Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..

Elbette ki hayır

Ama öyle bir yazmışsınız ki çocukların yanında
eşlerin tamamen kendilerini soyutması gerektiği gibi anlaşılıyor...

kendınızı soyutlayın dıye bırsey yazmadım sız neden oyle anladınız bılemedım neyse demek ıstedıgımı konu sahıbı anlamıs zaten sorun yok:)

Buda bizim sinavimiz..muhakkak Allah bunun mukafatini fazlasiyla verecek bize..
Eger bir konu acacak olsaydim hic eksiksiz ayni cumleleri kullanirdim..seni oyle cok iyi anliyorumki..
benim esimin biraz daha fazla kotu aliskanliklari vardi:gec saatlere kdr kahve yerinde,bazen barlarda,hergun icer,hatta son yillarda uyusturucu bile alirdi.
ama aldatma konusunu duyunca ayrildim..neyse cok uyras caba sonucu baristik..1 sene olacak..en son 4 ay once buraya yazdim icimdeki aciyi..
esim hala icmiyor,hala evine,cocuklarina bagli,bana bagli..hatta dahada duzeldi..
bu sene kendiliginden oruc bile tuttu,ki hayatinda cumaya bile gitmemis birisi..evimdeki manevi huzuru atmosferi anlatamam..bana soz verdi,umreye goturecegim diye..
daha once olsaydi belkide esim icin, yuvam icin 4.4luk derdim..
kiziyorum ona, mutlu aile olabilmek icin,ozlemini cektigim huzuru bulabilmek icin bunlarmi olmaliydi diye..
ayni senin yazdigin gibi ben herseye ragmen guzel davrandikca daha cok ezildigini hisediyorum..
ama icimdeki korku,kusku sanirim hic bitmeyecek..kanadim kirildi,sanki ufacik birsey o yaraya dokunuyor ve aciyor..
zoraki maske takiyorum cocuklarim mutsuzlugumu anlamasin babalarina kinlenmesinler diye..
aceba daha cokmu yeni,aceba zamanla hersey eskiye donermi bilmiyorum..bu sekilde yasamak bana cok aci..
bende aynen onun cabasini,degisimlerini gorunce icim geri isiniyor ona karsi..ama sevgi gosteremiyorum artik,icimden gelmiyor..
ne uyurken sarilabiliyorum,ne msj atabiliyorum eskisi gibi..aceba guvenimi saglayana kadar,geri sevgimi kazanana kadarmi bu degisimi..
aceba ozluyormu eski hayatini,geri donecekmi..
Dualarimizi hic eksik etmeyelim..cunku eminimki dualar sayesinde hakkimizda hayirlisi ne ise o sekilde gelisiyor hayatimiz..
Allah yardimcin olsun,ayni durumdada olsam,aceba dogru secimmi yaptim diye surekli soruyorda olsam icimden gelen ses: herkes bi sansi hak ediyor,ilerde keskelerimiz olmamasi icin en dogru karari verdigimizden eminim..

slm canim sen yne guclumussun.ben tam aldatildigimi ispatlayamasamda hayati zindan ettim ona.ben oyle bir karektere sahibimki oyle bir pislik yaptigi an biter benim icin koynuma kopek alirim daha iyi.baska kadinla isi pisirmeye beyni varsa sonuclarinada katlanir senin esin icin demiyorum benim esim allah korusun boyle birsey yaparsa diye.ne eskisi gibi olurdu benim icin tiksinir igrenirdim ondan.bu benim karekterim ama degismem.benim 1 oglum karnimda 2 var.ama benim esim bana bu son olayda dedigi senin bana yapmadigini ben niye sana yapayim dedi had insallah diyelim.yani yapmis diyelim benim gozumde esimde degil ozaman.zaten o nefretle dusman gibi olurduk herhalde.bu yuzden allah kimseyi sasirtmasin.hele benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…