aldatilmak

Aynı konuyu açan bir erkek olsaydı ona da pismansa daha yapmıyorsa karını affet yuvan bozulmasın der miydin?
Erkeklerin %90 ı aldatıyor malesef.. O insanla afedersinz aynı yatağa girmek çok zordur eminm ( yaşamış biri olarak) ama burdan boşan demek kolay. Konu sahibine yapıcı msjlar atın boşan deyip çekilmeyin . Eminim kolay olsa buraya yazmazdı zaten

Iyi ki kadınların % 90 i ve konu sahibi sizin gibi düşünmüyor

Nolur kendinizi suçlamayın sizde bir hata yok insanlara ikinci bir şans verilmesine her zaman taraftar olsam da aldatma konusunda böyle düşünmüyorum. Sizi aptal yerine koyduğunu düşünmeyin çünkü siz iyi niyetle güzel bir anne ve ev hanımı olmuşsunuz sadece,bilemezdiniz... Yuvaların bozulduğunu duyduğumda inanın içim sıkılıyor fakat bunu defalarca yapmış bir de eve gelip o elleriyle evladına dokundu belki. Acı çok acı ama kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak yavrunuzu sağlıklı bi ortamda en iyi şekilde büyüteceğinizden eminim. Ne yaparsanız nasıl karar alırsanız alın yaşamadan bilemeyeceğim için bunları söyleyebiliyorum. Allah evladınıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Size de yardım etsin. Dualarımla

çok üzücü ,bebeğiniz için güçlü olmaya çalışın adi adam.

O sürünür siz de görürsünüz, hic üzülmeyin, annesiniz siz, oglunuz icin ayakta duracaksiniz.

cok sagol benide o kahrediyor ya cocuguma dokundu.bana dokundu midem alt ust oluyor bana guc versin.rabbim ve Kizlar ceketimi alip cikacam bu evden hicbir kadin bunlari yasamasin yasatmasin rabbim

Birçok hatanın affı olabilir.. Ama ihanetin olmamalı!
Bikere insanın midesi kaldırmaz..
Ayrıca erkeklerin %90'ı aldatıyor diye 'he' mi demeliyiz? Adam olacak aldatmıcak..

Istesemde geri adim atamam ki onursuz yasamaktansa aci cekmeye raziyim kizlar neden hala yuregim aciyor ki uzulmemem gerekmezmiydi sevinmem gerekirdi

Evet cok.dogru onu affetmek hadi yine yap sana ikinci firsati veriyorum demek olur ben sadece ettigi yanina kalmasin ne kaybettigini anlayip hergun kahrolsun istiyorum

Çocuğu acele etmekle alakası yok aldatmaya meyilli ruhlar için ..
Üzülmeyin nolur
Tabiki yanına kalmaz
Bu dünyada olmasa da diğer dünyada daha büyük mahkemede verir hesabını

Seni yeniden bekleyen bir hayat var ve ayaklarının üzerinde durabiliyorsun sukret. Herşey daha da güzel olacak emin ol sadece inan ve kendin ve bebegin için yasa. Biz kadınlar isteyince herşeyi basaririz unutma

allaha sığın duayı hiç bırakma ve evde çok oturuğp karalar bağlamamaya çalış ve psikolojik tedavi al
güçlendiğini göreceksin :)

Vicdani baska yerlerine kacmis ac gozlu olunca allahtan peygamberden korkmayinca boyle yapiyor demek ki ben nelere katlandigimi anlatsam surda kizlar bana salak der gecersiniz ben cok salak bi insanim bu kadar aptal olabilir mi bir insan siz soyleyin
canım bu aptallık değil inan iyi niyetinden her şey rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın umarım düzelir bu durum demek istiyorum çünkü ortada bir yavrucak var yazık günah ona bir şey sormak istiyorum size buna anlatırken pişmanlığını dile getirip mi anlattı yoksa ben artık bu şekilde yapamıyorum bunlara bunları yaptım boşanmak istiyorum diye anlattı yani pişman olup anlatıp bir daha yapmamak adına mı yoksa boşanmak için mi

Boşanmaya kararlısın ama yaptığı yanına kalmasın istiyosan yapacağın en iyi şey ona üzüldüğünü hissettirme. Umursama yanındayken bile o yokmuş gibi davran. Yeni kuracağın hayata odaklan. Ve Güçlü ol bebeğin için. herşey güllük gülistanlık olmayacak boşandıktan sonra zorluklar olcak ama daha az üzülürsün emin ol. Allah yardımcın olsn cnm

Yanina kalmaz tabi ki ama nezaman sen gorurmusun senin canin yanmis simdi daha taze acin belkide insallah ondan uzakta guzel bir hayat kurarsin bosanma karrarin tabiki cok yerinde bi karar

Allah yardimcin olsun baska ne diyebilirim bilmiyorum.Ama lutfen onun cani yansin pisman olsun diue beklentiye girme bu canini daha cok yakar.Umitlerin her gecen gun yeniden tukenir.Hic birsey olmuyor onlara malesef olsaydi benimkine olurdu.Ben yandigimla kaldim o ise hala metresiyle hayat ona guzel.22 aylik oglum babasini hic tanimadi .Cok beddua ettim ona ama bakiyorumda hersey ayni neymis ahirete kalirmis.
Ben bu dunyada gormedikten sonra ne onemi var o butun hayatini mutlu gecirsin ben uzuldugumle kalayim..Elimde olsa keske icimden sokup atabilsem.Canim yanmasa ama olmuyor

Ilahi adalet elbet yerinibulur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…