aldatilmak

ben ona.karsi cok iyiymisim cok durustmusum bunca zaman vicdan azabi cekiyormus bu yuzden soylemis vicdanini rahatlatmak icin ve benim affedecegimi saniyor Bosanmak isteDigimi soyledim hatta beni once dini olarak bosa dedim ama yapmayacam diyor suan zaten sadece tayinimin cikmasini bekliyorum hicbir sekilde yuzyuze bile gelmiyorum onunla ama uzuluyorum iste sindiremiyorim bir turlu belki zamanla. Gecer en.cokta yavruma uzuluyorum onun gunahi ne

Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah. Ama sen bunca sene hiç mi farketmez. Yada farkettin de eşine mi konduramadın. Ahh bu erkekler hep daha fazlasını istiyorlar

Yaw hayat kadini diyor gururlu bir kadin affetmez nedemek ya senin gul gibi karin hersey yapsin sen disarda doyur karnini doymaz o kolay.allah sana guc versin kimse vazgecilmez degil ben de evlenip ayrildim basta zor sonra alisiyorsun.

allahım yanına asla bırakmasın.. sizi uzdugu hergunun acısını kat kat cıkarsın ondan..ve onun gibi tum erkeklerden..kadınların su erkek milleti icin agladıgı.uzuldugu yeter artık..

elbette yanına kalmaz bundan emin ol .ilahi adalet er ya da geç tecelli eder.bekle ve gör.sabret bi an önce kendini topla.

dimdik,güçlü ve mutlu dur.bu onu kahreder.melankolik olma bağrına taş bas.ama dönme.

bir kez yapan yine yapar.ki defalarca yapmış diyorsun.

en çok canı yakanda o asla yapmaz demelerimiz.... bu dünya etme bulma dünya . kafana bile takma derim

Kaderin kilo ve guzellikle alakasi olmaz..ayrica dunyada aldatilan kadinlarin cogu fizik ve yuz olarak guzel kadinlar.

konuya gelirsek Allah yardimcin olsun dikkat ette kocandan hastalik bulasmis olmasin

Canim hala devam ediyor mu yoksa pişman mı? Eğer pişmansa bi şans daha vermeye değer.. Çok zor gerçekten ama ewlilik ha deyinca boşanılmıyor..
Senin eşin seni HAYAT KADINLARIYLA aldatsaydı , yanına gelip bir gözyaşını dökse affedersin sen .
Yuva kolay kurulmuyor ama bu kesinlikle affedilecek birşey değil .

O... fff noktalara gerekli aciklamayi yuregin doldursun arkadasim hayat kadiniyla yatip senle yatmadigina dua et kendini nasil hissedecegini ben bile tahmin edemezdim o birliktelik ardindan gelen bu itiraftan sonra orda prim yapmissin, 2. Biraz canin yanacak ama buyumek ve anne olmk lismek icin gerkli malrsef bazen sen evladina yansit askini aman diyim boslama evladini allah onu oyle bir yakacak ki ve bunu sana gosterecek ama sen o zaman aciyamayacaksin bile o kadar duygularin bitmis ve mutlu bi yuva kurmus olacaksin hiiic merak etme cnm yaa

Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana
Tabi ki yanına kalmaz, ilahi adalet var. Yaşlandığında o kadınlar mı merhamet edip bakacak ona.. Ne büyük hata etmiş. Ne güzel işin de var demek tayin bekliyorsun. İşine çocuğuna sarıl dimdik dur. Allah yardımcın olsun, kimsenin ahı kimsenin yanına kalmaz.

Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana
Off canimm Allah sabir versin, sen ve bebegin mazlumsunuz. Mazlumun ahi cikar merak etme. Simdi biraz aci cekiyorsun belki ama inaniyorum ki bir sure sonra sizin icin her sey guzel olacak ve hayirli birisi karsina cikacak. Allaha sigin

Bu erkekler ne istiyor anlamıyorum canim inan cok üzüldüm Alllah bayanlara güç versin anne olmak kadin olmak ne zor şeymiş. Yavrundan güç al dualarim seninle...

Hep söyluyorum bi insana yapılacak en buyuk adilik aldatmaktır...Ve hıckımseye guvenmemek gerektıgını de bunu yasayınca ögrenıyorsun..allah dusmanımın basına vermesın,insallah herkes bedelını oder..

Bu onun yanina ne bu dunyada kalir nede oteki dunyada adi herif.sen hic canini skma cnm o bunu yaptiktn snra hayati boyunca mutlu olamaz.8 yillik flort 3 yillik evlilik.nasil bi gecelk bi kadina degstrlr ya benim aklim almiyor.ben gercektn anlamrum bu erkekleri.sen onun icin canini verrsn o yine sokaktaki pislige bakar.ben bekarim ve bunlari duydkca inann erkeklere guvenim sifir.Allah ii insanlar cikarsin karsimiza..bebek dunyanin en guzel varligi.cocuklari okdr cok seviyorumki.onun o cennet kokusundan benim yerimede koklayin.bence iyki olmus.sizi hayatta tuatacak.onun icin yasayacgnz bi varlik var artk.Rabbim onu size hayirli evlat etsin.uzulme insallah bu gunlerde gececek

kalmaz güzelim ben etrafımda bu gibi olaylar yaşayan insanların hep yanına kalmadığını gördüm.Ne bu hayatta ne diğer tarafta yanına kalmaz.Temiz kalbine sağlık Allah karşına geçirip de kendi ağızıyla anlattırmış.Sen kendine daha temiz bir yol çiz ve bebeğini hata olarak görme.o seni asla terketmeyecek tek evlat.Onun varlığının elbette sebepleri var.Herşey umarım daha güzel olur ayaklarının üzerine bas ve başın dimdik olsun.Kısacık hayatta seni üzen ne varsa herşeyi sil....Hiç bir kadın ağlatılmayı hak etmiyor...

Canm tabiki yanina kalmaz.sonuçta zina yapmis.e zinada en büyük günahlardan.allah ona layikini verir merak etme .üzüldüm.sen onun çocuğunu doğurmak üzere hamilelik donemi sanci çekerken o keyif peşinde.

kesinlikle yanına kalmaz..sen güçlü ol..oğluna sarıl..Rabbim sabır versin sana umarım hemen unutursun..

çirkin ve kilolu kadınlar da aldatılmayı haketmiyor arkadaşım.
aldatılmanın haklı bi yanı yok.
rabbim yardımcın olsun.

X