• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma teşebbüsü mü???

Neyse ki ben yazmadım kuzenim/arkadaşım yazmış geyiği yapmamış
Sizin söylediklerinize karşılık ne cevap verdi
Mal paylaşımı nafaka hakkında yani
Gaza getirmek gibi olmasında ben olsam tek gecelik daha öncede yaşandığını düşündüm

Maili silerdi diyenler var da unutan beceriksizler/utanmazlar oluyor yani, bu biraz eşin yapısına bağlı, bazıları çok cindir soğukkanlıdır bazıları telaşlıdır falan, konu sahibi de normalde pek bakmıyorsa rahat davranmıştır. Umarım geyiktir diyorum ama yine de çirkin.
Siz söyleyince yüz ifadesinde falan farklılık, telaş sezdiniz mi, yoksa normal miydi?
Tamamen normal.. Hatta ben sinirlenince tepkimi abartı bulup, şaka yapıp yapmadığımı sordu..

Neyse ki ben yazmadım kuzenim/arkadaşım yazmış geyiği yapmamış
Sizin söylediklerinize karşılık ne cevap verdi
Mal paylaşımı nafaka hakkında yani
Gaza getirmek gibi olmasında ben olsam tek gecelik daha öncede yaşandığını düşündüm
Saçmalıyorsun dedi sadece. Ben dinlemek istemedim gidip yattım. Ama sinirlenince tepkilerimi tahmin edilemez bulduğundan çekinir benden. Yani söylediklerimin ciddi olduğunu düşünüyordur.

Tamamen normal.. Hatta ben sinirlenince tepkimi abartı bulup, şaka yapıp yapmadığımı sordu..

Soğukkanlı mıdır peki? Belli etmez diyebilir misiniz?
Ama hiç bir türlü abartı değil bence tepkiniz, geyik dahi olsa güven sarsıcı, evli adam böyle konuşmamalı.
Şu ayarlama meselesi olmasa geyik diyelim neyse de, o durduruyor insanı.

Saçmalıyorsun dedi sadece. Ben dinlemek istemedim gidip yattım. Ama sinirlenince tepkilerimi tahmin edilemez bulduğundan çekinir benden. Yani söylediklerimin ciddi olduğunu düşünüyordur.
Bu konu normal bi sinirlenme olayı değil ama.
Ne bileyim günlük bişeye sinirlenince uzak kalır sakinleşin diye.Ama bu ikna etmek için peşinizde dolanması gereken bir konu
Trip atmaya hakkı yok

Bu olay tamamen eşinin yapısına göre değişir. Eşin buna cesaret edebilecek bir tip mi? Çabuk mu gaza gelir? Sinsi midir? Kendini ispatlamaya çalışır mı? Bunlar önemli. Bu olayı artık öğrenemezsiniz fakat ileriki zamanlar için tetikte olun. Ona sezdirmeyin. Bu olayı da kapatmasanız bile şimdilik kaparmış gibi yapın. Takipte kalın. Belli de olmaz ben öğrenemezsiniz yazdım ama.

Soğukkanlı mıdır peki? Belli etmez diyebilir misiniz?
Ama hiç bir türlü abartı değil bence tepkiniz, geyik dahi olsa güven sarsıcı, evli adam böyle konuşmamalı.
Şu ayarlama meselesi olmasa geyik diyelim neyse de, o durduruyor insanı.
Ben de ayarlama mesajına kadar kaşlarımı kaldırıp umarım devamı yoktur diye taradım mailleri ama malesef.. Keşke cevap verseydi de arafta kalmasaydım. Ve soğukkanlı değildir. Ama bu durumu ilk kez yaşıyoruz. Belki de durumun ciddiyetinden tırstı bilemiyorum..Çünkü o da beni iyi tanıyor. Nasıl kafamı karıştıracağını biliyordur..

Bu olay tamamen eşinin yapısına göre değişir. Eşin buna cesaret edebilecek bir tip mi? Çabuk mu gaza gelir? Sinsi midir? Kendini ispatlamaya çalışır mı? Bunlar önemli. Bu olayı artık öğrenemezsiniz fakat ileriki zamanlar için tetikte olun. Ona sezdirmeyin. Bu olayı da kapatmasanız bile şimdilik kaparmış gibi yapın. Takipte kalın. Belli de olmaz ben öğrenemezsiniz yazdım ama.
Yok artık yakın bir zamanda benzer bir hata yapmayacak kadar korkuttum onu muhtemelen.. hemen tepki vermekle hata yaptım..

Ben de ayarlama mesajına kadar kaşlarımı kaldırıp umarım devamı yoktur diye taradım mailleri ama malesef.. Keşke cevap verseydi de arafta kalmasaydım. Ve soğukkanlı değildir. Ama bu durumu ilk kez yaşıyoruz. Belki de durumun ciddiyetinden tırstı bilemiyorum..Çünkü o da beni iyi tanıyor. Nasıl kafamı karıştıracağını biliyordur..

Aynen keşke bir cevap olsaymış..
Beklemek zor iş, ben de sabırsızımdır biraz çünkü kafamda soru işaretleriyle zaten yakın davranamayacağımdan belli olur.. Ama burada okuduğum konulara bakınca sabretmek sinsi davranmak gerekebiliyor bazen net bir sonuca varmak için.
Tavrınızı koyun yine de bir süre, okuduklarınız hoş şeyler değil ama sonradan unutmuş gibi yapıp çaktırmadan takip etmeye de çalışın.

Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.

Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..

Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..

Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.

Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..

Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???

Eşinin yaptığı sözde geyik ve senin hemen evi ben alırım para şöyle olur işine girişmen çok iğrenç.
Evli, eşine böyle bir adam bırak böyle bir geyik yapmayı, yapana kızar. Açık bir plan var. Erkekler genel olarak mesajları, mailleri silmez, unutur.
Senin ve çocukların için hayırlısı neyse o olsun.

Kusurabakmayin icimden gecen dogulari yazicam ... bence evli yasini almis hicbir erkek yapmayacagi seyin geyigini yapmaz bunlar ergen degilki geyik olsun diye bu muabbetleri yapsinlar... valla msjda boyle yazismislarsa kesinlikle dogruluk payi vardir ates olmayan yerden duman cikmaz.. ve yanindaki adamin karakteride cok onemli malum bülbül adami güle.. karga adami çöplüğe götürür.. zaten bu bikereden bisey olmaz diyenler hep arkadas kurbani olur ve malesef devamini getirirler bu isin pesini birakmayin heran esinizin ensesinde olun huzursuz olsunki cesaret etmesin.. gerekirse surekli görüntülü arama yapin heran ensesinde oldugunuzu hissetsin

Eşinin yaptığı sözde geyik ve senin hemen evi ben alırım para şöyle olur işine girişmen çok iğrenç.
Evli, eşine böyle bir adam bırak böyle bir geyik yapmayı, yapana kızar. Açık bir plan var. Erkekler genel olarak mesajları, mailleri silmez, unutur.
Aldatılma durumu karşısında benim saydıklarım hafif bile kalır. Gayet soğukkanlı bir şekilde böyle büyük bir risk alıyorsan sıfırdan başlamasını da bileceksin mesajı verdim. 18 yaşında değilim ve 2 çocuğumuz var. Önce onları garantiye alır sonra istediği uzvunun doğrultusunda gidebilir.

Kusurabakmayin icimden gecen dogulari yazicam ... bence evli yasini almis hicbir erkek yapmayacagi seyin geyigini yapmaz bunlar ergen degilki geyik olsun diye bu muabbetleri yapsinlar... valla msjda boyle yazismislarsa kesinlikle dogruluk payi vardir ates olmayan yerden duman cikmaz.. ve yanindaki adamin karakteride cok onemli malum bülbül adami güle.. karga adami çöplüğe götürür.. zaten bu bikereden bisey olmaz diyenler hep arkadas kurbani olur ve malesef devamini getirirler bu isin pesini birakmayin heran esinizin ensesinde olun huzursuz olsunki cesaret etmesin.. gerekirse surekli görüntülü arama yapin heran ensesinde oldugunuzu hissetsin
Cevabınız için teşekkürler ama malesef kesinlikle yapabileceğim şeyler değil. Bırak görüntülü aramayı mesaj bile yazmam. Akşam yemeğine çıkar arkadaşlarıyla saat 1'de gelir 6 saat boyunca tek bir mesaj bile atmam. İzlemeyi tercih ederim. Ama çok da iyi bir izleyici değilmişim demek ki..

Aldatılma durumu karşısında benim saydıklarım hafif bile kalır. Gayet soğukkanlı bir şekilde böyle büyük bir risk alıyorsan sıfırdan başlamasını da bileceksin mesajı verdim. 18 yaşında değilim ve 2 çocuğumuz var. Önce onları garantiye alır sonra istediği uzvunun doğrultusunda gidebilir.

Gerçi sen de haklısın. Bir boşanma durumunda çocuklar büyük ihtimal sende kalacak, eğer gerçekten bir aldatma olayı olmuş veya teşebbüsü varsa ben de donuna kadar alırdım. Ama bence bunu en başta söylememeliydin.
Dediğim gibi, senin ve çocukların hakkında hayırlısı olur umarım.

Bu arada söylemeyeyim dedim ama içim de kalmasın. Hayata aynı pencereden bakmayabiliriz ama stresli bir durumda biraz sinir biraz da bilinçaltının etkisiyle ve büyük ölçüde dik durmak adına söylediklerimi iğrenç diye nitelemeniz hoşuma gitmedi. Kelimelerinizi dikkatlice seçerseniz sevinirim..

keşke gördüğünüzü belli etmeyip siz de bir bilet alsanız akşam odasını basıp sürpriiiz yapsanız böylece eşiniz masumsa güzel bir gece geçirsenizyoj değilse de elinizde güzel bir kanıtla boşanma davası açsaydınız

ben şüphem olduğu zamanlarda böyle baskınlar yapardım ona. yakalayamadım keşke yakalayabilseydim.

Bu arada söylemeyeyim dedim ama içim de kalmasın. Hayata aynı pencereden bakmayabiliriz ama stresli bir durumda biraz sinir biraz da bilinçaltının etkisiyle ve büyük ölçüde dik durmak adına söylediklerimi iğrenç diye nitelemeniz hoşuma gitmedi. Kelimelerinizi dikkatlice seçerseniz sevinirim..

Haklısınız. Kusura bakmayın, sizi incitmek gibi bir amacım yoktu.

Ben açtığınız maddi konuları da oldukça doğru buluyorum yani sonuçta kaybedeceklerini hatırlasın. Yazdıkları hoş şeyler değil belki gerçekten geyik bence bir şey yapmayacak ama ağzından çıkanlara dikkat etsin. Bunu bir şekilde ödetin ona yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama tepkisiz kalırsanız aman zaten kızmıyor deyip gerçekten aldatabilir.

Back