaldığımız çok oldu. Sonra gece gündüz çalışıp durumumuzu düzelttik. Şu an maddi gelirimiz ortalamanın üstünde. Tabiki de onun hatası yüzünden yolun başına dönmeyi kabul edemem. Risk alıyorsa sıfırdan başlamasını bilecek kadar erkek olacak.Ben açtığınız maddi konuları da oldukça doğru buluyorum yani sonuçta kaybedeceklerini hatırlasın. Yazdıkları hoş şeyler değil belki gerçekten geyik bence bir şey yapmayacak ama ağzından çıkanlara dikkat etsin. Bunu bir şekilde ödetin ona yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama tepkisiz kalırsanız aman zaten kızmıyor deyip gerçekten aldatabilir.
Allah yardımcın olsun zor bi durum ama bı devirde acıgı yakalanmamiş hiç bi erkek yok bazen bi bakış bazen kadınlara karsı ilgi alaka bi seklde yakalyoruz yani..Neyimiz varsa ikimiz yaptık. Ay sonunda bozukluklarla kalakaldığımız çok oldu. Sonra gece gündüz çalışıp durumumuzu düzelttik. Şu an maddi gelirimiz ortalamanın üstünde. Tabiki de onun hatası yüzünden yolun başına dönmeyi kabul edemem. Risk alıyorsa sıfırdan başlamasını bilecek kadar erkek olacak.
Malesef tekrar güvenimi kazanması imkansız. Şu andan itibaren hep açığını yakalamAya çalışacağım.
Bu adamla ilk kez birlikte seyahat ediyorlar. Daha önce tek bir kes bile birlikte biryerlerde kalmış olsalardı bir aydınlanma yaşayabilirdim. Asla acaba mı diye düşünmezdim ama dediğim gibi ilk..
Ben de kendisine inanmadim. :)))Eşinize inanmadım...
Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.
Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..
Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..
Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.
Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..
Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???