- 23 Ağustos 2012
- 49.694
- 230.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerin %90 ı aldatıyor malesef.. O insanla afedersinz aynı yatağa girmek çok zordur eminm ( yaşamış biri olarak) ama burdan boşan demek kolay. Konu sahibine yapıcı msjlar atın boşan deyip çekilmeyin . Eminim kolay olsa buraya yazmazdı zatenAynı konuyu açan bir erkek olsaydı ona da pismansa daha yapmıyorsa karını affet yuvan bozulmasın der miydin?
Iyi ki kadınların % 90 i ve konu sahibi sizin gibi düşünmüyorErkeklerin %90 ı aldatıyor malesef.. O insanla afedersinz aynı yatağa girmek çok zordur eminm ( yaşamış biri olarak) ama burdan boşan demek kolay. Konu sahibine yapıcı msjlar atın boşan deyip çekilmeyin . Eminim kolay olsa buraya yazmazdı zaten
çok üzücü ,bebeğiniz için güçlü olmaya çalışın adi adam.Merhabalar arkadaslar canimin acisindan yazmak istedim o kadar yaniyor ki canim 8 yillik flort 3yillik evliligi olan bir insandim esimle evlendikten sonra onun yasadigi sehire tayinimi aldim geldim ve evlenir evlenmez hamile kalmak gibi bir hata yaptim neden boyle.dedigimi.anlatacam kisaca dogumu tek basima yaptim ve esim dogumuma iki ay kala beni.babamlara.birakti orda.daha iyi bakarlar diye megerse sevgilisi varmis gunduz.isyerinde beraberiz aksam onunlaymis bende saf saf yemek yapar beklerdim dogum yaptim tek basima bi kez olsun gelmedi dogumdan sonra bana aylarca el surmedi hep sordun neden diye canim sikkin isyeri sikintili ki cirkin kilolu bir kadin hic degilim ama o donemdede hep hayat kadinlariyla olmus ki ben.asla yapmaz derdim ama yapmis ve ben bunlari nasil mi ogrendim hep icimden dua ettim allahim bir yanlisi varsa goster diye ve bana itiraf etti aglayarak sen bana cok durustdun cok iyi davraniyodun benim artik vicdanim kaldirmadi soylemek zorundayim dedi herseyi anlatti benim kolum kanadi kirildi simdi ayni sehirdeyiz tayinimin cikmasini bekliyorum cikmazsada baska eve cikacam oglum 20 aylik hep alttan aldim onun icin ama artik yapamam bosanacam ama canimda cok yaniyor ama onun yanina kalmaz demi kizlar ne olur biseyler soyleyin bana
Şmdi okudum konu sahibide boşanmak istiyor. Allah cesaret wersinIyi ki kadınların % 90 i ve konu sahibi sizin gibi düşünmüyor
Erkeklerin %90 ı aldatıyor malesef.. O insanla afedersinz aynı yatağa girmek çok zordur eminm ( yaşamış biri olarak) ama burdan boşan demek kolay. Konu sahibine yapıcı msjlar atın boşan deyip çekilmeyin . Eminim kolay olsa buraya yazmazdı zaten
canım bu aptallık değil inan iyi niyetinden her şey rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın umarım düzelir bu durum demek istiyorum çünkü ortada bir yavrucak var yazık günah ona bir şey sormak istiyorum size buna anlatırken pişmanlığını dile getirip mi anlattı yoksa ben artık bu şekilde yapamıyorum bunlara bunları yaptım boşanmak istiyorum diye anlattı yani pişman olup anlatıp bir daha yapmamak adına mı yoksa boşanmak için miVicdani baska yerlerine kacmis ac gozlu olunca allahtan peygamberden korkmayinca boyle yapiyor demek ki ben nelere katlandigimi anlatsam surda kizlar bana salak der gecersiniz ben cok salak bi insanim bu kadar aptal olabilir mi bir insan siz soyleyin