Aynen vallahi Allah'tan gece uyanma huyu yok yoksa sen daha bu saatte ne yazıyosun diye başımın etini yer
Yeni topiğimizi gördün deme canım ordan devam edicez artık haberin olsun :)
benimki karisamaz bana, doverim ben adami
saka canim sirinlik yapiyorum kiyamiyo, ne çok uzuldu uyeligim içinbu taktik tutuyo benimkinde
Hehe öle yapıyom zatii adamı illallah ettirdimm
bakiyorum sen de benim gibi kocayi uyutup geliyosun
Aynen vallahi Allah'tan gece uyanma huyu yok yoksa sen daha bu saatte ne yazıyosun diye başımın etini yer
En iyisini yapıyosun canım aynen bende öleyimm :))
Kıyamam kız ben kocacımaa benimkide karışmaz bana
Arada bi tutuyo damarı hemen şu moda geçiyorum kıyamıyoo
heyecanla okudum birşey yazılır dieee aşkkkk olsun kızlar yaaaaa bu kadar mı umutsuz vaka bu durummmmm aydebuzzz kuşşşşşş ne komunu bebeğimm bir konum olsa hiç çare ararmıyım bennnn hani benim psikologlarım hani benim terapistlerimmmm hani dertlere deva verenlerimmm nerdesinizzz ayolllll niceeee ve aysu en çok sizden umutluydummm yazın bişeyelr bu arada maşalllah döktürmüşsünüz gece hepsi okunuyor emin olun yeni topic i de takip edicemm seviyorum sizi öpücükler :)
yiyo demekkı ne ala vallaa inişteye selam sevdım ben damadımızı :)
heyecanla okudum birşey yazılır dieee aşkkkk olsun kızlar yaaaaa bu kadar mı umutsuz vaka bu durummmmm aydebuzzz kuşşşşşş ne komunu bebeğimm bir konum olsa hiç çare ararmıyım bennnn hani benim psikologlarım hani benim terapistlerimmmm hani dertlere deva verenlerimmm nerdesinizzz ayolllll niceeee ve aysu en çok sizden umutluydummm yazın bişeyelr bu arada maşalllah döktürmüşsünüz gece hepsi okunuyor emin olun yeni topic i de takip edicemm seviyorum sizi öpücükler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?