• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

Şu kırmızıladığım cümleniz olmasa" ne güzel eşiniz hariç herkesi suçlu ilan etmişsiniz" diyecektim:1:

Ama ben yine de şuna katılmıyorum " ilk hata bende eşime bağırrarak çağırarak başka kadına yönlendirdim" O zaten başka kadına yönelmiş, siz de farkedip haklı olarak tepki vermişsiniz. Eşiniz tamamen size karşı suçlu, kendinizi sakın suçlamayın.

Şimdi düzeldiği için de sizin adınıza çok sevindim. Darısı bu tarz sorunları olan tüm bayanlara inşllh.

:kkk:

doğru söylüyosun.ne bileyim üstüne gitmesem bu kadar deşelemesem sanki böyle olmazdı gibime geldi.

bak arkadaşım kendi başımdan geçen olayı anlataym.6 senelik evliyim ve 5 yıl boyunca eşim üzerime titredi.bu 2011 senesi resmen ızdırab gibi geçti.evet eşim bana karşı değişmişti değişik huyları çıkmıştı telefonunu evde unutsa bile hiç takmayan adam akşamları ya telefonu kapatıyordu yada arabada bırakıyordu.sorduğumda ise ya sarzı yoktu yada arabada unutmuştu bu belli bir süre böyle devam etti daha sonra ne zaman arasam tlfnu meşgul .tabi bu benimiçime şüphe tohumlarını ekti.üstüne gitmeye başladım.derken gece türlü bahanelerle eve gelmemeye veya geç gelmeye başladı.ben ise geceler boyunca ağladım.ona bağırdım çağırdım evet konuştuğu kadınada ulaştım kim olduğunu öğrendim.tabi ben daha fazla üstüne gitmeye başladım oda o kadınla dertleşmeye devam etti.ben üstüne gittim o evden kaçtı resmen gözleri kör olmuştu.aralarında cinsel anlamda bir şey geçtiğini zannetmiyorum çünkü yatak hayatımızda bir değişiklik yoktu.derken derken bu böyle eylül ayına kadar devam etti.bizim de çoçuğumuz yok.olmuyor.aldım ve konuştum kendisiyle böyle devam etmeyeceğini ikimizinde yıpranacağını en iyisinin ayrılmak olacağını.benim bunları haketmediğimi.yalvardı yakardı bana ve şunu söyledi.yemin ederim aramızda bişey yok ilk başlarda kocasıyla ilgili sorunlarını anlatıyordu.bende dinliyordum daha sonra senle kötü olunca baktım zannettimki oda beni anlıyor dinliyo senle kötü olunca anla konuşmaya başladım.bir nevi dertleştim. ama onun aklından ne geçti bilmiyorum dedi.evet kadının yaptığı beni gördüğü yerde kocan senin için bunları söyledi bana dedi.bende ikisini yüzleştirdim evet eşim pişmandı bunu hissediyordum geceleri beni uyuyor zannedip öpmeler saçlarımı okşamalar.şimdimi evet eskisinden dahada iyi. burdan çıkan sonuçmu ilk hata bende eşime bağırrarak çağırarak başka kadına yönlendirdim.belki daha üzücü sonuçlarda olabilirdi.diğer hatalı ise kadın çünkü kimsede ar namus kalmamış.farklı beklentiler de beklentileri olmayınca yuva dağıtmak için bana anlatması.eşiminde aptallığı.işte böyle.:14:

canım içten cevabın için çok saol bende öyle bişey yapmaktan korkuyorum cinsel açıdan bişey olduğunu sanmıyorum zaten şimdi onla konuşmayarak diğer tarafa itmekten (ki diğer taraf olup olmadığındanda emin değilim)korkuyorum ama hiçbişey yokmuş gibide davranamıyorum kaçgündür konuşmuyoruz ben aramıyorum oda hiç aramıyo anlam veremiyorum nolduğuna uzak olmak işine mi geliyo benimi bıktırmaya çalışıyo bilmiyorum konuşmamakla yanlış mı yapıyorum diyorum ama onun konuşmak istemesi gerekmez mi??

canım içten cevabın için çok saol bende öyle bişey yapmaktan korkuyorum cinsel açıdan bişey olduğunu sanmıyorum zaten şimdi onla konuşmayarak diğer tarafa itmekten (ki diğer taraf olup olmadığındanda emin değilim)korkuyorum ama hiçbişey yokmuş gibide davranamıyorum kaçgündür konuşmuyoruz ben aramıyorum oda hiç aramıyo anlam veremiyorum nolduğuna uzak olmak işine mi geliyo benimi bıktırmaya çalışıyo bilmiyorum konuşmamakla yanlış mı yapıyorum diyorum ama onun konuşmak istemesi gerekmez mi??

ya sana önerim soğuk davranma hatta daha cıvıl cıvıl ol.tabi arada laf sok o kadar sus diyemem ama boşanmak istemiyorsan olan bişey yok gibi sen yinede kendine daha çok bağlamaya çalış.bişey yok ama olabilir.sen soğuk olursan konuşmazsan daha çok büyür sorun.bide seninde çocuğun olmuyormu?

ya sana önerim soğuk davranma hatta daha cıvıl cıvıl ol.tabi arada laf sok o kadar sus diyemem ama boşanmak istemiyorsan olan bişey yok gibi sen yinede kendine daha çok bağlamaya çalış.bişey yok ama olabilir.sen soğuk olursan konuşmazsan daha çok büyür sorun.bide seninde çocuğun olmuyormu?

şöyle bişey var canım ben teli vermeyince beni aldattın varsayıyorum ve seninle konuşmuyorum dedim şimdi gidip hiçbirşey yokmuş gibi davranmakta olmazki bide çocuğum olmuyo değil henüz olmadı desek daha doğruolur

şöyle bişey var canım ben teli vermeyince beni aldattın varsayıyorum ve seninle konuşmuyorum dedim şimdi gidip hiçbirşey yokmuş gibi davranmakta olmazki bide çocuğum olmuyo değil henüz olmadı desek daha doğruolur

''Aldattın sayıyorum ve artık seninle konuşmak istemiyorum ''

Yani aldatıldığınız zaman vereceğiniz tepkinin bu olduğunu gösteriyorsunuz eşinize..

Küs olmanız hakkınızı korumanızı sağlamaz aksine eşinin işini dahada kolaylaştırır.

Onunla konuşun..Telefonu saklamanın çok saygısızca birşey olduğunu anlatın ona.

Telaşlı bir şekilde mesaj okumasını, mesaj hafızasını dolduracak kadar mesajlaşmasının kafanızı karıştırdığını anlatın..

Deyin ki eğer bir eş şüpheleniyorsa, şüpheyi oluşturan kişi şöyle bir düşünmeli yaptığı yanlışları..

Nasıl yanlış davrandıki şüpheye neden oldu ? Ve kafanızdaki şüpheyi yok etmek zorunda..Eşler buna mükellef.

Eğer siz yapsaydınız aynı şeyi - tlf. saklamak, vermemek, birden mesajı silmek v.s - size nasıl davranırdı diye sorun.

off cok zor gercekten kendileri olsa o telefonu öle bi alirlarki benm esimde öle tlefonu afedersiniz ama seyinden cebinden ayirmio her an her saniye unutmuo bilio bakiom neymis hic sevmesmis öle ayip seyleri o onun özeliymis niye bkarmisim sanki biseymi varmisda felan ama hadi ben diyim sakin özelime dokunma diyee ...oooooffff neler sölerler neler

son günlerde açılan konular hep hamileyken aldatılma üzerine.

korkular, doğum kaygısı, bulantılar, heyecanlar, bir de üstüne aldatılma.
biri stresten düşük yapsa bu cinayet değil de nedir?
hiç mi vicdan yok bu erkeklerde?

off cok zor gercekten kendileri olsa o telefonu öle bi alirlarki benm esimde öle tlefonu afedersiniz ama seyinden cebinden ayirmio her an her saniye unutmuo bilio bakiom neymis hic sevmesmis öle ayip seyleri o onun özeliymis niye bkarmisim sanki biseymi varmisda felan ama hadi ben diyim sakin özelime dokunma diyee ...oooooffff neler sölerler neler

bunların hepsi aynı heralde benimkide aynısını söylüyo özelmişş:(((((evli adamın özeli karısıdır ve ondan gizlisi olmaz en azından olmamalı

''Aldattın sayıyorum ve artık seninle konuşmak istemiyorum ''

Yani aldatıldığınız zaman vereceğiniz tepkinin bu olduğunu gösteriyorsunuz eşinize..

Küs olmanız hakkınızı korumanızı sağlamaz aksine eşinin işini dahada kolaylaştırır.

Onunla konuşun..Telefonu saklamanın çok saygısızca birşey olduğunu anlatın ona.

Telaşlı bir şekilde mesaj okumasını, mesaj hafızasını dolduracak kadar mesajlaşmasının kafanızı karıştırdığını anlatın..

Deyin ki eğer bir eş şüpheleniyorsa, şüpheyi oluşturan kişi şöyle bir düşünmeli yaptığı yanlışları..

Nasıl yanlış davrandıki şüpheye neden oldu ? Ve kafanızdaki şüpheyi yok etmek zorunda..Eşler buna mükellef.

Eğer siz yapsaydınız aynı şeyi - tlf. saklamak, vermemek, birden mesajı silmek v.s - size nasıl davranırdı diye sorun.

konuşmayıda denedim canım ama bi sonuç alamıyorum hep aynı cevaplar boşuna yıpratıyosun bizi tel benim özelim vs...ama bi şekilde bulucam onu o zaman korksun benden

son günlerde açılan konular hep hamileyken aldatılma üzerine.

korkular, doğum kaygısı, bulantılar, heyecanlar, bir de üstüne aldatılma.
biri stresten düşük yapsa bu cinayet değil de nedir?
hiç mi vicdan yok bu erkeklerde?

bence yok erkek milletine karşı ne kadar cadaloz olursan o kadar kıymetli olursun.onu düşünüp çok seversen işte sonuç

bak arkadaşım kendi başımdan geçen olayı anlataym.6 senelik evliyim ve 5 yıl boyunca eşim üzerime titredi.bu 2011 senesi resmen ızdırab gibi geçti.evet eşim bana karşı değişmişti değişik huyları çıkmıştı telefonunu evde unutsa bile hiç takmayan adam akşamları ya telefonu kapatıyordu yada arabada bırakıyordu.sorduğumda ise ya sarzı yoktu yada arabada unutmuştu bu belli bir süre böyle devam etti daha sonra ne zaman arasam tlfnu meşgul .tabi bu benimiçime şüphe tohumlarını ekti.üstüne gitmeye başladım.derken gece türlü bahanelerle eve gelmemeye veya geç gelmeye başladı.ben ise geceler boyunca ağladım.ona bağırdım çağırdım evet konuştuğu kadınada ulaştım kim olduğunu öğrendim.tabi ben daha fazla üstüne gitmeye başladım oda o kadınla dertleşmeye devam etti.ben üstüne gittim o evden kaçtı resmen gözleri kör olmuştu.aralarında cinsel anlamda bir şey geçtiğini zannetmiyorum çünkü yatak hayatımızda bir değişiklik yoktu.derken derken bu böyle eylül ayına kadar devam etti.bizim de çoçuğumuz yok.olmuyor.aldım ve konuştum kendisiyle böyle devam etmeyeceğini ikimizinde yıpranacağını en iyisinin ayrılmak olacağını.benim bunları haketmediğimi.yalvardı yakardı bana ve şunu söyledi.yemin ederim aramızda bişey yok ilk başlarda kocasıyla ilgili sorunlarını anlatıyordu.bende dinliyordum daha sonra senle kötü olunca baktım zannettimki oda beni anlıyor dinliyo senle kötü olunca anla konuşmaya başladım.bir nevi dertleştim. ama onun aklından ne geçti bilmiyorum dedi.evet kadının yaptığı beni gördüğü yerde kocan senin için bunları söyledi bana dedi.bende ikisini yüzleştirdim evet eşim pişmandı bunu hissediyordum geceleri beni uyuyor zannedip öpmeler saçlarımı okşamalar.şimdimi evet eskisinden dahada iyi. burdan çıkan sonuçmu ilk hata bende eşime bağırrarak çağırarak başka kadına yönlendirdim.belki daha üzücü sonuçlarda olabilirdi.diğer hatalı ise kadın çünkü kimsede ar namus kalmamış.farklı beklentiler de beklentileri olmayınca yuva dağıtmk için bana anlatması.eşiminde aptallığı.işte böyle.:14:

kesinlikle sana katılıyorum içimden gelmiyo yaklaşmak o bişiler yapsın demek ellerinle eşini başkasına vermek bence...

msj saklamak ne demek yaaaa
ve o msjda canım yazması
bi kadın için en yıkıcı durum bence aldatılmak
şuanda elinde geçerli bi delil yok soğuk kanlı ol takibe al eşini
bide ben bişey duymuştum
telefonu hangi hat bilmiorum ama
arkadaşımda böyle şüpheleniodu eşinin hattı vodafone
ordan büttün arama ve msj geçmişini buldu...
sende bi bak istersen

msj saklamak ne demek yaaaa
ve o msjda canım yazması
bi kadın için en yıkıcı durum bence aldatılmak
şuanda elinde geçerli bi delil yok soğuk kanlı ol takibe al eşini
bide ben bişey duymuştum
telefonu hangi hat bilmiorum ama
arkadaşımda böyle şüpheleniodu eşinin hattı vodafone
ordan büttün arama ve msj geçmişini buldu...
sende bi bak istersen

öyle bi planım var zaten kullanım detaylarını bulmaya çalışıyorum ama mesajda ne yazdığını falan mümkün değil heralde:(bi fikriniz var mı?

kesinlikle sana katılıyorum içimden gelmiyo yaklaşmak o bişiler yapsın demek ellerinle eşini başkasına vermek bence...

haklı olabilirsin belki :(ama ben konuşmayı denedim.ama sonuç varmı derseniz yok konuyu bi kere ciddiye almıyo ben konuşmaya çalıştıkça espri yapıyo sırnaşmaya çalışıyo falan beni böyle sinir etmenin hoşuna gittiğini söylüyo mesajı ısrarla açıklamıyo tel hala vermiyo elime bu ne tarafa çekmeliyim????

teşekkür ederim.ne bileyim daha önce bende cadolozluk yapıyodum ama yaşadığım bu olaydan sonra onu öğrendim.eşine karşı ne kadar güleryüzlü olursan okadar evlilik düzeliyorçşu bir gerçek ben sadece eşim için değil kendim için de böyle davranıyorum ve allaha şükür mutluyum.böyle yaparak bir nevi mutluluğumu satın alıyorum.

öyle bi planım var zaten kullanım detaylarını bulmaya çalışıyorum ama mesajda ne yazdığını falan mümkün değil heralde:(bi fikriniz var mı?

eşinden alacagın bir şifreyle tüm döküman detaylarını görebilirsin hangi hattı kullanıyorsa netten bak orada nasıl şifre alacagını yazıyor zaten çok basit bir işlem o şifreyi al ve o yokken bak dökümanına ben böyle yaptım ve 7 aylık hamileyken eşimin beni aldattıgını ögrendim benden sogumuştu ve telefonunu hep kapalı tutardı elime almamı istemezdi işi çözdüm ve sonrası uzun bi hikaye malesefff 1 sene geçti ama hala kırıklarını yaşıyorum eşim nekadar pişman olursa olsun bu onun ilk ve son şansı bunu biliyor birdaahda yaparsa onunla evli kalmam ne hali varsa görsün zaten eski sevgimden güvenimden eser kalmadı hala toparlanmaya çalışıyorum 2 çocugum için çocuk yapma sakın bu aşamada sakınnnnnnn

Back
X