Aldatma sayılır mı ? Başıma gelen bu olay hakkında yorumunuz nedir ?

Böyle bir ilişki böyle dengesiz bir adam yorucu değil mi? Evlenince sihirli değnek değmeyecek. En ufak tartışmada evden giden adam için yine onunlamı diye kendinizi yiyip bitireceksiniz.Şu kısa ömür için değmez.....

Kız aldatmış ama boşver, zaten hayatın yılan hikayesi olmuş, başkasını bulursun

Yaa bu erkekler neden böyle
Diğer kadın mutlaka kendisine takıktır, hastadır, saplantılıdır
Sizin erkeğinizse ondan kurtulamayan bir masumdur

Siz de inandınız mı

Etme bulma dünyası işte sen daha kocandan boşanmadan başkasını (bu aldatmak oluyor) sonra da o adam seni aldattı diye ühü ühü ağla yok ya

Ben konuyu ciddiye alamadım eğer gerçekse de siz evlilik veya sevgililikle uğraşmayın takılmalık yaşayın ilişkilerinizi çünkü gördüğüm tek şey aldatmak ve aldatılmak. Herkes birbirini aldatıyor mide bulandırıcı...

Bu adam beni sevmese o kadına karşı söyleyip beni savunur muydu ?
Heee heee çok seviyor
Maşallah, böyle basit şeyler için kadınlara küfreden, tatlış romantik adami birakma. Bir erkek kolay bulunmuyor.
Adamın ailesi annesi babası herkes biliyor benimle ciddi düşündüğünü. Hatta annesi telefonda uyarmıştı öbür kadından kurtul başına bela olacak diye.
ayrıca şunu diyen kaynana tüm kızların hayalidir
İki trip at, unut

Hiç bir şey olmasa bile beni yoran, acabalarla dolu iliskide olmak istemezdim.

Merhabalar erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz bana geçmişte olan kendisine takıntılı bir kadından bahsetti kendisinin onunla evlenmek istediğini ama onu sevmediğini istemediğini söylemişti.
Gerisini okumadım bile,erkek arkadasin kendi değerini arttırmak için diğer kadına b.k atmış.
Halbuki kadın gel dese ; kapısında yatmaya bile hazırdır kuvvetle muhtemel.
Genelde böyle konuşan erkekler ya yalan söylüyordur ya da abartiyordur.
Belki öyle bir kadın yoktur bile..
Bütün kadınlar bana hasta sendromu.
Şey de dedi mi ; "Kadın yemeden içmeden kesildi,kapıma dayanıp beni kacarmaya calisti"

Aklıma da şey geldi. Senin için yanlış benim için doğru olan bir şeyi yapıyorum cümlesinde sen evlisin eşini benimle aldatman yanlış,ama ben bekarım seni başkasıyla aldatmam doğru. Sana ders olsun demiş.

Aslinda ortada doğru olan hiç birşeyin olmaması dışında sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…