• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

Zaten defalarca aramış ve zile basmış ama bilerek cezalandırmak adına açmamış konu sahibi.
Evet malesef.. oyle bir hata yaptim
Allah aşkına neden adama dünyayı dar etmeye gayret ediyorsunuz..
bir yere gitme gidersen gelme gelirsen kedi gb paspas da uyursun olmadı branda gerer çadır yaparsın adına cezalandırma dersiniz eee siz bukadar cezaya karşı sevgi saygı kalmayacagınıda biliyor olmalı çok da yürekli olmalısınız .
siz arkadaşınızla görüşmezmisiniz dışarı çıkıp gezmezmisiniz
yazık elinizle sokaga itiyorsunuz adamı sonra da burdan acaba aldatılıyor muyum diye kuşku duyuyorsunuz?
biraz saygı
Kuskuyi disarda biraktigimdan oturu degil herseyi gizleyip sordugumda anlatmamasindan dolayı duyuyorum

Sokağa itiliyor diye de aldatması gerekmez diye düşünüyorum @mor delisi
Katiliyorum...

Kız konuyu görünce şok oldum bende senden ses çıkmıyor diye mesaj atmistim bu kız nereye kayboldu diye :KK43:(

Bence abartiyorsunuz insanlik hali is bazen uzun surdr2 bazen kisa annesinin evinde banyo yapmasıda normal
Isi surmemis.
Bugun öğrendim dogum gunum icin hazirlik yaptigi yere getirdi.
Konuştuk
Arkadasinin asker arkadasi gelmis. O yuzden gelcem diyip 1 bucuk saat sonra gelmis..

Keske banada soyleseydi ama illa boyle olduktan sonra mi anlatmasida.

Ayicigi bana almis ama hala musteri verdi diyr
Sonra ac ik lama yapti. Musterisi bunlari satiyormus.
Oyle iste kizlar. Vurma olayını hatirlamiyor. Herhalde uyku sersemi
Oldu

Aldatiyorsa ne yapmayi dusunuyorsun?
Esini birakcakmisin? Yoksa baba evine gidip gerimi doneceksin?
Okadar cok sey yasamissin birde ustune cocuk yapmissin ve esini birakmamak icin direniyorsun. Gercekten suphen dogruysa ne yapicaksin?
Yaşin cok ufakmis ve resmen kölelik icin gelin almislar boyle insanlarla yasamaya devammi edeceksin? Kardesim yasindasin gercekten uzuldum.

ne bıcım adam bu. sizinle konusması cok cirkin hep böyle mi davranıyor. ayrıca mesela ekmek almıs hamilesiniz sonucta sana almadım kendime aldım ne demek. hasbinallah ya. ittirip vurması falan, ananın evinde yaptım demesi falan. annenizi arayıp sordunuz mu gercekten orada mı yapmıs peki? bir de caldım acmadın arabada uyurum ne demek ya, biri kapıda olacak kapı calacak ben acmayacagım o da arabada yatacak:) komik. cilingir cagırır kapıyı acar :D en kötü arasın yani? ınanmadım ben pek. bana iki erkek biraz takılmaya cıkmıslar gibi geldi.

Konunuzu baştan sona okumaya çalıştım ilk önce aldatıyor dedim sonra yok sizi cezalandırdığını anladım benim eşimde bana kızsın asla telefonunu göstermez huylanıp daha çok kızayım diye hata sizde adam 8 defa aramış kapıya gelmiş kendi evine almamışsınız

Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
Dışarda yatma konusunda çok pasif kalmışsınız sanki

Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum

Back