aldatilmak

mutsuzcnn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
14
11
Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana

Ama bilemezdim ki keske dediginiz gibi baba olmasalar Ama bu insanlar hep sansli hep istedikleri oluyor hayatta detaya Girmeye hic gerek yok kizlar bu insanin yanina kalir mi

Allah yardimcin olsun. Çok zor ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür çalışıyorsun kendi ayakların üstünde durabiliyorsun. Kendine de Çocuğuna da bakabilirsin. Bu hayatta herkesin sınavı farklı kocan da nefsi ile imtihan oLMS ve ne yazikki zayıf çıkmış. Cokkkkkk cokkkkkk pişman olacak. Basını duvardan duvara vuracak ama bu affedilelebilir bir durum değil. Allah yardimcin olsun canım.. sabırlı ol, güçlü ol...

Canim hala devam ediyor mu yoksa pişman mı? Eğer pişmansa bi şans daha vermeye değer.. Çok zor gerçekten ama ewlilik ha deyinca boşanılmıyor..

Yanına kalmaz merak etme bu dünyada hesabı sorulmaz ise öbür dünyada mutlaka sorulur.

Ilahı adalete güven ve bir an önce bu iğrenç insanı bırak.

Allah yardimcin olsun.

Kotu bu durum ama Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Demek ki bu yukun de altindan kalkabilirsin insan olarak.
En kisa zamanda kendini toparla, bu da gececek.
Aldatilmayi hele defalarca aldatilmayi kimse haketmez.

Bence kimsenin yaptığı kimsenin yanına kâr kalmaz.. Öyle bi zaman gelir ki önüne seriliverir, yaptığının bedelini öder er veya geç..

Lütfen güçlü olun.. Dünyalar güzeli bi evladınız var.. Allah onu size bağışlasın.. Şanslınız çünkü evladınız sizin yaşam kaynağınız olucak.. Yeni hayatınızda musmutluuu olun inşaAllah..

Yasam21 cok sagol destegin rabbim hicbir kadina bunlari yasatmasin cok uzuluyorum emeklerime yillarima fedakarliklarima yanina kalmasin istiyorum sadece inanin 28 yasimdayim kendimi 60 gibi hissediyorum cok sizliyor yuregim cok zor bisey anlatilmaz

Ya o hatları yerken vicdanı nerdeymiş acaba. Pislik insan. Bu adamlar neden böyle ya. Gerçekten çok sinirlendim. Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda.

Yok bu pislikleri biraktigini soyluyor ama onemli degil yine yapar ve ben bu insana nasil guvenebilirim ki artik nasil bir sans daha verebilirim kendimede cocugumada yapmam bu kotulugu ondan midem bulaniyor yapmaya devam etse ne fark eder yapmasa ne fark eder beni aptal yerine koydu ya bana cesaret verin kizlar aranizda bosanan kimse var mi hep cocuk icin.dedim ama artik affedilir bir yani yok cocukta bir yere kadar kabusta gibiyim

Vicdani baska yerlerine kacmis ac gozlu olunca allahtan peygamberden korkmayinca boyle yapiyor demek ki ben nelere katlandigimi anlatsam surda kizlar bana salak der gecersiniz ben cok salak bi insanim bu kadar aptal olabilir mi bir insan siz soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…