- 12 Mart 2021
- 2.155
- 4.051
- 83
- Konu Sahibi kardelen135
Kardelen tabiki seni kötüleyecek. Eşlerimiz aldatınca hep bizi kötüledi. Ben hiç ben ş.rfsizim, ayrılıp gitmeyi g.tüm yemedi, herkes benimle ilgilensin istedim, erkeklik gururum okşandı, konfor alanınımı bozmamak için ihanet edecek kadar küçüldüm vs. diyen birini hiç duymadım. Varsa yoksa karısını kötüleme derdindeler. Sen anneden babadan sorumlu değilsin. Yoluna bak. Elindeki herşeyi kullan. Dava dosyasına girsin msjlarını silme, sen kötü birşey söyleme. Davanı aç. Babanda ayılıp bayılabilir,sinir krizi de geçirebilir. Önemli olan sen neyin içindesin bunu bir görsünler. Sence problem babanın ailenin zor olması mı? Senin yaşadıkların mı? Önce ben demeden hiç birşeyi başaramazsın. Eşinin ailesini sil gitsin. Daha neyi anlatma derdindesin. Eşinde konuşsun dursun, istediğini söylesin. Hatta gitsin o insanla evlensin. Çünkü evli barklı adamların altına yatan kadınlara layık öyleleri.Bana diyorki sen benim kötü halimi görmemişsin daha.Kötü yüzümü görürsün...Bende herkese herşeyi anlatcam diyor.
Herşeyden kastı, görümcemi sevmediğimi biliyor.Zaten ailemi sevmiyordu...zaten sizi sevmiyordu diye ailesine kötüleyecek.
Sonra cinsellikten dem vurup zaten anlaşamıyorduk bi hayatımız yoktu.kavga edince kapıları çarpıyordu diye iyice beni kötüleyecek.... Bugün ilk defa haklı olduğum halde ondan korktum.
Çünkü o imajı çizilmesin diye herşeyi yapar.!