- 11 Aralık 2018
- 40.750
- 253.306
- 598
- Konu Sahibi kardelen135
Ben hiç kızı kocasından ayrıldı diye kalbine inen, felç geçiren, ölen ebeveyn görmedim. İnsanlar evlatlarını kaybediyor yine yaşamaya devam ediyor. Bu bahane artık eskimedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz fiziksel olarak da aldatmış yani? Ben sadece fotoğraf gönderme, telefonda görüşme vs. sanmıştım.….Çok sonra anladımki meğer o ara zaten kadınlara gidiyormuş.İhtiyacını gördüğü içinde gelip sarılarak vicdan yapıyordu heralde bana.Nerden baksanız rezil bi durumun içindeymişim…
Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacakÇok çirkef bir adam. Biran önce kurtulun.
Benim annem de sizin babanız gibi. En ufak bir olumsuzlukta yataklara düşer, sinir krizi geçirir, yillarcada başımıza kakar. Sorsan çocuklarının iyiliğini düşünüyor, ama o kadar büyük kötülük yapiyorki aslında. Ben artık kendimi anneme göre ayarlamayı bıraktım. Sizde bırakın. Adamın size yaptıklarını anlatın, böyle bir adamla yaşamak istemiyorum kararım kesin diyin. Adamın ailesini de boş verin hiç uğraşmayın. Allah yardımcıniz olsun. Biran önce rahatlarsıniz inşallah.
"Anne dalga mı geçiyorsun, adam beni aldatıyor mutlu değilim dayan diyorsun, beni dinlemiyorsun bile." diyebilirmissiniz demek ki. Demek istememişsiniz.Siz dalgamı geçiyorsunuz? Kafanızda kurduklarınızın hiçbiri doğru değil.Her mesajınız ay bu boşanmaz ayarında.Yazdıklarımı bile okumuyorsunuz.Konumdan çıkın başka kişilere saydırın
Ay benim kuzenim demiştiKoca lazım bana diyemiyorlar da..
Yooo adam sizin boşanmayacağınızı anladığı için çirkinleşti, bi rahatlık geldi çünkü, zaten ne var ne yok dökmüş içindekileri, saklamamış da. Ağa oğlum paşa oğlum diye büyütülen birini karısını aldattı diye rezil edemezsiniz, ona püüü rezil demezler, size kadınlık yapamadın derler, bak bu da sizin lafınız. Kızlar dediğiniz sokakta tonla, rezil etseniz ne etmeseniz ne, Ayşe Fatma gider, Asuman Neslihan gelir, siz de zaten bu yüzden boşanmıyorsunuz, siz baba evine gidip babayla, akraba komşu ile cebelleşirken adam bekar hayatına son hız akacak tabi.Konuyu yumuşattığımı hiç hatırlamıyorum.Herşeyi olduğu gibi anlattım ben.Asıl o benim artık ona eyvallah etmeyeceğimi anladığı için bu kadar çirkinleşti....Tüm kozlarını oynamaya çalıştı.Bişey yaparsan bende herkese herşeyi anlatırım diyor? İkna kabiliyeti yüksek sıfır mimikle profesyonel yalan söylediğini çok sonra anladım.Ben ona sana güvenmiyorum.Uygun zamanda bu işi bitireceğim dediğim için bu konuşma oldu.Bide o konuştuğu kızlara ulaşıp onu rezil etmemden çekiniyor.Bu ihtimali duyunca; sen huysuzsun sen kötüsün.sen benim kötülüğümü istersin.Hiç bana hürmet göstermedin.Sana hiç güvenmiyorum.fetöcü gibi fotoları tutup sakladın...Benim özelimi ne hakla alırsın! diyecek kadar adileşti.Çünkü hepsini evlenmeden önce yaptığını iddia ediyordu.Taaki bi videosunda yüzünde maskeyi görene kadar
Dedim defalarca kez dedim......kadın benle küstü.gurbette olmama rağmen haftalarca aramadı.aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda davrandı.Ben ilk öğrendiğimde ayrılmayarak hayatımın en büyük hatasını yaptım."Anne dalga mı geçiyorsun, adam beni aldatıyor mutlu değilim dayan diyorsun, beni dinlemiyorsun bile." diyebilirmissiniz demek ki. Demek istememişsiniz.
Dürüst insanlara bayılıyorum, bana böyle geldiler de itiraz mı ettim?Ay benim kuzenim demiştiBen kocasız yapamam, bundan sonra bulacağımın da garantisi yok en azından bildiğim herifle evli kalırım deyip devam etmişti evliliğine. Dürüstlüğünden dolayı tebrik ettik kendisini
![]()
Şimdi neden ayrılmıyorsunuz ? Ya da ayrılmak için neyi bekliyorsunuz ? Ya da ayrılmak için hangi adımları atıyorsunuz ?Dedim defalarca kez dedim......kadın benle küstü.gurbette olmama rağmen haftalarca aramadı.aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda davrandı.Ben ilk öğrendiğimde ayrılmayarak hayatımın en büyük hatasını yaptım.
Tamam sen hamile kalmadın, ailesi oğullarının ne mal olduğunu öğrenmelerini de istemiyorsun, aşağıdaki konuları da ben açtım. Psikologluk duruma düşmek, bu nasıl bir tabir demeye bile gerek duymuyorum. Allah dermansız dert vermesin, psikolojik destek almakta da sıkıntı yok.1.si ben hamile kalmadım!!! 2. Si ailesi bilsin diye bu konuyu açmadım.Umarım siz bigün psikologluk duruma düşmezsiniz.
Merhaba 5 haftalık gebeyim fakat istemediğim bi gebelikti bu.Bikaç doktor buldum.Biri biz ne kadarda olsa orda rahime zarar veriyoruz ve sonraki gebeliklerin düşük olabilir dedi...
Diğeride bi kağıt imzalatıyor ilerde rahimin alınmasına kadar, her türlü zararı kabul etmiş oluyorsun..Birde doktor ödemede fatura bile tutmuyor.Kürtajın aslında çok kolay olduğunu rahimle ilgili hiçbi sıkıntı yaşamadığını söyledi ama bu durum beni tedirgin etti açıkçası..Benim çocuğum yok ve eşimin beni aldattığını bildiğimden tekrar güvenemediğimden istemiyorum..İlerde ne olur onuda bilmiyorum.Aile baskısı yüzünden boşanırsan herşey daha kötü olur dedikleri için şuan ayrılamıyorumda.
Siz kürtaj sonrası ne gibi durumlar yaşadınız.Çok kanamanız ağrınız oldumu.Bikaç gün evde dinlenme gerekirmi
Rahime zarar verildiğini nasıl anlayacağız..
merhaba, kürtajdan sonra kanaması çok olan yada parça kalan arkadaşlar süreciniz nasıl oldu..Benimki gizli bir kürtaj olacak ve sonrasında kanama çok olursa yada başka bi aksilik bunu hastanedeki doktora nasıl açıklayabilirim.. Sizin çok kanamanız oldumu.Ne kadar sürdü.Bi doktor on dk lık işlem hiçbişey olmaz diyor.Diğeri ne kadarda olsa rahime zarar veriyoruz sonraki gebeliklerin düşük olabilir diyor.Korkuyorum biraz.Eşimin yakın bi tarihte beni aldattığını bildiğimden istemiyorum bu gebeliği.Lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Yalnız ailesine bizi barıştırsınlar diye konuşmayacağım ben...Oğullarının ne mal olduğunu anlasınlar diye herşeyi anlatacağım.Barışmak ihtimali dahi yok artık.ben 33 yaşında onun uçkuru ve ahlaksıZlığı yüzünden anne bile olamıyorum.Ucunda öleceğimi bilsem yinede benim için bitti.
Babanız bu kadar sinirli öfke kontrol sorunu var madem psikiyatriste gitti mi peki? İlaç kullanıyor mu? Eğer hayırsa ben sinirliyim şöyle böyle diye çevresinde ki insanlara hayatı dar eden biri için kendi hayatınızı lütfen yakmayın. Bekledikçe zorlaşacak ileride çok pişman olacaksınız. Babanız sadece kendini düşünerek bencillik ediyor o zaman sizde bencil olun biraz.Hayır tabiki... babam ablamın boşanmasını bi travma olarak gördüğü için ben bundan korkuyorum.Ve gerçekten felç geçirme riski var.Doktor benim yanımda bizzat söyledi bunu.Öyle herşeye üzülmicen stres yapmıcan diyerek.Babamda çıkarken kızım annen beni çok üzüyor ondan ben böyle oldum diyor...Sinirlenince bi anda düşünüyor.bilinç kaybı yaşıyor.Bunu yaşayınca ben acımı gömdüm içime.
Ama bu geceki konuşmadan sonra korkunç bi durumdayım.İlk defa bu kadar pervasızlaştı....Eskiden ben seni asla aldatmadım.asla cinsel anlamda aldatmadım diyordu.Şimdiyse herşeyi göze almış arsız bi adam var
o kadar üzüldüm ki sizeSadakat sorunu olan adam cinsellik olmadığı için aldattığını söyledi bugün.Ahh keşke dost tutsaymışım dedi.Ve bu adam zamanında benden özür dileyen ben seni aldatmadım diye yalan söyleyen, çiçek gönderip romantik sözler yazan bi adamdı.Bi insanın ne kadar korkunç olabileceğini görün.. ben şuan inanın kendimde değilim..Bu kadar pervasızlaşacağını düşünmemiştim.
Bir kere dersiniz anneniz umursamadıysa bir daha demez eşyanızı toplar gidersiniz ana baba evine. Ne yapacaklar eve mi almayacaklar? Felaket olup ne olacak, depremler mi olacak, dünya mı batacak. Senin zaten hayatın kaymış. Buna üzülüp hasta olacaklarsa da bir zahmet olsunlar. Sokaktaki hayvan değil onların evladısınız. Anneniz, babanız, siz dahil sadece düzenimiz bozulmasın, rahatımız bozulmasın derdindesiniz.Dedim defalarca kez dedim......kadın benle küstü.gurbette olmama rağmen haftalarca aramadı.aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda davrandı.Ben ilk öğrendiğimde ayrılmayarak hayatımın en büyük hatasını yaptım.
Bugün boşanma davasını açıyorsunuz o zaman. Hayırlı olur böylesi.Dedim defalarca kez dedim......kadın benle küstü.gurbette olmama rağmen haftalarca aramadı.aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda davrandı.Ben ilk öğrendiğimde ayrılmayarak hayatımın en büyük hatasını yaptım.
Açmayacak, bebeğini babasız mı doğursun, annesinin babasının kalbine iner. Bebek doğduktan sonra da babasız mı büyütsün bebeğini, annesinin babasının kalbine iner sonra.Bugün boşanma davasını açıyorsunuz o zaman. Hayırlı olur böylesi.
Ben anlamıyorum size ne iftirası atacak? Elinizde boy boy fotolar varmış zaten zorda kalırsanız açar gösterirsiniz herkese. Daha da inanmıyorlarsa işlerine gelmediği içindir üstelemenize gerek yok ki. Kayınvalidenizin tansiyon hastası olması ne alaka mesela? Onu eşiniz düşünsün kendi annesini o düşünmüyorsa siz ne yapabilirsiniz? Ayrıca çoğu yaşlı tansiyon hastasıdır zaten öyle hık diyince ölmezler. Biraz bu hastalık işlerini kendinize paravan yapmışsınız. Ayrılmak isteyen ayrılıyor kimseyi dinlemiyor. Madem öyle eşinize göz yumacaksınız bu adam değişmez kendi ağzıyla söylemiş zaten. Neyin inadını yaşıyorsunuz bu kadar. Bırakın kendi haline siz de evde kafanıza göre takılın başka bir tavsiye verilemiyor şu durumda.Daha önceki konumla bu aynımı? Zaten zor bi dönemdeyim bu gece ilk defa bazı sorunları konuşup artık bi sonuca varalım diye konuştum.Duyduklarım bunlar oldu.eş ailesinin inanıp inanmaması umrumdamı sanıyorsunuz, ? Sadece o bana iftira atıp herşeyi abartacağı için daha zor bi sürece gireceğim.Bu gece duyduklarımın şokundan dertleşmek istedim.Kötü ve işine gelince nasıl yalancı olduğunu biliyordumda...bu kadar korkunç pervasızlaşacağını düşünmemiştim.Ayrıca evet babam kalp hastası aynı zamanda.Her detayı aynı kelimelerle yazmak zorundamıyım..Yalan arıyorsanız burası yanlış yer.Siz benzer konuları görmekten rahatsız olduysanız okumazsınız olur biter.
Yok yok boşanacakmış, öyle diyor da biz anlamıyoruz. Hemen bugün boşanma davası açar çünkü artık bir saniye bile evli kalmak istemiyormuş.Açmayacak, bebeğini babasız mı doğursun, annesinin babasının kalbine iner. Bebek doğduktan sonra da babasız mı büyütsün bebeğini, annesinin babasının kalbine iner sonra.
Sadece kocası pişman olsun, ona mum olsun istiyor, başka hiçbişey yapmayacak. Yapacak olan burada laf yetiştirip haklılık ispatına girmez.