aldatilmak

Hic uzulme bile arkadasim. Sakin. Birak ciksin hayatindan gitsin orda burda gezsin. Sen kendine yeni bir hayat kurmaya bak. Sen yalniz degilsin bir cok boyle kadin var. Kendini bitirme sakin.

Birak gitsin, goreceksin geri donecek cunku boyle bir yuva nerde bulacak? Donecek ama sen cok baska yerlerde olacaksin.
Dimdik dur ayakta. Boyle sacma sapan bisey icin hic goz yasi dokme sakin.

Istesemde geri adim atamam ki onursuz yasamaktansa aci cekmeye raziyim kizlar neden hala yuregim aciyor ki uzulmemem gerekmezmiydi sevinmem gerekirdi

Elbette hayal kırıklığının verdiği bir üzüntü olacak ama bu hala kocanı sevmeye devam edeceğin anlamına gelmez. Emin ol affetsen de mutlu olamazsın. Çok güçlü ol evladın için. Yeni bir ev, yeni kıyafetler, yeni saç stili, yeni bir düşünce ve hayaller...Çok mutlu olacaksın emin ol buna ve inan...Allahın adeleti tecelli eder güven ona...Hadi bismillah de ve yeni hayatına sıkı sarıl...o kişi içinde tek damla gözyaşı dökme artık...hadi gülümse...

Allahım ıslah et. Ya nasıl bişeydir bu nasıl bi midedir. Söyşülicek hiçççç birşey bulamıyor. Allah Yâr ve yardımcın olsun ne diyeyim. İçinde hiç acımasın evladın için ayakta kal.. :/

Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana
ilk şok zamanı geçtikten sonra zaten herşey yavaş yavaş geçecek merak etmeyin, vicdan mı varmış onda da kaldırmamış midesiz pislik kusura bakmayın sonuçta çocuğunuzun babası ama siz siz olun taviz vermeyin bırakın gitsin evladınız var sizin o sizin herşeyiniz güçlü olun bırakın allaha havale edin onu. ve şöyle birşey var yanına kalmayacak allah hem bu dünyada hemde öbür dünyada çektirecek ona ve siz bunu göreceksiniz. yakanızdan olsun allah ta size sabrın en büyüğünü nasip etsin inşallah...

Kizlar merak edenler icin yaziyorum bosandim cok zor gunler yasadim hala yasiyorum ama rabbime sarildim sarilmaya devam maddi manevi tazminat davasi actim nafakayi yuksek tutarda tuttum ama maddi tazminati kazanamadim manevi tazminat verildi evladim bende ama hala tazminati alamadim oglumla ailemin oldugu sehire yerlestik ev tuttuk yeni bir hayata basladik ama canim hala yaniyor o adam icin degil tabi ki emeklerime uzuluyorum sadece ve oglum baba diyip duruyor bu durum cok zor ama buyusun anlayacak. 2 ayda bir cocugu görüyor ondanda cok kotu oluyor evladim o pislige bisey oldugu yok hala ayni pislige devam sasirmadim ama biliyorum birgun pisman olacak belki yarina ama yanina kalmayacak ama kizlar asla ikinci kez evlenmeyi dusunmuyorum erkeklerden midem bulaniyor

ayaklarının üzerinde durup bana hiç birşey olmaz deyip kök söktüren kadınları seviyorum ben ya bravo size gerçekten

Çok takdir ettim sizi,inan zamanla acın geçecek...boşanmayıp yıllarca ezileceğine,psikolojini bozacağına,böyle çocuğuna daha mutlu daha iyi bir anne olacaksın...inş burda aldatılıp eşinden şiddet görüp,ama çocuğum var deyip bu bahanenin arkasına sığınan kadınlara örnek olursun...

Evet kizlar rabbimin,adaleti iste cocugu gorme bahanesiyle benimle konuşmaya calisan ama yuz bulamadigi icin mesaj atan adama bakin,simdi her halti yemeye yuz bulmustun ama pismanmis yuvasini yeniden kurtarmak istiyormus bana bisey soylemeyede cesareti yokmuş cok ozlemis eski gunlerini bak sen bu nasil istir ya nasil,bir yuzsuzluktur kizlar inanin 1 yil oldu bosanali cok aci cektim cok canim yandı hala arada yanar ama rabbime sigindim yanlis bisey yapmadan yaşamaya calistim kendimi,sevdim oglumu sevdim sporumuda yaptim tas gibide oldum cok kilolu degildim zaten ama bildigin citir oldun diyolar neyse ne diyecem siz sabirli olunca Allah herseyi gösteriyor ama samimi ama icten ve biseyi daha anladim Allahi il k sıraya koyunca hicbisey kotu gitmiyor o sizi hic birakmiyor siz birakiyosunuz ama o birakmiyor affedecekmiyim diyosunuz tabikide asla affetmeyecem biz kadinlar oyle gucluyuz ki yeter ki inanalim

Aldatılmak senin acizliğin değil aldatmak onun karaktersizliği. Bir kere aldatan malesef ki hep aldatır. Zaten defalarca aldatmış. Güçlü olun. Zaten aklı başında mesleği elinde olan bir kadınsınız. Oğlunuza aslanlar gibi bakarsınız.
Edit: boşanmışsınız bile. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum size

X