• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma teşebbüsü mü???

Bence tesebbüs degil, adamin devamli yaptigi birsey. Belli kadinlarla birliktelik yasayip, is seyhatinden eve dönen bi koca. Klasik....
Daha önce hiç şüphe çekici birşeyleri olmadı açıkçası..

son paragrafla alakalı da şunu anlamadım. anlaşılan iki ev var. boşanma halinde iki evi de siz istiyosunuz sanırım. sebep?
Maddi değeri yüksek bir arabamız ve birikimimiz var.. Yaşadığımız yerden pek ala kendisine iyi bir ev alabilir.. Ayrıca dediğim gibi o an kuyruğu dik tutmak için söylenmiş şeyler bunlar.. Yine de eşimin madur olacağı bir durum yok ortada. Bir ev bana, bir çocuklara, bir tane de isterse kendisine..

Zengin kocayı bul- ilk hatasında boşa- malını mülkünü al- hayat boyu rahat yaşa.
Bu yazdıklarınız düpedüz hakaret.. Kocam zengin değil, ikimiz çalışarak yaptık herşeyi. Bunları size niye anlatıyorsam.. Bu yazdıklarımdan bu manaya çıkarmak için epey çabalamış olmalısınız..

Maddi değeri yüksek bir arabamız ve birikimimiz var.. Yaşadığımız yerden pek ala kendisine iyi bir ev alabilir.. Ayrıca dediğim gibi o an kuyruğu dik tutmak için söylenmiş şeyler bunlar.. Yine de eşimin madur olacağı bir durum yok ortada. Bir ev bana, bir çocuklara, bir tane de isterse kendisine..

ilginç geldi hemen para pul muhabbeti yapmanız.

Eşim eve geldi.. Tekrar özür diledi ve o mesajları açtı yeniden..Tekrar oku ne demişim ben diye.. Hala geyik olduğunu iddia ediyor ama seni küçük düşürdüm haklısın vs vs sıralıyor.. Ona karşı buz gibiyim kesinlikle ikna olmadım..

Onurlu bir kadın asla kendi kazanmadığı bir kuruşun peşine düşmez. Varsa mesleği gider gururuyla kendi ayakları üzerinde yaşar. Mesleği yoksa da mahkeme ne kadar nafaka uygun görürse onu alır. Bir erkeği malına mülküne el koymakla tehdit edip sonra da sizi sevmenizi isteyemezsiniz. Buz gibi soğur o adam. Haberiniz olsun.

Daha önce hiç şüphe çekici birşeyleri olmadı açıkçası..

Adamdaki konusma tarzina rahatliga vs. bakilirsa, aldatmis ama sizi. Ilk defa böyle bi sohbet olacak adamin verecegi tarzdan cevaplar degil bence bu hic. Süphe edecek bisey olmamasida adamin ustaligindan kaynaklaniyor demek ki.

ilginç geldi hemen para pul muhabbeti yapmanız.
Niye ki evliliklerde bir hata yapılıyor ve bunun ceremesini genellikle masum olan taraf ve sabiler çekiyor. Ben Çalışkan bir kadınım, fedakarım, çocuklarım ve ailem için didinir dururum. Evde 5 dakika oturmam. Şimdiye kadar yaptıklarımın karşılığı aldatılmak olacaksa, bunun ceremesinibans ceçocuklara çektirmez. Bu forumda da görmüyor muyuz boşanmış, anne evine sığamamış, 3 kuruş nafakayı almak için beş takla atan kadınları. Bu duruma düşmeyeceğimi söyledim ben. Bu paragöz olmak değil ki.. Ha adam kazanmıştır, mirastır haklısınız ama burda 15 senede alın teriyle yaptıklarımızdan söz ediyoruz. İşsiz kaldığı dönemlerde hiç uyumadan günlerce çeviri yapıp kirayı, faturaları ödediğim zamanlar oldu.. Hiçbir zaman bencillik yapmadım benim param demedim. Şimdi onun bencilliği yüzünden bu aşamaya gelirsek, suçlu ben mi olacağım??

Onurlu bir kadın asla kendi kazanmadığı bir kuruşun peşine düşmez. Varsa mesleği gider gururuyla kendi ayakları üzerinde yaşar. Mesleği yoksa da mahkeme ne kadar nafaka uygun görürse onu alır. Bir erkeği malına mülküne el koymakla tehdit edip sonra da sizi sevmenizi isteyemezsiniz. Buz gibi soğur o adam. Haberiniz olsun.
Ya siz iyi misiniz??? Beraber kazandık diyorum. Algılarınızı açın lütfen. Adamın tek başına çalışıp kazandığı birşey yok.

Ya böyle bişey yapacak olsa, bir tık ile 2 email silmeyecek kadar aptal değildir bence.

Amirinin geyiğine cevap vermiş diye düşünüyorum. Burnunu sürtmeye devam, muhabbet çok çirkin.

Ya böyle bişey yapacak olsa, bir tık ile 2 email silmeyecek kadar aptal değildir bence.

Amirinin geyiğine cevap vermiş diye düşünüyorum. Burnunu sürtmeye devam, muhabbet çok çirkin.
Kendisi de aynı savunmayı yapıyor..Eşim yazılım Mühendisi. Öyle bir halt yesem maili her türlü YÖK ederim benim işim bu diye savunuyor kendini..

Niye ki evliliklerde bir hata yapılıyor ve bunun ceremesini genellikle masum olan taraf ve sabiler çekiyor. Ben Çalışkan bir kadınım, fedakarım, çocuklarım ve ailem için didinir dururum. Evde 5 dakika oturmam. Şimdiye kadar yaptıklarımın karşılığı aldatılmak olacaksa, bunun ceremesinibans ceçocuklara çektirmez. Bu forumda da görmüyor muyuz boşanmış, anne evine sığamamış, 3 kuruş nafakayı almak için beş takla atan kadınları. Bu duruma düşmeyeceğimi söyledim ben. Bu paragöz olmak değil ki.. Ha adam kazanmıştır, mirastır haklısınız ama burda 15 senede alın teriyle yaptıklarımızdan söz ediyoruz. İşsiz kaldığı dönemlerde hiç uyumadan günlerce çeviri yapıp kirayı, faturaları ödediğim zamanlar oldu.. Hiçbir zaman bencillik yapmadım benim param demedim. Şimdi onun bencilliği yüzünden bu aşamaya gelirsek, suçlu ben mi olacağım??

ben size suçlusunuz demiyorum. ama karşı tarafın aldtamış olması adil olmayan bi mal paylaşımını gerektirmez.

Ya siz iyi misiniz??? Beraber kazandık diyorum. Algılarınızı açın lütfen. Adamın tek başına çalışıp kazandığı birşey yok.
İyiyim ben. Bütün forumu da okudum. Eşim iyi kazanıyor diyorsunuz tamam siz de bir miktar yardımcı olmuş olabilirsiniz. İki eviniz bir de lüks arabanız var bankada da paranız var Allah arttırsın ama siz verdiğinizden fazlasını istiyorsunuz bir ev bana bir ev çocuklara diyerek, kocam gitsin kendisine ev alsın geliri iyi diyorsunuz. Sizin de geliriniz iyi madem yasal paylaşım dışında bir şey istemiyorum deyin, kendinize bir hayat kurar evinizi arabanızı gene alabilirsiniz. Maddi mevzularla eşinizi tehdit etmenizin ne kadar ölümcül bir yanlış olduğunuzu görün istiyorum. Sevgiyi ve saygıyı tamamen bitirecek bir şey bu. Bu ülkede bir sürü şirket vergi kaçırmak için binlerce yöntem uyguluyorken bir insanın eşine mal mülk kaptırmaması da inanın çok kolay. Bunu da bilmemizi isterim.

:skandal:Bilemedim . Insanin fikri neyse zikri de o olur derler. Insan boyle bir seye kalkismazsa bile boyle cirkin bi ifadeyi agzina almamali seviyesizlik olmus bence! Ayrica erkeklerin kadinlari bu kadar asagilayici ifadelerle agizlarina almalarina da ayri bi gicik oldum. Yok gicirti yok patirdi . alacaksin bi islak odunu al sana bi kütürtü

Niye ki evliliklerde bir hata yapılıyor ve bunun ceremesini genellikle masum olan taraf ve sabitler çekiyor. Ben Çalışkan bir kadınım, fedakarım, çocuklarım ve ailem için didinir dururum. Evde 5 dakika oturmam. Şimdiye kadar yaptıklarımın karşılığı aldatılmak olacaksa, bunun ceremesinibans ceçocuklara çektirmez. Bu forumda da görmüyor muyuz boşanmış, anne evine sığamamış, 3 kuruş nafakayı almak için beş takla atan kadınları. Bu duruma düşmeyeceğimi söyledim ben. Bu paragöz olmak değil ki.. Ha adam kazanmıştır, mirastır haklısınız ama burda 15 senede alın teriyle yaptıklarımızdan söz ediyoruz. İşsiz kaldığı dönemlerde hiç uyumadan günlerce çeviri yapıp kirayı, faturaları ödediğim zamanlar oldu.. Hiçbir zaman bencillik yapmadım benim param demedim. Şimdi onun bencilliği yüzünden bu aşamaya gelirsek, suçlu ben mi olacağım??

Bence çok ayıp ediyorsunuz. :KK53: Sizin ya erkektir yapar diye dizinizi kırıp oturmanız lazım. (malum zengin filan ya hemen niye boşuyorsun bu kadarcık şeyden) ya da bir çöp bile almadan ceketinizi ve çocuklarınızı alıp çıkmanız lazım.
Yazık günah değil mi zavallı adama o paraları evleri başkalarıyla yeme hakkını elinden alıyorsunuz.. :işsiz:

Şu adam çalışmış etmiş kazanmış zihniyetini gerçekten anlamıyorum. Kaldı ki burda siz de çalışmışsınız ama
eğer bir kadın çalışmasaydı evlilik hayatı boyunca ev hanımı olsaydı çocuklarıyla beş parasız sokakta
kalmayı mı hak ediyor? Yıllarca bir adamla aile olmuşsun, yuvam de çocuklarım de sonra adam aldatınca
adamın malına göz diktin diye ayrı gayrı olsun parada malda mülkte.. Çok kadın işini bırakıp çocuğunu büyütüyor bakıcılara bırakmamak için bu adam için de yapılmış bir fedakarlık değil midir? Adam dışarda para kazanırken ne evin işine ne çocuğun bakımına yardımcı olmazken o parada ve o parayla alınan
mallarda kadının hakkı yok demek nasıl bir haksızlıktır? Üstelik aldatılma durumunda tazminat davası
bile açma hakkınız var. Bence en doğrusunu yapıyorsunuz. Eğer bir aldatma durumu varsa sizin kendinizi ve çocuklarınızı düşünmeniz en mantıklısı.. Neler var mahkemenin belirlediği 3 kuruş nafakayı
çocuğuna vermemek için kırk takla atan adamlarla doluyken ortalık kadından gururlu olması
beklenip enayilik yapması bekleniyor..

bu konuda cok haklisin!

bisey istemiyorum deseydin de donuna kadar al derlerdi

İyiyim ben. Bütün forumu da okudum. Eşim iyi kazanıyor diyorsunuz tamam siz de bir miktar yardımcı olmuş olabilirsiniz. İki eviniz bir de lüks arabanız var bankada da paranız var Allah arttırsın ama siz verdiğinizden fazlasını istiyorsunuz bir ev bana bir ev çocuklara diyerek, kocam gitsin kendisine ev alsın geliri iyi diyorsunuz. Sizin de geliriniz iyi madem yasal paylaşım dışında bir şey istemiyorum deyin, kendinize bir hayat kurar evinizi arabanızı gene alabilirsiniz. Maddi mevzularla eşinizi tehdit etmenizin ne kadar ölümcül bir yanlış olduğunuzu görün istiyorum. Sevgiyi ve saygıyı tamamen bitirecek bir şey bu. Bu ülkede bir sürü şirket vergi kaçırmak için binlerce yöntem uyguluyorken bir insanın eşine mal mülk kaptırmaması da inanın çok kolay. Bunu da bilmemizi isterim.
İşte anlamadığınız nokta bu. Ben 'bir miktar yardımcı' olmadım. Haftaiçi okulda çalıştım haftasonu özel ders verdim senelerce. Sonra eve geldim çocukların beslenmesinden tut, ütüsüne, eğitimine, doktor kontrolüne, kursuna kadar herşeyle ben ilgilendim. Yaşadığımız dört duvarları ben yuva yaptım. Sizin kadınlara bakış açınız alçaltıcı. Kadın çalışmasa bile ufak bir katkısı oldu gözüyle bakılamaz.

Bence o maili boşbulundu ve silmeyi unuttu. Demekki daha önceki aldatma kanıtları (olduysa) itina ile yok edilmiş. Daha önce böyle muhabbetler olmuş ki adam şimdide yazmış kocanıza.

Back