haklısınız artık bu konuyu kapatmam gerekiyor. artık sorup durmamam gerekiyor. aptal biri değilim. bende inanıyormuş gibi yaparken gerçekten kendimi de inandırmak istiyorum ki yeniden herşey eskisi gibi olsun çünkü gitmek istemiyorum.
ben şimdi burda onunla geçen 7 yılın yaşanmışlıkların iyi olduğunu söylesem bundan başka daha ne olsun denir. önceki açtığım 2 konu var onlar gündeme gelir. o yüzden anlatmak ya da buranın deyimiyle övmek mantıksız.
neyse bir daha konu açmayacağım, gereksizdi, özür dilerim herkesten. evde kendi kendime kafayı yemektense yazıyorum. ancak unutsam iyi olacak.
ben aynı olayın aile içinde yaşandığını da gördüm o da beni etkiliyor. o yüzden şans veriyorum benimde öyle olacak diye ani kararlar verip pişman olmak istemiyorum. benim babam anneme çok değer verirdi, yanımızda da sevgisini belli eder sarılır, iyi bir baba, iyi bir eşti. babam annemi öper, biz gülüşürdük. ve biz babamın telinde mesaj gördük, tam aklımız ermiyordu gidip anneme yetiştirdik. yalnız mısın, evde misin gibi mesajlar. tabi üzerine olaylar. annem affetti. şimdi diyorum affetmese daha mı iyiydi. kaç yıl oldu bak şuan hala iyi yoldaşlar. bunlar gözümün önünde, bunlarda rol olamaz.