Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kiii :)
ben geldim kiiii
hatunumm gelmişş ! şimdi nicegirl nerde diycektim yemin ederim. diğer kızlar da online gelirler şimdi.
bugün de geç kaldım kızlar. gece sizle konustukta sonra ve o merveli whatsapp konusmasını tekrar okuduktan sonra onur'a bir öfkeyle uayndım ki sormayın.
sürekli tersliyorum cevap vermiyorum olmaz artık arama diyorum vs. normalde bugün yüzyüze buluşup görüşücez sanıyodu ama hiç içimden gelmedi, tamamen farklı bi plan yaptım ve onunla buluşmadım. çok net reddettim. tabi mahvoldu kahroldu.
konuşmalarından halinden tavrından etkilenmemek zor ama gardımı sağlam tuttum. artık ne zaman yumuşayacak gibi olursam hemen acıp o merve ...nun mesajlarını okuycam. artık kıza karşı da iyi niyetli değilim. siz daha net görmemi sağladınız bazı seyleri.
neyse buluşmadık bugün ama bizimki durmuyo tabi sürekli nerdesin kimlesin vs vs hep bi bilgi alma telaşı, eve döndüğümü söylediğimde aldığım cevap ben dayanamadım yine evinin önünde bekliyorum.
evin önüne geldim ordaydı, gittim yanına çok geç olduğunu eve girmem gerektiğini söyledim, ama bu sefer çok zor dayandım yalan değil, resmen dişlerimi sıktım sert görünebilmek için.
biraz konuştuk ayaküstü, giderken; aysu o duvagı ben açıcam haberin olsun dedi baktım öyle anlamamış gibi, anladın işte dedi yemin ediyorum sana dedi o duvagı acan adam ben olucam dedi. ben de o kadar istiyosan gel düğünüme aç duvagı git damada bi sekilde izah ederiz içinde kalmasın dedim gülerek gittim yanından, bir kaldı anlatamamtamam tamam şaka diye bağırdım arkamı dönüp girdim eve.
bence sen kendın ögrendın ama yarım yamalak ögrendın halaa konuşuyorsun sevgılınle emın degılsın aldattıgından o açıdan kızı ara dedım netleşirdin hayatına bakardın
seni aldatan bu yazıları okudugun kişimi...????
uykum geld valla anlamadım ???
yok canım anladım ben seni o konuda sıkıntı yok. ben aslında hayatıma bakıyorum ama ne kadar sert olsak da kadınız işte insanın bi tarafı acaba ? diyo. ama oyle kalıyo işte boğazımda, daha önce hgiç yaşamadım, olduysa da hissetmedim. genelde en ufak süphede arkama bakmadığım için bu kadar net bi delille karsılaşmadım hiç. onun bu halini izlemek hoşuma gidiyo bu halini görmeliyim ben bunu hakettim o da bu duruma gelmeyi haketti
yok canım anladım ben seni o konuda sıkıntı yok. ben aslında hayatıma bakıyorum ama ne kadar sert olsak da kadınız işte insanın bi tarafı acaba ? diyo. ama oyle kalıyo işte boğazımda, daha önce hgiç yaşamadım, olduysa da hissetmedim. genelde en ufak süphede arkama bakmadığım için bu kadar net bi delille karsılaşmadım hiç. onun bu halini izlemek hoşuma gidiyo bu halini görmeliyim ben bunu hakettim o da bu duruma gelmeyi haketti
ben yaşadıgım için idmanlıyım :) umarım ıkımızde burdakı tüm kadınlarda bır daha yaşamaz
erkek arkadaşımda okuyor demişsin ya bir önceki sayfada
seni aldatan kişi o mu demek istedim :)
mazlumu getirin bana![]()
Ayy Allah iyiliğini versin yaa burda konuştuklarımızın hayalini kurmaktan uyku falan kalmıyo siz çok yaşayın emi
![]()