- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anda geldi aklıma ama sonradan ben de kendimi fazla haZırlıklı buldum.. Sanırım aldatma mevzularını duyma sıklığı ister istemez bende karşı plan yapma tavrı geliştirmiş..Kocanizin hic bi hakli tarafı yok. Ama o matematiği iki dakikada nasil koydunuz ortaya pes doğrusu. Kafanizda hep var miydi bu mal paylaşımları vs
Belki de ama ne oldu artık hiç bilemeyeceğim. Şu an kendime niye hakim olamadım diye kızıyorum.. Bekleseydim belki yakalayacaktım. Şu an o treni kaçırdım.Cevap vermemis ama belki yüz yüze cevapladi veya arayip söyledi kim bilir... Ben ikna olmadim...
Bunu belirttim. Benim için kimse yüzde yüz güvenilir değildir. Belki de hayal kırıklığı yaşamamak için böyle bir savunma mekanizması geliştirdim. Mevzu 16 yıldır tek bir falso vermemiş olan eşim de olsa böyledir. Bu cümleleri güçlü görünmek için kurdum. O an aklıma başka bir gözdağı yöntemi gelmedi. Ama bu cümleler de biraz bilinçaltı yansıması büyük ihtimalle..eşinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz.
insanın iş arkadaşıyla yatak muhabbetine girmesi çok iğrenç gelse de...
eşinizin geyikleri bu modda mıdır genelde?
erkeklerin bir kısmı bunu yadsımıyor ne yazık ki...
bize iğrenç geliyor ama onlar doğal görüyorlar.
bizim kıl, tüy, doğum muhabbetlerimize benzediğini iddia ediyorlar hatta...
fazla geldi ama bu denli nafak vs paylaşmışsınız hemen...
eşime 16 yıldır güveniyorsam bir durur düşünürüm; nafaka,ev,iş bölüşmekten önce...
Hayır ben ilk kez yazıyorum. Başkası da aynı şeyi yaşamışsa bilemeyeceğim..Bu konu bu diyaloglari daha once okudum sanki....acayip dejavu oldu su an....
Ve gercekse eger daha cok aldatilmissin sen belli...
Bunu belirttim. Benim için kimse yüzde yüz güvenilir değildir. Belki de hayal kırıklığı yaşamamak için böyle bir savunma mekanizması geliştirdim. Mevzu 16 yıldır tek bir falso vermemiş olan eşim de olsa böyledir. Bu cümleleri güçlü görünmek için kurdum. O an aklıma başka bir gözdağı yöntemi gelmedi. Ama bu cümleler de biraz bilinçaltı yansıması büyük ihtimalle..
boşanırdım!!!Nasıl anlatılır bilemiyorum. Belki de oldukça sert ota b.ka saniyesinde sinirlenebilen bir babayla büyümekten etrafa karşı inanılmaz güvensiz bir yapım var.. Hiçkimseye kapılarımı tam olarak açmam yani. Ama şaşılacak şekilde bir o kadar da güçlü ve öz güvenliyimdir.
Bu güvensizliğim çocuklarım hariç herkese karşı. Elimde hiçbir done olmamasına rağmen eşime bile güvensizimdir. Hep ya şöyle olursa diye b, c planlarım vardır. Dün İyiki de böyleyim dedim..
Eşim yumuşak huylu bir adam. Cömerttir, sürprizlidir, çocuklarla ilgilidir vs. Ama tam bir işkoliktir. Sıklıkla seyahat eder ve yönetici olması sebebiyle kurumu temsilen tek seyahat eder. Bazen günübirliktir, bazen bir hafta konaklamalı seyahatleri. Şüphe çeken hiçbir durumu yoktur. Telefonu ortadadır sürekli, sesi açıktır vs. Ama hiç kurcalama ihtiyacı hissetmem, 16 yıldır birlikteyiz gözünden anlarım diye düşünürüm hep..
Nitekim yarın da 1 gece konaklamalı bir seyehati var. Seyehate daha önce çapkınlık sebebiyle eşinden ayrılmış gıcık bir şefle birlikte çıkıyor. Dün elektrikler kesildi ve ışığa ihtiyacım oldu. "Telefonunun fenerini açıp verir misin?' Dedim. Açıp uzattı. Bu arada tamamen sıkıntıdan oyunlara falan bakarken mailini açmışım. Eşim bu şefe otel bilgilerini göndermiş. O da cevaben 'yataklar king size' mış seni bilmem de ben Yatağı hoplatırım yazmış. Eşim de 'ben senin kadar olmasa da gıcırdatırım' yazmış. Son olarak burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız yazmış. Bu mail 2 gün öncenin eşim cevap vermemiş. Mailleri de silmemiş.
Belki tepki vermemeliydim ama görünce çıldırdım. Eşim geyik yaptım. Haklısın yakışık almıyor ama bu adamın muhabbetleri hep böyle. Söz bu tür muhabbet YÖK bir daha.. Abartma lütfen mood'una geçti..
Eşime olan güvenimi tamamen yitirdim. Biraz da sinirden 'senin kara kaşına gözüne aşık olacak yaşı geçtim. İki çocuğumuz var ve bir ortaklığımız. Bu konuda beni ikna edemezsen ortaklık bozulur. Dur bakayım düşünelim... Oturduğumuz evi üzerime yaparsın. Diğer evi kızların üstüne.. kirasını da kızlar alır. Kızlar için 1.500 * 2, 3000 nafaka verirsin. Benim maaşımla birlikte 10.000 TL'ye gül gibi yaşar gideriz. Bil bakalım kimin standardı yerle bir olur' dedim ve gittim yattım. Sabahtan beri de zorunlu birkaç birşey dışında telefonlarını açmadım. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız???
Eşim saat 8 gibi geldi. Bir iki sohbet açmaya çalıştı. Baktı oralı olmuyorum geçti koltuğa uzandı tam 2 saat uyudu. Hiç uyandırmadım normalde kıyafetleri ile uyamasın diye uyandırırdım. Sonra uyandı çocuklar uyumuştu çoktan. Gidip onları öptü. Salon da bilgisayarını açtı bana afra tafra yaparaktan. Göz teması bile kurmadan yatağıma geçtim. Şimdi bu neyin havası anlamadım. Bir de haksızlığa uğramış pozları.
Tabi ben tekerine çomak sokmasaydım. Artık yapacağı varsa da cesaret edemez. O an saf davranmayıp izlemem gerekiyordu.o potansiyelde. gidince yapacakmış gibi duruyor.
Bu adamla ilk kez birlikte seyahat ediyorlar. Daha önce tek bir kes bile birlikte biryerlerde kalmış olsalardı bir aydınlanma yaşayabilirdim. Asla acaba mı diye düşünmezdim ama dediğim gibi ilk..Teşebbüs bile değil, daha önce çokça yapılmış da hadi bu defa napıyoruz gibi konuşmuşlar. Ben boşanırdım sanırım.. Ortalığı yıkmanız gerekirken sessiz kalmışsınız eşinizin yüzsüzlüğü ondan.