Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski eşin kendisini haklı çıkarmak için böyle konuşuyor. Sen yeni bir annesin tabikide bebeğinin sana en ihtiyaç duyduğu dönemde bebeğinle ilgileneceksin. Aldatmak yerine sana evde yardımcı olmayı deneseydi. Bir akşamda bebeği annesine yada bir bakıcıya bırakıp seninle ilgilenseydi çok mu zor ? Sorsanız hepsi adamın dibidir, adamlık öyle 2 dakikalık zevkinin düşünmek değil aileni düşünmektir. Senin vicdanın rahat olsun en doğrusunu yapmışsın boşanmakla. Sana psikolojik şiddet uygulamasına izin verme. Senin üzerinde baskı kurarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyoraldatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir
egosu yüksek psikolojik baskı yapmasına izin vermeyin hiç muhattap olmayın ne haddine hala böyle mesajlar atabiliyor boşanmışsınız hala hadsizce konuşmasını mı çekeceksiniz basit karakterliymiş 3 5 saatin peşine düşmüş ötesi mi var iyi yapmışsınız pişman olmayın bir kere yapan yine yapar.aldatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir
Asla değilsiniz... arkanıza bakmayın haklısınız ne derse desin aldatmanın haklı bir sebebi olamaz.. adam olsaydı deseydiki sen beni tatmin eden bir eş değilsin benim eşten beklentilerim farklı beklentilerimizi karşılayamayacaksak bitirelim bu ilişkiyi deyip gideydi o kadar adamsa... sallayın gitsin...acaba demiyorum ama bu söylediklerini duyunca ben sucluyum gibi hissetiriyor
Hem suçlu, hem güçlü. Yerinde olsam burda konu açmak için harcayacağım zamanda, tez elden onu yaptığı rezilliği ile ifşa ederdim. O düşünsün uğraşsın.Aldattı etti derdi sana niye kalsın ki. Rezil rüsva olup insan içine çıkacak hal bırakma.aldatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir