Nerede olduğunu uygulamadan gördüm oteli aradım faturayı aldımNasıl anladınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede olduğunu uygulamadan gördüm oteli aradım faturayı aldımNasıl anladınız?
Aynen öyle ama şerefsızce yaptı bunuYahu birşey yazmayayım dedim bu konuda çünkü üzgünsünüz , adam babanızın üzerine yürümüş, çocuğunu dövmüş, normal değilmiş ki siz gitti yıllarım gitti yıllarım diye ağlanıyorsunuz. Eski esiniz böyle birşey yaşamasaydı o saygisiz, şiddet yanlısı adamla ömrünüz cürüyecekti. Kurtuldunuz aslında farkında değilsiniz.
Tam da kendine yakışan şekliyle yapmış aslında.Aynen öyle ama şerefsızce yaptı bunu
Ora..uğruna .Tam da kendine yakışan şekliyle yapmış aslında.
İyi yapmışsın boşanmakla bir kere yapan tekrar yapar. Ayrıca için yani vicdanın rahat olsun senin önceliğin bebeğindir kocanın anlayışlı ve sabırlı olması gerekirdi sorun sende değil kafanı hiç takma bencealdatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir
Aldatmanın sebebimi oluyormuş deseydin ya seninde sole sole sorunların vardi ama ben baska adamin koynuna girmeyi tercih etmedim diye piskinlige bak iyi yapmissin bosanmaklaaldatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir
Aynen öyledir.utanmaz adamaldatıldım ve bir hafta içinde boşandım aldttıgı kişi günlük kadınlardan.şimdi bana gelmiş diyor ki gezmedik tozmadık(çalışıyorum bebegime bakılıyor akşam geldiğinde genelde bebekle ilgileniyorum hali ile) hep çocukla ilgilendin kendine bakmadın makyajlar yap dedim yapmadın vs vs sen daha bakımlı olsaydında ben başka kadına o anlamda gitmeseydim diyor.içim içimi yiyor neolursa olsun sonuçta aldatmışsın 3 saat 5 saat yada herneyse ne fark eder ben bunu ögrenmesem belkide bu alışkanşlık haline dönecekti bana hala pskolojik olarak baskı uyguluyor senın yuzunden diye sizcede bir erkegin aldatması ne olursa olsun şerefsizlii yüzünden değil midir
daha kendime dikkat edip güzel giyinmemişim cinsel anlamda yetmemişim hep çocukla ilgilenmişim .bana defalarca söyledi evet yap diye ama çalışıyorum zamanım da yoktu.
acaba demiyorum ama bu söylediklerini duyunca ben sucluyum gibi hissetiriyorBoşanmış bitmiş bir ilişki için neden acaba diyorsun acabası olmaz aldatmış adilik yapmış daha ne... sebebi olmaz bitti nokta.bebek için gerektiği kadar iletişim kur gerisini takma kurtulduğuna sevin önüne bak...
Kadın olmak bu ülkede çok zor erkekler maalesef herşeyi kadından bekliyor...
bende sabah bunu düşündüm hasta olsam sokaga atacaktı demekkihastalikta saglikta degil mi?
iyi gunde kotu gunde degilmiydi?
utanmadan yuzsuzce kendine baksaydin diyor.
Allah korusun demek ki hastalanip yataga dussen seni birakip baskasina baskasina gidecek kadar da karaktersiz.
biz kadinlar robot muyuz?
surekli bakimli guzel pozitif aktif olmak zorundamiyiz?
sen coooook iyi yapmissin sana gelip boyle seyler soylemesine izin verme sakin