• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma teşebbüsü mü???

Boyle muhabbetlerin geyigi mi olur! Bu tarz muhabbetlere asla anlam veremiyorum midesizlik resmen geyigini yapmak bile iğrenç! Gerçeklik payi var mi bilemiyorum ama suphelenmekte haklisiniz. Bunu da ortaya cikarmanin bi yolu yok malesef. Ama siz de sacma bi yerden vurmussunuz ortaklikla ne alaka ne mana simdi? Keske baska tarzde tepki koysaydiniz

Çok kötü bir durum gerçekten, yani aldatılsan gözünle görsen en azından belirsizlik olmaz o derece kötü arafta kalmak :(

Geyik olduğunu farz edelim, karşıdaki adam sütü bozuksa da bu tür muhabbetleri herkesle yapamaz. Eşiniz malesef böyle bi rahatlık vermiş, hiçbirşey yapamıyorsa bile en azından kibarca kelimeleriyle mesafe koyabilirdi yakışanı budur.

Teşebbüsü bilmemem de zihniyet bozuk bi kere.

Böyle laflar eden ahlakı bozuk bir adamla, bir şey yapmayacak olsa bile aşık atıp onun seviyesinde muhabbet edebilen bir insan yarın bir gün "altta kalmamak" için sadakatsizliğe sapabilir.

Böyle bir durumda aldatma teşebbüsünden ziyade eşimin kişiliği ve ahlakı konusunda hayal kırıklığına uğramak canımı sıkardı sanırım.

Evet erkek ler arasinda boyle konusmalar oluyormus.. Esim insaat sektörunde calisiyor, bazen konulari anlatir onlar icin normal tabiki ... Siz boyle konularmi konursuyorsunuz dedim. Esimde oooo daha neler konusuyorlar der.. Kendisi konulara girmiyormus, oyle dedi bilmem artik :KK48:

Erleklerin boş boğazlığı işte..Eşiniz arkadaşının nabzına göre şerbet vermiş,erkekler arasında bu tür muhabbetler erkeklik şerefidir "kendilerince",katılmayanı direk light ilan ederler birde,tıpkı eşine yada sevgilisine çiçek alanla dalga geçtikleri gibi,cücük beyinliler...
Bu arada eşin o karakterde biri olsa şimdiye kadar yapardı heralde,boşyere huzurunu bozma.

Hadi o çapkın arkadaşla geyik yüzünden erkeler arasında senden iyi değilim ama idare eder yada senin kadar çapkın değilim imajı vermiş bu geyik olmuş diyelim.Ama burdan mı ayarlayalım yoksa oradan mı lafı kafama takıldı.Daha önce konusulmuş gibi geldi bana.Yapabiliyorsanız kaldıgı otel belli gizlice siz gidin yada çok güvendiğiniz birini oraya yönlendirebilirsiniz bence suç üstü ak mı kara mı çıkar.

Güvenin sarsılmış olabilir ama bence bu kadar tedirgin olma. Her zaman kendine güvenen bir kadın gibi davranmalısın. Maalesef erkekler birbirlerine kim daha erkek kim daha çapkın tarzı bu tür aralarında geyik yapıyor olabilir. Bence yapman gereken şey, en şık kıyafetini giyip eşini işine uğurlamak, uğurlarken de "beni ve çocuklarımızı asla üzmeyeceğini biliyorum, seni sabırsızlıkla bekliyorum" deyip bir öpücük kondurup eşini uğurlamak. Eşin de vicdanlıysa bu cümleden bir mana çıkarır artık.

sadece konunuzu okudum yorumlara bakamadım ama aklıma ilk önce, eşiniz buna fırsat vermese o adamın böyle konuşamayacağı geldi. belki de daha önce oldu?

güven çok kolay yıkılıyor. büyük konuşmayı sevmiyorum ama bu durum benim için dönülmez bir şey olurdu sanırım.

Geyik midir degil midir bilmem ama adam seyehat eden bir adam. Telefonu ortada bilmem ne diyorsunda o bi gecelik ayarlanan kadinlar kalkip mesaj atip arayacak degil. O gece yasanan orada kaliyor. Muneccim degilsen anlayamazsin zaten. Aldatmalar illa uzun soluklu olcak degil sevgili edinse yakalanmasi kolay olurdu. Ama tek gecede yasanmis bitmis seyi yakalamak şans işi.

burdan mı ayarlasam oraya gidince mi ayarlarız

Bu olmasaydı geyik olabilir derdim belki ama bu işi faaliyete dökmeye yönelik bir laf.
Ayrıca erkeklerin kadınlar üzerinden yaptıkları iğrenç geyiklerden(!) tam anlamıyla iğreniyorum.
Erkekler normal görüyor zaten bayanlarda da normal görenler duyuyorum ama yok bence hiç bir şekilde normal değil, mide bulandırıcı.
Ama "erkek" ya, yapmalı bu muhabbeti.

Boyle muhabbetlerin geyigi mi olur! Bu tarz muhabbetlere asla anlam veremiyorum midesizlik resmen geyigini yapmak bile iğrenç! Gerçeklik payi var mi bilemiyorum ama suphelenmekte haklisiniz. Bunu da ortaya cikarmanin bi yolu yok malesef. Ama siz de sacma bi yerden vurmussunuz ortaklikla ne alaka ne mana simdi? Keske baska tarzde tepki koysaydiniz
O an ne tepki vereceğimi bilemedim açıkçası... Hayatında nelerin değişebileceğini düşünmesini istedim..

Back