- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
Canim hala devam ediyor mu yoksa pişman mı? Eğer pişmansa bi şans daha vermeye değer.. Çok zor gerçekten ama ewlilik ha deyinca boşanılmıyor..
Istesemde geri adim atamam ki onursuz yasamaktansa aci cekmeye raziyim kizlar neden hala yuregim aciyor ki uzulmemem gerekmezmiydi sevinmem gerekirdi
ilk şok zamanı geçtikten sonra zaten herşey yavaş yavaş geçecek merak etmeyin, vicdan mı varmış onda da kaldırmamış midesiz pislik kusura bakmayın sonuçta çocuğunuzun babası ama siz siz olun taviz vermeyin bırakın gitsin evladınız var sizin o sizin herşeyiniz güçlü olun bırakın allaha havale edin onu. ve şöyle birşey var yanına kalmayacak allah hem bu dünyada hemde öbür dünyada çektirecek ona ve siz bunu göreceksiniz. yakanızdan olsun allah ta size sabrın en büyüğünü nasip etsin inşallah...Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana