Aldatılmak!!

elevasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
462
423
10 yıllık evliyim 2 küçük çocuğum var. Eşimin bilgisayarında tesadüfen bir dosyada bir kadına ait fotoğraflar buldum. 8-9 fotoğraf aynı kadına ait sıradan günlük fotoğraflar. Şoktayım şu an. Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Nasıl bir açıklaması olacak bilmiyorum, şu an şehir dışında üstelik. Telefon açıp hesap sormakla, bekleyip yüz yüze hesap sormak arasındayım!

Düzenlenme tarihine baktınız mı dosyanın?
En son ne zaman veri aktarimi almış dosya.
Ayrıca sıradan fotoğraf demişsiniz.
Esiniz bilgisayarini başkasıyla ortak kullanır mı ?
Buna hızlıca aldatma demek doğru değil bence.Yani adam böyle bir şey olsa bilgisayarında tutmaz.Tutacaksa ; bilgisayarı da alıp giderdi bence.
Açın sorun,ben beklemezdim.

bence yuz yuze gelince sor en azindan yalan soylerse anlarsiniz simdi turlu bahaneler bulabilir belki gercekten mantikli bir aciklamasida vardir simdiden kendinizi kurup esiniz gelene kadar kendinizi yiyip bitirmeyin

Yorumumuz için teşekkürler, siz söyledikten sonra baktımda 3 yıl önce dosya oluşturulmuş. İlk şokla dikkat etmemişim birkaç farklı kadın fotoğrafları var ve bu kadınlar arkadaşlar gibi görünüyor Toplu fotoğrafları var. Eşim fotoğrafta yok ama dosya oluşturup neden tutmuş onu anlamadım

acaba bir yerde cekmesi gerekti de paylasim yapacakti bilgisayar da mi kaldi

en iyi ihtimali de bulundurun goz onunde eger kocanizla o kadinlarin aldatacak bir baglanti kuramiyorsaniz

Belki unutmuştur. 3 sene önce olmuş bir şey bence kurcalamayın

acaba bir yerde cekmesi gerekti de paylasim yapacakti bilgisayar da mi kaldi

en iyi ihtimali de bulundurun goz onunde eger kocanizla o kadinlarin aldatacak bir baglanti kuramiyorsaniz
Evet ilk şok hemen kötüye yordum ama kadınlar yabancı bu çok belli, 3 yıl önce yurtdışında toplantıya gitmişti. Muhtemelen oradan kalma ama tabi yinede konuşacağım. Çocuğun kullandığı bilgisayardan çıktı, hatta çocuk gösterdi anne bu kim diye. Gizli birşey olsa silerdi sanırım. Kendimi mi rahatlatıyorum bilemiyorum Ama tabi konuşmadan rahat etmem.

Sanki Esin bu fotograflari mail yahut başka bir yolla sahiplerine atmış gibi geldi bana.
O an makine veya telefon yoktur,Esinden rica etmişlerdir.O da kendi telefonuyla çekmiştir.
Sonuçta fotolarda yok diyorsunuz.
Çekince de sahiplerine atmak için alakalı resimleri bir klasörde toplamıştır.
Sonrasında da silmeyi unutmuştur.

once bilgisayardaki tum bilgilere bakin silmeyin...gelince de bir telefonu gozden gecirin belli etmeyin net birsey plsun elinizde

eger adam sucsuzsa bu sefer haksiz duruma dusersiniz

Cinsel içerikli değilse fotoğraflar sakinliğinizi korumanızı haklıyken haksız duruma düşmemenizi öneririm. Yüzyüze konuşmak en iyisi. Dosyanın ismi neydi?

Belki veri aktarımı için oluşturulmuş bir dosyadır. Bu kadar ani karar vermeyin. Yada birisi flash belleğini biçimlendirmeden önce yedeklemiştir.

Eşinizle film izleyecek gibi yapıp onun yanında açın dosyayı belki haberi bile yok adamın

Mantıklı geldi

Bendede var erkek fotoları telde kalmış ama bunlar genelde konustugum kişiler...normal bi arkadasın fotosu olmaz bende mesela tek basına...ordan pay biç işte...gelir gelmez söyleme bence hiç.öğrenemezsin...bu fotoları google resimlerde arat bakalım kim çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…