- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Evet malesef.. oyle bir hata yaptimZaten defalarca aramış ve zile basmış ama bilerek cezalandırmak adına açmamış konu sahibi.
Kuskuyi disarda biraktigimdan oturu degil herseyi gizleyip sordugumda anlatmamasindan dolayı duyuyorumAllah aşkına neden adama dünyayı dar etmeye gayret ediyorsunuz..
bir yere gitme gidersen gelme gelirsen kedi gb paspas da uyursun olmadı branda gerer çadır yaparsın adına cezalandırma dersiniz eee siz bukadar cezaya karşı sevgi saygı kalmayacagınıda biliyor olmalı çok da yürekli olmalısınız .
siz arkadaşınızla görüşmezmisiniz dışarı çıkıp gezmezmisiniz
yazık elinizle sokaga itiyorsunuz adamı sonra da burdan acaba aldatılıyor muyum diye kuşku duyuyorsunuz?
biraz saygı
Katiliyorum...Sokağa itiliyor diye de aldatması gerekmez diye düşünüyorum @mor delisi
Kız konuyu görünce şok oldum bende senden ses çıkmıyor diye mesaj atmistim bu kız nereye kayboldu diye (
Isi surmemis.Bence abartiyorsunuz insanlik hali is bazen uzun surdr2 bazen kisa annesinin evinde banyo yapmasıda normal
Bugun öğrendim dogum gunum icin hazirlik yaptigi yere getirdi.
Konuştuk
Arkadasinin asker arkadasi gelmis. O yuzden gelcem diyip 1 bucuk saat sonra gelmis..
Keske banada soyleseydi ama illa boyle olduktan sonra mi anlatmasida.
Ayicigi bana almis ama hala musteri verdi diyr
Sonra ac ik lama yapti. Musterisi bunlari satiyormus.
Oyle iste kizlar. Vurma olayını hatirlamiyor. Herhalde uyku sersemi
Oldu