- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin o arkadaşına erkeklik ıspatlama durumlarıdır.. hatır için yani..Tabi ben tekerine çomak sokmasaydım. Artık yapacağı varsa da cesaret edemez. O an saf davranmayıp izlemem gerekiyordu.
O diğer arkadaş es de böyle bir ışık görmese eşini aldatacagini yada eskiden aldattığını bilmese böyle bir mesaj atmaya kalkmazdi iğrenç muhabbetlerO maillerin fotoğraflarını çekin acilen. Tazminat davası için kullanirsiniz. Ben masum bulmadim yazışmaları. Demek ki öncesinde konuşulmuş bir mesele üzerine mesajlasmışlar.
Keşke...geyik olması hiç inandırıcı gelmedi bana...
keşke imkanınız olsaydı ve tepki vermeden önce onu gizlice takip edebilseydiniz
Evet eminim ilk seyahatleri olacak birlikte..Bundan emin misiniz? Eşinizin size söylediği kadarından mı bahsediyorsunuz yoksa bizzat öğrenmiş miydiniz?
Okumamış gibi davranın o zaman ..Son paragrafi bizim bilmemize gerek yoktu!
Yorum için teşekkürler de üslubunuz yüzümü buruşturdu..Ooooooo esinizz yolun yolcusuu...size gecmis olsunn...artik kac defa aldatildiniz siz dusunun gerisini...geyik meyik bos laflar bunlar...farz edelim ki geyikkk ....hangi adam gibi adam erkek arkadasiyla boyle muhabbetlere girer sadece yavsaklar girer...miden kaldiriyorsa devam et..
Hayır aldatmışsa eğer evden atılacağını biliyor. Artık yuvamıza dahil olamaz. Ama saydığım maddi şeyleri de gururdan istemeyeceğimi düşünüyorsa düzeltmek istedim. Yoksa eşim iyi kazanıyor. Bu isteklerimi rahatça karşılayıp çapkınlıklara devam edebilir isterse..Yatak muhabbeti geyik muhabbeti olabilir ama şu cümle" Buradan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız" cümlesi, arkadaşların da dediği gibi pek geyik muhabbetine malzeme olacak bir cümle gibi değil, planlama var.
Bunun dışında sizin söyledikleriniz de sizin açınızdan hoş olmamış. Aldatmaya niyeti olan adamı, maddi değerleri kaybetme tehdidi ile aldatmaktan vazgeçirmek gibi olmuş. Hani bir "Aldatırsan beni tamamen kaybedersin" demek var ve kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçen adam var bir de " Aldatırsan maddi olarak kaybın olur" demek var ve maddi değerleri kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçen adam var. Aldatmaya niyetli bir insan, maddi değerleri kaybetme korkusuyla aldatmaktan vazgeçiyorsa şahsen ben bunu gururuma yediremezdim.
Aldatırsa tabii siz yine söylediklerinizi yapın ama bunu "Aldatırsan bak maddi kaybın olur" diye söylemeniz sizin kendinize olan öz güveniniz açısından hoş olmamış. Sizi kaybetmekten korktuğu için aldatmasın, maddi değerleri kaybetmekten korktuğu için değil.
Kocanın geyik meyik demesine hic aldirma sen hele üste çıkmasına kesinlikle izin vermeHayır aldatmışsa eğer evden atılacağını biliyor. Artık yuvamıza dahil olamaz. Ama saydığım maddi şeyleri de gururdan istemeyeceğimi düşünüyorsa düzeltmek istedim. Yoksa eşim iyi kazanıyor. Bu isteklerimi rahatça karşılayıp çapkınlıklara devam edebilir isterse..
Şu an gerçekten kendimi küçük düşmüş hissediyorum.. Aynısını ben de düşündüm. Ben ve bir arkadaşım arasında bu tür bir mesajlaşma olsa muhtemelen eşim evi terk etmişti, asla geyik vs gibi bahaneleri kabul etmezdi..Kocanın geyik meyik demesine hic aldirma sen hele üste çıkmasına kesinlikle izin verme
Şimdi nasıl bana güvenmezsin ayağı da yapar
Sen kendini dusun eşini aldatan bir arkadasin var sana gelip o bir adam gördüm tam otellik falan diye muhabbet edebilir mi
Erkek kadin ayrımı yapmaya gerek yok adam eşinin efendi asla gözü başkasına kaymayacak bir adam olduğunu bilse böyle muhabbet edecek kadar rahat olur muydu
O seyahate siz de gidin derim . İzleyin ve görün.Şu an gerçekten kendimi küçük düşmüş hissediyorum.. Aynısını ben de düşündüm. Ben ve bir arkadaşım arasında bu tür bir mesajlaşma olsa muhtemelen eşim evi terk etmişti, asla geyik vs gibi bahaneleri kabul etmezdi..
Şu an iletişim kurmayarak tepkimi gösteriyorum. Bugün çocukların doktor kontrolü var. Sabah ben de gelirim dedi. Gerek yok ben götüreceğim tek başıma dedim. Zaten akşam da seyahate çıkıyor. Asla aramayı düşünmüyorum..
Bu seyehate gittim diyelim ayın 9'unda yine 1 haftalık seyehati var, sonra yine var, yine var... Hangi birine gideyim de kontrol edeyim.. Yapacağı varsa yapar zaten. Bir adamın peşinden çocuklarımı sefil edemem..Ne hali varsa görsün, ben yakalayana kadar.. Yakalayınca göstereceğim ona dünyanın kaç bucak olduğunu..O seyahate siz de gidin derim . İzleyin ve görün.
Orası öyle tabi de eğer öyle bişey varsa sizin de hayatınızdan daha fazla çalmasın.. Zaman değmeyen birileri ile geçirdiğimiz 1 dakikaya bile üzülecek kadar değerli bence.. Umarım öyle bişey yoktur tabi o ayrı..Bu seyehate gittim diyelim ayın 9'unda yine 1 haftalık seyehati var, sonra yine var, yine var... Hangi birine gideyim de kontrol edeyim.. Yapacağı varsa yapar zaten. Bir adamın peşinden çocuklarımı sefil edemem..Ne hali varsa görsün, ben yakalayana kadar.. Yakalayınca göstereceğim ona dünyanın kaç bucak olduğunu..
Okumamış gibi davranın o zaman ..